Mamici in Germania (6)
HAIDETI SA NE ADUNAM!
HAIDETI SA VORBIM DESPRE VIATA NOASTRA IN GERMANIA,DESPRE CUM CRESTEM COPIII,CE GATIM,DE UNDE FACEM CUMPARATURI,HAIDETI SA VORBIM DESCHIS INTRE FETE DESPRE ORICE,SA DEVENIM ROMANCE IMPREUNA IN GERMANIA
Gasca noastra : Claudia,Claudi@,Dora,Ioana,Ionica,Kari,Mira,Miki,Mariana,Alexandra,
Trischa,Ceska,Miri,Gabriela,Didi,Angiuta,Iulia,Andreia,Mihaela,Carmi si bisericuta inca mai e deschisa ![]()
![]()
- CLAUDIA74 - nume real Claudia-Maria Timisoara- 02 decembrie 1974, mamica de :
Denisa
Timisoara - 17 iunie 1995 si
Andreas
Heidelberg - 17 martie 2004
- IONICA - nume real Ionica Bucuresti - 01 ianuarie 1973,mamica de :
Sophia
Costa Rica - 09 septembrie 2006 si 
- RAMONAIANI - nume real Mariana Bucuresti - 25 februarie 1978 mamica de :
Eliza
Darmstadt - 06 septembrie 2007
- CESCKA777 - nume real Franceska Timisoara - 07 ianuarie 1977,mamica de :
Benjamin
Muhlacker - 23 decembrie 2007
- TRISCHA - nume real Adina Brasov - 24 ianuarie 1973,mamica de :
Patrizia
München - 04 octombrie 2006
- MIRILUTA - nume real Cristina Targoviste - 28 iulie 1977,mamica de :
Miruna
Bucuresti - 19 decembrie 2002 si
William Henrik
Hamburg - 30 august 2007
- MIKIRIKI - nume real Mihaela-Mirela Zalau 19 iulie 1979
- I_ULIA - nume real Iulia Bucuresti - 21 august 1984 mamica de :
Iris
Bucuresti - 7 august 2007
- ANGIUTA - nume real Angelica Focsani - 24 octombrie 1982 mamica de :
Vlad Lukas
Berlin - 8 iunie 2007
- CLAUDI@ - nume real Claudia Constanta - 16 marie 1983 mamica de :
Tony
si 
- DIDIALEX - nume real Alex Focsani - 04 aprilie 1976 mamica de :
Robert
Bucuresti - 12 septembrie 2004 si
David
Mannheim - 31 mai 2007
- ANANGELEXI - nume real Alexandra Bucuresti - 17 mai 1979 mamica de :
Maria Cornelia
Bucuresti 20 septembrie 2006
- RICEA - nume real Teodora Carla Piatra Neamt - 02 august 1978,mamica de :
Roberto Alexandru
Lupeni - 28 iunie 1999 si
Angelik Melany
Calw - 28 octombrie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
Raspunsuri
mikiriki spune:
La multi ani, Miruna !
multa sanatate si numai bucurii
Miri, sa-ti traiasca fetita si sa va aduca doar bucurii
Miki
claudia74 spune:
Miki tu l-ai inceput pe asta nou,io inca am mai scris dincolo
,dar nu-i bai hai ca-l inchid pe celalalt
LA MULTI ANI MIRU, FETITZA DE MIRI

sa cresti mare si sa aduci numai bucurii parintilor
Timisoara Impreuna
Claudi@ spune:
'neatza
Mirilutza sa-ti traiasca fetita. 

Fetelor eu nu prea mai am timp nici sa deschid calc, dar sa mai si citesc, am numai perdele, bucatarii si culori in cap. Sunt putin stresata caci trebuia sa incepem luni cu mutatul dar cred ca nu reusim, asa ca o lasam pt zilele dintre craciun si rev.
Pt cele care-mi stiu pb, s-a rezolvat o parte, firma am transferat-o pe numele soacrei cu tot cu datorii, acum presupun ca mai ramane asig de sanatate care vrea ceva de la mine, dar intai tre sa faca ceva cu datoria pt ca eu nu am castigat nici un ban la firma asta. Voi avea mai putin de plata si atunci binenteles tot socri vor plati, de unde, nu stiu si nici nu ma intereseaza.
Dupa tot teatru asta care a durat 2 ani de zile ma simt mai usoara serios, parca nu mai atarna nimic pe umerii mei, ii spuneam psiholoagei, ca ma simt ca un tir fara remorca
.
Acum alte griji, mai mici dar tot griji sunt. Sunt in sapt 30 si bebe meu are o pozitie foarte ciudata, sta cu fundu in jos si cracanat, am cate un piciorus in fiecare parte a burtii
si mai si apasa in jos, am si contractii. M-a avertizat moasa sa stau la pat pe stanga ca altfel poate veni mai repede si cu fundu. Din cate stiu mai este timp sa se intoarca dar eu imi fac putine griji din cauza contractilor.
30+
de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta
Poze
claudia74 spune:
Ma bucur ca incep lucrurile sa intre pe fagas normal Claudi@ mai ales chestie cu firma e clar reusita sa te scapi de porcariile de acolo,sa se spele ei pe cap cu datoriile,acuma sa va si mutati si apoi te concentrezi clar asupra lui bebe,mai ai putin trebuie sa ai grija de tine si implicit de el,rabdare,liniste,odihna... stii tu 
Timisoara Impreuna
trischa spune:
La multi ani Miruna!!!
.si tuturor va doresc sarbatori cu sanatate si un an nou bun,frumos cu sanatate si pace!!noi plecam diseara in ro si acasa nu avem net.asa ca va urez inca odata
si va multumesc pt tot.

Miriluta spune:
Multumesc fetelor
. Miru a primit o papusa ''vorbitoare'' si o trasura cu print si printesa si multe dulciuri. Acum ma apuc de tort ca maine are invitati 
Claudi@ ma bucur tare mult ca ai mai scapat de o parte din griji
, si in curand vei scapa si de celelalte si te vei putea bucura de copii tai linistita
.
Va pun maine poze cu tortu' lu' Barbie (daca mi-o iesi
)
claudia74 spune:
Fetelor unde ati disparut toate??
Noi suntem happy cu musafirii nostrii de la Timisoara.
Va
si va doresc concediu placut la toate.
Timisoara Impreuna

e pregatita
La multi ani!!! Miruna