Unica si irepetabila: ELENA BASESCU

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Gabi, normal ca nu e jurnalul ei pe bune, e bascalie. "Academia Catavencu", dupa cum o spune si titlul e o publicatie care face bascalie de mai-marii tarii. Inainte sa spui ca nu gandim, uita-te pe link si fa-ti o idee.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
EMMA INVINGE cancerul!
Sunt putere si iubire pentru pretioasa Emma, azi, de Bunavestire, la ora 12!

Eu nu am spus ca "nu ganditi", am citit doar ce ati scris voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Citat:
citat din mesajul lui gabi66

Doamne fetelor, credeam ca macar voi ganditi!Doar nu credeti ca e chiar jurnalul respectivei domnisoare.Sa credeti doar cand vedeti cu ochii vostrii, nu ceea ce cititi in ziarele din Romania....fantastic!

Inainte sa jignesti gratuit crede-ma ca habar nu am despre tipa asta si despre ziarele din RO.OK? Tot ce stiu e de pe la altii, care spun ca e o prostanaca, normal ca ma astept sa vad ditamai prostiile cand e vorba de ea.
Hai, bucura-te tu ca esti desteapta si gandesti ca nu ai cazut in capcana!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Eu nu sunt desteapta, sunt isteata si simpatica!Exista o diferenta intre cele indicate si e foarte bine cand iti dai seama cat poti.Si eu am plecat tot de acolo si am vazut ca nici aici nu e adevarat tot ceea ce scrie in ziare.
Si vezi ca nu am jignit pe nimeni, daca tu te simti jignita mai ai de lucru la interior.
Nici eu nu o cunosc pe don`soara, a aparut in mass-media cand eu eram deja in Germania, dar suntem destul de majore ca sa ne dam seama si sa facem diferenta....stiu ca nu exceleaza, dar imi dau seama ca nici cele care i se "baga" in carca nu e ...hai sa zicem "stilul ei".
Sa fim noi sanatoase cati dintre "mai marii tarii" nu au facut greseli gramaticale...inevitabil cand vorbesti in fata camerelor de luat vederi intr-o buna zi tot ti se intampla.Sau noi cand scriem repede, la calculator, sa nu ne pierdem ideea.Le-a ramas in obicei oamenilor de presa sa se ia de conducatori.Inainte o faceau pe ascuns, acum o fac in scris...vor sa-si scoata parleala ca au avut interdictie atatia ani.Tocmai daca "habar nu ai de tipa asta" de ce comentezi?
Iti spun ceva ce am auzit si eu de la altii, mai mult sa mai putin vedete:sunt ziaristi care nici macar nu ii suna sa ii intrebe daca e adevarat ce se aude...doar propaga mai departe prostiile citite sau auzite la altii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emeralde spune:

a castigat la europarlamentare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Cine mai, eba ?
Nu stiu daca a castigat.
Dar... cu asa "nick"... pacat sa nu!
Doamne, maine-poimaine cine stie ce mai apare in tarisoara noastra?
Almanahe, succesuri, editeaza... blablabla
Caci am trait s-o vaz si p'asta: candidezi cu... "nick-u'".
Fata lu' tata, noah.
Vai de noi...

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

A castigat!

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Haha, greu ma jigneste pe mine un strain! Sa zicem ca m-a enervat avantarea ta in a ii face pe altii prosti ca nu stiu ca cei de la Academia Catavencu face bascalie de tantica asta.
In rest, eu nu imi iau informatiile de la ziare niciodata. Sunt surse infinit mai bune de stiri, necenzurate, ce redau realitatea in legatura cu ce se intampla in jurul nostru.

Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier

"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana_Perianu

Eu nu am nici o problema cu felul in care arata .. . asta e, asa ii place ei, asa s-a facut
Insa NU INTELEG cum e posibil sa ajunga una ca ea la Bruxelle.
Sincer asta ma doare, ma raneste ... ma oripileaza.

trebuie sa luam atitudine !
Ok, ca ne-am prefacut ca are veleitati de model si a defilat peste tot, asta e ... Am ras si am trecut peste
Dar cum e posibil sa fim de acord ca fiinta asta sa ajunga europarlamentar ???

Ma intriga si ma revolta

la fel cum a fost posibil de a ajuns si becali.
si ciociolina in italia - pastrand proportiile totusi - pe aia nu am auzit-o vorbind.

ma intristeaza si mai tare faptul ca si aici starneste controverse, diferente de opinii sau ma rog, principii - nu o cunosc, nu cred ce zic ziarele...

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput