Pepenasi de iulie-august 2008 (60)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

michella citit pm-uri, raspuns, vb pe mess pt restul

ariadna sar'naaaaaaaaaaa

cuscra de Angleterra vezi ca pozele is cu dedicatie pentru domnia voastra

irolf ... asa e cand se aduna multe si marunte. Eu zic ca astea trec ... important e ce ai zis si tu: ca ai 2 copii minunati si sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

ooka caut din alea de 250 cu gat lat sa mearga tetina avent. Da' ia mai zi-mi cum e cu alea de la mothercare din plastic da' fara gargauni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Vick ce frumoasa e Craciunita !!! e drept ca are si cu cine semana...

Ille am vazut pozele, sunteti super-bella bre', de gindacel nu mai zic decit ca are o freza absolut bestiala ca tot iti zisei mai devreme, de unde fato atitia nervi pe tine??!!

Irlandeazo ba eu am intrebat di tine, bine ca ai aparut .

Flori
iesi din butoi!

Deci de azi incolo mai e o sapt pina-n Craciun si butoiul e inchis, sa fie clar.
Decretez atmosfera de SARBATOARE!

E primul Craciun pt pepenasii astia minune, si primul pt multe dintre fete in postura de mamici !
Fetelor haideti sa-l serbam cum se cuvine si sa scriem citeva rinduri fiecare cam ce a insemnat acest an pt fiecare si mai ales ce inseamna a fi mamica.
Sun a dat startul si ar fi frumos sa adunam ginduri de la toate noi si sa le pastram separat undeva, cam cum sunt poezelele noastre.

Deci va asteptam

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

neata

va invit la o or ceai ,cana cu lapte cine nu are voie cafea

iriss27 mercy ;mai astept un pic sa vad ce rezolva mama ca sotia sefului ei aduce produsele Chicco si in caz de nu ne poate ajuta voi lua centuri-ham;

am recuperat si cap 59 la poze ma uit un pic mai tarziu

ma duc sa fac putina ordine ca maine seara ma duc la petrecerea firmei si sa nu mai fac maine ,doar sa ma fac mumoasa

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

LA MULTE LUNITE

MARIA (ANAXENA)

NICHOLAS CRISTIAN (ATB)

FILIP (BUJO)

MARA (TURTURICA)

GABRIEL IONUT (NINAG)

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

la multi ani bebeilor nascuti intr-o zi de 19 MARIA (ANAXENA),NICHOLAS CRISTIAN (ATB), FILIP (BUJO),MARA (TURTURICA),GABRIEL IONUT (NINAG)!

am vazut poze cu pepenasi unul si unul , am votat ce m-au lasat sa votez...sunt f cuminte aaa...si bela ieri am stat juma de zi la vopsit, tuns, frezat, manichiurit, pedichiurit, cosmetica...di tati am facut

biri super idee

aici sunt randurile mele

Copilul inimii noastre

Din momentul in care am aflat de tine
Te-am iubit.
Luni intregi ai crescut aproape de inima mea.

Asteptam ziua in care te vom intalni
Cand te vor pune in bratele mele...
Te voi pune la san si ne vom privi una pe cealalta...

Te vom privi cum vei creste si vei parcurge etapele vietii.

Esti o parte din noi si in acelasi timp esti numai tu.
Tu esti ceea ce esti.
Si tot ceea ce esti si ceea ce vei fi
Ne face sa te iubim si mai mult.

Tu esti copilul nostru iubit,
Legamantul nostru.
Prin tine vom trai...
Pentru ca tu vei creste si ca tine vor creste copiii tai si copiii lor
Si cu totii veti purta o particica din noi.

Tu esti miracolul trimis de Sus.
Dumnezeu a stiut ca suntem pregatiti sa te iubim.
Ii multumim ca ne-a ales sa iti fim mama si tata.

Te iubim, pui mic!

sa aveti o zi frumoasa frumoasa

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

I, J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Buna dimineata!Nu mai pot azi Serban de la 430 nu a mai vrut sa doarma si mie imi pica ochii in gura de somn ca la 2 a mincat.
puiuti vostri pling in somn ca aseara bb meu atita a plins ca atrebuit sa il trezesc.
Multumim de cap nou.
VOTAT DE DIMINEATA TOTI PUII FRUMOSI!

http://community.webshots.com/album/568923537DaOcJK?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Azi mergem la dr la cintar ca miine avem 4 luni dar luni nu as vrea sa merg la control ca mie nu imi placea cind veneau cu copii in ultima suta de metrii la evaluare.Dr lui Serban e si dr cu care am lucrat eu si cam stiu ce ii place si ce nu.Am incredere deplina in ea si mai ales ca nu este deacord cu antibioticele date imiediat ce copilul a racit un pic.Serban a avut rosu in git si l-am tratat fara antibiotic.

http://community.webshots.com/album/568923537DaOcJK?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Neata!

Ileanna, acu am inteles ce vrei tu de fapt, io pana acu pe astea de 240 ml nu le-am vazut in magazine daia nu intelegeam ce spui tu si mia stiam ca si fiul tau mananca rezonabil, adica nu sare de 150 la o masa si nu intelegeam ca tu vrei mai mari de fapt, so:

- la mine nu au, se pare dupa calc. sensiblu ca au in Plaza asa ca du-te la intilnire si iti iei si biberoane;

- au pe site la chicco, am facut si eu comanda de 2 bucati, mai incolo azi sun sa vaz cind vin si daca vin, te anunt daca doresti;

- pe site la mothercare, nu la noi, ca la noi sa o se uite la tine ca vitelu la poarta noua, de fapt si pe afara la fel, so, pe site am gasit de 260ml(ca vaz ca aveti gabarit mare), bib Mam fara bisfenol, acum eu nu-mi dau seama din poza ce fel de tetina au, oricum sunt singurele pe care le-am gasit mai mari;

- eu in afara de cele de la medela (cu gat mic si de 150) mai am unul nuby silicone de 270ml, asta se poate lua din belgia.

daca te intereseaza o comanda la mothercare da-mi si mie de stire azi,

probabil ca te stresez deja

PS O solutie practica si economicoasa ar fi folosirea magic cup-urilor de la avent care nu au bisfenol si merg si cu tetina avent si sunt si mari doua sute si ceva
mami de Sofi

Mergi la inceput