Nou stil de viata (240)
Raspunsuri - Pagina 15

Tzuni spune:
Buna seara!
Va pup pe toate! Am vazut poze frumoase cu Gusta, cu Criscosty, cu hcclara!
Eu sigur nu dau raportul maine!
Am avut si am o perioada ffff proasta. Abia astept sa trecem in noul an, poate va fi mai bine!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Zuzilici spune:
La multi ani doamne frumoase.
Nici eu n-astept raportul maine dar daca il dati am sa modific lista cand voi avea timp.
Azi muncesc, la fel si maine. Dar e ok. Am primit un bonus frumusel anul acesta asa ca nu-i bai.
Am vazut poze frumoase cu Mara [de Gusta], baieti [ce Claudia] si Dani [de Crys].
Va pup pe toate si sper sa revin cat mai curand.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

vikinga spune:
No hai ca am citit asa rapid, pozele noi le vad miine la cafea, abia astept.Am avut asa niste cadouri de habar nu am cum sa le pun in clasament:) Un mercedes in parcare, bilete la chippendales in februarie(cu tot cu rezervare la hotel 5 stele cu spa si tot ce trebuie asa cu fetele), o trusa complet YSL Cinema si alte mici chestii pe linga, ca de ex o champagnie Cristal, una Don Perignon si tot asa:) Aaaah si niste articole de sport, ba o geanta H2O ba un trenning original mercedes dragut in alb cu nite chetsii, hahah ca aia de nu se spala si primesc deodorante asa am zis si eu hallo ce e asta cumva arat asa rau de am nevoie de indemnuri pt sport:) Eu eram fixata pe channnel in parfumuri dar Cinema asta chiar e ceva dragut, elegant si nu stiu imi place, vine bine pe pielea mea. Ok ramin in continuare fun Channel dar intotdeauna am avut si alteva in topul preferintelor. Mercedesul e de la sotz bineinteles si chiar e ceva deosebit, luxus pur cum ar zice nemtii;). Sunt o norocoasa:) Si grasa si frumoasa hahaha cum sade bine la o moldoveanca adevarata. Si apropo de molodoveanca, vai mie ce meniuri am avut de craciun!! De revelion mi-a zis sotul ca gata ajunge cu gatitul, comandam ceva de la restaurantul nostru preferat, un meniu intreg, sarbatorim la 11 noaptea revelionul romanesc cu parintii mei si copii si pe urma la 12 mergem la mare pe promenada unde-s focurile de artificii. Si pe urma om vedea
.PS: ma simt al nabii de grasa
, o sa am de munca in ianuarie.............inca incap in haine dar sigur sigur 2-3 kg is luate...offfff...offfffVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

danielag spune:
Buna dimineata, doamne frumoase, va invit la o cafea .
Noi am petrecut pana duminica (de abia duminica seara am ajuns acasa). N-am mancat foarte mult, eu zic ca sunt ok. Anul asta am fost foarte cuminti, ca am primit multe cadouri (a fost frumos la ai mei cand ne-am strans toti si am desfacut gramada de cadouri).
Am vazut pozele Claudiei si ale copiiilor, am vazut poze cu cretulina Gustei si cu Gusta (de la departare) si adineauri am vazut pozele cu Dany si Cris. Sunteti niste frumosi toti!
Roxa, felicitari pentru sport! Iar pe Ruxandra o felicit pentru perserverenta!
Claudia, distractie placuta la Dusseldorf!
Vik, vad ca tu ai fost foarte cuminte anul asta . Sa folosesti cu drag toate cadourile!
Delia, las' ca se duce kilogramul in plus in sesiune.
Tzuni, hai ca trebuie sa vina si vremuri mai bune...
Gabi, mi-a placut cum ai povestit intalnirea Marei cu mosul si mai ales emotiile voastre .
Mihaser, o zi doar cu ceai verde nu e cumva prea restrictiv? Pentru mine ar fi cam (prea) putin.
Violeta, iti urez sa iasa bine inventarul si auditul!
Cris, tu cum te mai simiti cu regimul? Te-am admirat in poze, se vede ca ai facut treaba buna anul asta!
Zuzi, felicitari pentru bonus!
No, ma duc sa mananc si eu ceva, mai trec zilele astea pe aici. Va pup pe toate.
Daniela

mihaser spune:
Daniela nu ma intelege gresit...am mancat sarmale ...dar am baut si ceai verde...poate poate!
Mi-am luat si io patine....sper sa nu se rupa gheata!

Delidana spune:
Buna,
Claudia, vad ca ai luat friiele in miini, ne apucam de abdomene, cum sa nu...
Puskin, bravo ca te tii de dieta sanatoasa.
Tzuni, vad ca tu te tii de nazbitii.
Vikinga, ce Mos darnic ai avut, e clar ca ai fost cuminte.
Daniela, .
Fetelor, eu m-am saturat de sarmale pina-n git, daca mai vad una cred c-o iau la sanatoasa. Adevarul e ca ma si umflu de la ele si ma simt pe parca as avea 10 kg in plus.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

puskin spune:
Buna seara doamnelor,
Tocmai am venit de la ski si m-am apucat sa fac cate ceva pentru maine seara, am fost invitati la un party pe ultima suta de metri si vreau sa duc ceva bun ( majoritatea dulciuri, dar si cateva saraturi).
Vik, ce mos darnic ai avut , clar ca esti norocoasa.
Zuzi, un ca muncesti zilele astea. Macar e mai lejer ca de obicei?
Delia, eu nu am papat sarmale, ca n-am avut vreme sa fac de ale mele, adica de regim. Dar reusesc eu zilele astea, varza murata am .
Mihaser, cu mine nu s-a rupt gheata . Spor la patinat, ai sa vezi ca faci febra musculara la picioare si popou
.
Daniela, .
Ma duc la treburi, sunt in zona.

Tzuni spune:
Buna seara!
Delia, incerc si eu sa ma mai destind!
Vik, minunate cadouri ai primit! Io vreau macar un mos care sa-mi spele masina!
Mephala, esti ok? Ce faci de Rev?
Gabrielama, mergi la vreo petrecere?
Zuzilici, cate sarmale ai manact de Craciun? Le-ai numarat? Io am intrat adanc in ele!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE

violeta70 spune:
Buna seara!
Vad ca ati petrecut foarte bine, unele dintre voi chiar super bine. Felicitari!
Vikinga felicitari pentru cadouri si sa le folosesti fericita.
Gusta vazut pozele, cea mica este o dulceata, iar tu nu esti deloc grasa.
Cris sa-ti traiasca copii, sunt tare frumosi.
Vad ca niciuna nu a dat raportul, asa ca nu am sa-l dau nici eu. Oricum m-am cantarit, ca nu am rezistat tentatiei, si sunt multumita ca este stagnare. Sa vedem dupa acest ultim hop.
Maine, de revelion, voi merge la o petrecere cu sotul si prieteni de-ai lui. NU pot spune ca ma bucur pentru ca sunt foarte obosita si sincer as sta acasa, m-as uita la televizor si as dormi. Dar trebuie sa merg. Sigur ma voi simti bine ca va fi muzica buna.
Asa ca va urez de acum Un An Nou Fericit, cu sanatate si bucurii!
Sa petreceti frumos!
Pupici la toate fetele