Puiuti de randunici 2008!! ( 167 )
Raspunsuri - Pagina 20
clauclau spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui natynic![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fetele!! Am lasat-o pe Iulia in dormitor in patut si m-am dus sa fac si eu felicitare de Craciun cu fata ei, ca a Ioanei; cand m-am intors, am gasit-o in picioare, cu gura pana la urechi, scrijelind pe perete stickerele lipite acolo. S-a ridicat singura in picioare!!!! Fata mea e normala!! Multumesc tie Doamne, ce cadou frumos de Craciun mi-a facut!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
Bravo Iulia, asta da cadou frumos pentru mami a ta!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica
natynic spune:
Fetelor, multumesc mult ca-mi impartasiti buucria!
Simo, nu merge, mai editeaza odata poza!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Simo27 spune:
mai,nu merge
IOANA,HELP
:ar tb poza micsoarata????
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Simo27 spune:
http://www.dancingsantacard.com/?santa=949550
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
natynic spune:
Simo, din prima casuta cu sageata se micsoreaza!
168
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
bitza037 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui natynic![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fetele!! Am lasat-o pe Iulia in dormitor in patut si m-am dus sa fac si eu felicitare de Craciun cu fata ei, ca a Ioanei; cand m-am intors, am gasit-o in picioare, cu gura pana la urechi, scrijelind pe perete stickerele lipite acolo. S-a ridicat singura in picioare!!!! Fata mea e normala!! Multumesc tie Doamne, ce cadou frumos de Craciun mi-a facut!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
YUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!! CE BUCURIE!!!!!!!BRAVO
IULIA!!!!
DA este perfect normala, dar are ritmul ei

IRINA

Mami fericita si implinita de
Antonia sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze