Puiuti de randunici 2008!! ( 167 )
Raspunsuri - Pagina 17
ccris_ccris spune:
Fug la treburi, ne auzim mai tarziu!
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
cami33 spune:
LA MULTI ANI, CLEME!!!
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
cami33 spune:
Si.....
AMR=6 zile
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
clauclau spune:
Neata, n-am mai putut intra aseara, eram franta..., am cumparat bradut si abia astept sa-l impodobim duminica.
Eu am intrat pe DC cand incercam sa raman insarcinata, asa ca am intrat direct la "Asteptand un ingeras in viata noastra" unde am stat un an de zile . Apoi am ramas insarcinata si m-am mutat la odisee , chiar eu am deschis odiseea noastra, am fost atunci cea mai fericita de testul meu pozitiv. Rebecca a foat un copil asteptat , luna de luna faceam teste de ovulatie, masuram temperatura, apoi teste de sarcina. Eram si acolo un grup frumos pana la un moment dat cand s-au certat niste colege si de-atunci n-a mai fost la fel...Dar crenguta noastra este cu adevarat frumoasa...si eu sper sa ramanem cu niste prietenii legate. Normal cand o sa incepem toate serviciul, n-o sa mai fie la fel . O sa putem intra poate putin seara ...sau cine stie? O sa vedem la momentul respectiv, deocamdata sa ne bucuram de NOI.
Rebecca a dormit bine azi noapte, a fost excelent
. Luny, voi?
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica
clauclau spune:
Plec si eu la treburi, spor fetelor care nu au terminat curatenia( ca mine) si sper sa mai pot intra azi.
Ieri am urat tuturor sarbatoritilor pentru ziua de 19, toanta ce sunt!!

Asa ca mai zic o data LA MULTI ANI PENTRU PUII NASCUTI INTR-O ZI DE 18 SI DE ASEMENEA 19, MULTA SANATATE, FERICIRE, NOROC.
LA MULTI ANI CLEME!
Sunt restanta la poze, o sa le vad mai pe seara...
Pup crenguta.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica
raluca2107 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami33 Poate in vacanta asta reusim sa ne vedem si noi, ce zici? ![]() Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu |
ar cam fi cazul!!!
Noi mergem deseara in mall. Poate ajungeti si voi.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
cami33 spune:
pozici
raluca2107 spune:
Gata!!! M-am enervat pe aparatul care face poze de doi bani, m-am vaitat la sotz (cara initial spunea ca nu e cazul), am stat imbufnata toata seara si am castigat..luam aparat nou.
Toate frumoase da, habar nu am ce sa caut, ce sa aiba. Se pricepe cineva??? Stiu doar ca vreau sa iasa pozele super indiferent de lumina si sa fac si filmuletze.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
mimonix spune:
hei , zurgalai, zurgalai
Ce printesa are mama acolo, danasatoare si prezentatoare de moda
Si seamana cu mami leit
Bine, mi-a placut si de Sabin cum si-a gasit el beculetele in nebunia aia, un fel...ia mai lasati-ma , ca am treaba 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
numeioana spune:
Uitati si Mos Craciunul meu: http://www.dancingsantacard.com/intro.php?user=926520
Ha-ha-ho-ho!!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.