Nou stil de viata (240)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao

Ioi Zuzi, ce m-am distrat, Tzuni, io din toate alea am sunat hai, hai fetelor, aveti talent, nu gluma!

Happy, ioi, ce figuri si fetele tale, nu stiu ce sa zic, daca nu le pui nimic sub pom de Craciun, nu trebuie sa fie asa de drastic, eu am facut asta cu Mos Nicolae care nu a adus nimic dar el a uitat de anul trecut si nu se astepta sa primeasca ceva...poti incerca sa le ascunzi jucariile si sa spui ca Mosu le-a luat si sa le pui inapoi a doua zi dimineata...apoi de certat tot se cearta surorile si fratii, pana cresc mari...io ma capaceam cu Rolo, de numa...

va pup gagici si sa aveti o zi frumoasa!

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza si cum am promis sa va arata niste poze si pe mami care e cat scroafa si am scapat acuma la craciun sa ma taie.

http://www.flickr.com/photos/21299120@N04/?saved=1

vizionare placuta

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Citit din urma si pot sa le zic lui Zuzi si lui Tzuni ca cu asa versuri imi trece pofta de dulce ,dar dupa apare mai tarziu.

Hai sa aud ce a adus mosul la fetele cuminti.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

error: illegal use of YouTube tag! 

Ati petrecut bine fetele?Mosul a fost darnic?

Zuzi, Tzuni, sunteti de milioane.

Carmen, multumesc de daruri

Marilean, eu nu vad nici o mama grasa acolo,decat o mamica si copilul fericit.Frumos oraselul si toate ornamentele.

Noi am fost ieri la slujba, mi-a mers la suflet, mai ales colindele.Este corul bisericii la superlativ.

Azi stau acasa si zac, vorba vine, fac asta doar pana se trezeste al meu si apoi ne apucam de impachetat ca duminica mai ducem un rand.

Va urez in continuare sarbatori fericite.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Doamnelor,

va cam faceti de cap vad...eu sunt tot pe regim.

Va mai las nitel si scot biciul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Craciun Fericit!
Ce vreme minunata avem de Craciun!Ninge ca in povesti si afara se aud copii fericiti iesiti la sanius.Am fost si noi ieri la o plimbare, dar azi e si mai frumos afara.
Incercam sa ne impartim intre familia mea si a sotului, prieteni si nasi, dar nu vrem sa ratam ocazia de a iesi la derdelus cu saniile si la o bataie cu zapada, urmate de un vin fiert si cozonac
Am primit multe cadouri si dulciuri si Edi e super fericit.
Se intregeste familia.A venit sora mea de la Bucuresti cu sot si copil si azi imi astept sora si cumnatul din Italia.Ce mai, o veselie si o aglomeratie in casa!Traiasca mama care ne rasfata cu tot felul de bunataturi
Sunt libera pana dupa sarbatori, dar am de invatat pentru scoala de soferi, ca m-a pus naiba tocmai acum sa o fac si pare tare grea cand nu ai timp de invatat.
Va si va doresc SARBATORI FERICITE alaturi de cei dragi!

PS.Nu am reusit sa citesc din urma, dar promit s-o fac.Parol!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui puskin

Doamnelor,

va cam faceti de cap vad...eu sunt tot pe regim.

Va mai las nitel si scot biciul....

Scoate iubita ca io am 2 kg in plus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimineata dragelor...io cu ...

Miha, ai innebunit? Te-ai cantarit ? Io nu am avut curajul si nici n-o fac o vreme...

Ruxi , foarte bine ca esti asa de ambitioasa, eu ma bucur tare sa stii. In ultimii ani si eu am reusit nu sa ma mentin, uneori chiar sa slabesc de Saratori, daca nu mi-am batut joc de mine...sper ca nu am sarit calul asa de rau nici de data asta...nu simt nimic deocamdata, dar stiu ca am mancat doar ciocolata...enorm de multa...trebuie sa fac ceva pentru asta, imi zic deja de prea multa vreme.

Gusta, si eu ca si Tumpi, nu am vazut "animalutze" prin casa, poate mi s-a parut, am zarit un acvariu cu pestisori? M-a bucurat tare de tot sa vad ce mutrita fericita are copila ta! Bravo si pentru decoratiuni, foarte frumos!

Dragelor, ziceti!
Roxa-boxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Buna dimineata fete cucuiete,

ce faceti?ati plecat la sanius sau ati picat in oala cu sarmale?

Eu am muncit azi si mai bine nu ma duceam ca nu am avut cine stie ce si am mai stat si mai mult de cat stau de fel(dar deh sefu e in tara si il doare in papuci,putea sa spuna si el ca nu am cine stie ce de facut si nu ma duceam).
Am mai strans putin pe aici, toata casa e plina cu cutii, mai am cateva de impachetat, vreo 2 drumuri de facut pana vine al meu de la munca si apoi iarasi la colindat de magazine de mobila.Sper sa gasesc ce vreau si sa reusesc sa ajung la un numitor comun cu urm chiriasi ca sa las mobila veche aici(saraca care e veche de un an) si sa_mi iau ce imi place mie.

Mai revin si sper sa mai apara careva pe aici ca sa nu vb singura.

Roxa,ai fost la patinuar?

revin...

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Tumpi ia ca am aparut eu Ce naspa ca a trebuit sa mergi la munca pt nimic.. da parca nu ma mira ca sefu nu ti-a zis nimic
Ati rezolvat cu transportul pana la urma?

Gusta n-am vazut suncile ca esti cam la distanta sau nu le ai ;)
Da ce de decoratiuni ai Faine casutele alea. Ce i-a adus Mosul Marei?

Zuzi
Ce a primit Bella de la Mos?

Ruxi ca te-ai tinut de treaba si zilele astea. Si eu am mancat destul de sanatos, am iesit la alergat si am facut plimbari lungi

Roxa da mai lasa si tu mey cioco aia!!!!!!!!!!! Ia niste Crom si nu-ti mai cumpara sa ai in casa, ca te ispiteste

restul fetelor scoateti si voi nasul de prin frigider

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput