Nou stil de viata (240)
Raspunsuri - Pagina 19

nastad spune:
LA MULTI ANI!
Am pus poze noi la album, va invit sa le vedeti
Doina
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

gusta spune:
La multi ani pentru 2009 si multa sanatate si un an nou cu multe impliniri.
Marilena si Mara Augusta

Tzuni spune:
La multi ani, fetelor!
Noi tocmai ne-am intors din parc, asta dupa o noapte minunata in care...am dormit
Am ajuns la prietena mea pe la 19.30, am obosit fetele cu joaca si pe la 10 le-am dus in camere separate sa le culcam. Si...ne-am moleshit si noi! Asa ca la miezul noptii ne-am pupat, am luat doua guri de sampanie, ne-am uitat pe HBO la Borat si...ne-am culcat! Asa ca, Mephala, n-am avut cum sa ma gandesc la tine, sorry!
Revin.
Delia, te-ai dres dupa betia de azi noapte?
Vik cred ca inca danseaza si Zuzilici isi linge degetele dupa fripturi, carnati si jumari! Desigur, face toate astea pe banda de alergat! Puskin, astept poze cu bunatatile tale!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Tzuni spune:
Mephala, poate-mi mai spui si mie ceva filme... Am vazut pana la urma in anul 2008 - 153 de filme. Pt 2009 mi-am propus 200. Sper doar sa am timp de ele!
_

Delidana spune:
'Neata mai pe la prinz si de la mine.
Tzunica, nu stii cite calorii puteai sa consumi aseara topaind in Piata Constitutiei, ntz, ntz.
Eu m-am culcat pe la 2, mi-am pus dopuri in urechi sa nu ma mai trezeasca vecinul binevoitor cu bocaniturile lui si am dormit dusa pina la 10. Cred ca lumina m-a trezit, era un soare afara de ziceai ca a venit vara. E o liniste mormintala, nu se vede nici o miscare, nu se aude nimic-nimic...ia mai sculati maaaaai!!
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Tzuni spune:
Haaaaaaaaaaaaaai, haaaaaaaaaaaaaaaaaaai!
_

roxana1974 spune:
Ciao dragelor!
La multi Ani!
Va rog sa ma treceti la o pauza pana cand ma intorc din concediu, pe 10 ianuarie.
Va
Roxa

Delidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tzuni Haaaaaaaaaaaaaai, haaaaaaaaaaaaaaaaaaai! ![]() ![]() ![]() ![]() _ Tzuni ![]() ![]() ![]() |
Si sunati din zurgalai!!!

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

CristinaT spune:
Sorcova, vesela,
Sa traiti, sa imtrāniti,
Peste vara, primavara;,
Ca un par, ca un mar,
Ca un fir de trandafir"
Tare ca piatra,
Iute ca sageata,
Tare ca fierul,
Iute ca otelul.
La anul si la multi ani!
edit: aveam diacritice ca mi-a fost lene sa-l scriu, l-am copiat

puskin spune:
La multi ani dragelor!
Revin cu pozele de la bunatati, aveti putintica rabdare .
Deci, de maine toata lumea trece pe regim?