LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (147)
Raspunsuri - Pagina 4
bb_yasmi spune:
andreea, pozele de la 55 in colo???? ce super e jucaria aia!!!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi merg sa ma dragalesc cu puiutza mea ca de azi dimi numai mi-mi-mai (Adik mai-mai, draga-draga) ne face si ne da pusi. doamne cat e de scumpa!!!!! PS: azi dimi la juma de ora dupa laptic (300 ml) a papat iasmi si un ou fiert cu paine. oare se poate sa ii fie rau??? nu am avut cum sa o opresc, inca ii era foame, mergea la bucatarie si facea mniammm-mniaammm papaaa, apoi mergea la tat'su si ii spunea tataaa mniammm mniaammmm , da-i,..... bianca, ![]() _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
nu e mult si Maria face cam la fel,dupa lapte (tot 300) baga un iaurt ,o banana ceva.
Felicitari pentru ziua 1
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui popbianca buna dimineataaa! ancadragoman....da, ajuti la cresterea natalitatii ...tu esti asa, mai scurta la vb, mai concisa, mai hotarata...asa ca am renuntat si eu la despicarea firului in 4 ,primand acum hazardul ,ratiunea ...mami de Ana-Sofia(15.11.2007) http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia |
darga mea eu toata viata mea am facut mate-fizica ,dupa inginerie si la noi lucrurile sunt stas de obicei nu e loc de poezie
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ancadragoman spune:
Fetele amatoare de trenulete din lemn Thomas am vazut la Sala Dalles si o locomotiva era 135 ron. E bine ca pret?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi andreea, pozele de la 55 in colo???? ce super e jucaria aia!!!! _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
ihi...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Fetele amatoare de trenulete din lemn Thomas am vazut la Sala Dalles si o locomotiva era 135 ron. E bine ca pret? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
uauuuuuuuuu Anca...acum ma uitam la semnatura ta si...ce vad???????
da tu vorbesti serios, cu bb2...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
popbianca spune:
eladea2005....am vazut jucarioarele ...si pe Eric interesat de ele...mai aveti ce sa-i cumparati la grupa asta de varsta?
fff frumoase jucariile!
lui Eric!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
cristi07 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Fetele amatoare de trenulete din lemn Thomas am vazut la Sala Dalles si o locomotiva era 135 ron. E bine ca pret? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
Anca si lui Radu ii mai apar catedata mici pete si la fel ii dau cu stealtopia...daca nu dispar in 2-3 zile sa o vada totusi un dr. Asa sunt cei cu dermatita...mai sensibili la pielicica
Depinde ce Thomas ai vazut...incep sa capat incet-incet si eu experienta in domeniu...dar mamicile cu baietii mai mari cu sigurata te pot ajuta
Cristina si Radu 3.12.2007
anacami spune:
BB,parca ai fi la decernarea unor premii
! ma bucur ca ai o stare excelenta,bravo! bucura-te de viata,de compania celor dragi
Anca,urmareste-o mai mult timp; daca nu are ceva de la mancare/dermatita, poate fi si vreo boala a copilariei (mai ales ca voi intrati f. mult in contact cu prichindei mai maricei,de gradinita...); daca se inmultesc, vorbeste cu dr.
Adela,las-o in pace, nu cred ca are ce ii strica..Vecinica noastra,Sofia, stie sa arate de pe la 8-10 luni care este catelul,porcul,vaca..pe o carticica; acum stie si ea sa arate cati ani are ("1" - l-a implinit la inceputul lunii..), arata unde este bratara ei, care este nu stiu ce papusica..
Stefania stie si ea multe chestii, de ex. ieri mamaia a lasat-o 10 minute cu tataia cat sa se tunda; la plecare i-a zis "daca pleci sus (adica la ap. nostru,ca ei stau 2 etaje mai sus), da-i o caciulita"; atat i-a trebuit Stefaniei, l-a dus pe tataia la dulap si i-a aratat caciula
...Stefania este mare amatoare de pl;imbari, daca am putea face macar naveta permanenta intre cele doua etaje,ar fi cea mai fericita...
Bine,nu realizeaza acum ce inseamna ca au un an, dar invata f.f. repede,sunt ca niste buretei avizi de informatii...
Oricum,este posibil ca peste scurt timp sa uite, pe masura ce invata altceva mai interesant..
Gianina,Ralucis, ce mai fac fetele voastre? celor mari le place Barbie MAriposa? trebuie sa iau cadou pt. o fetita de vreo 4 anisori...Ma gandeam la www.crazytoys.ro/jucarii/Plusuri-simple-2040/Fairytopia-1089/6239/Barbie-Mariposa-iepurasul-Zinzie.html" target="_blank">iepurasul asta; ce ziceti?
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
popbianca spune:
adelamaria, eu as fi vrut ca Ana sa stie sa arate cati ani ani are..dar nu a invatat-o nimeni....asa ca de unde sa stie, cand va intelege ea ce inseamna asta(cand va invata sa numere...cum s-a nascut...)eu zic ca atat timp cat pastram o limita in cerinte totul e ok...repetitia e mama invatarii!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

...tu esti asa, mai scurta la vb, mai concisa, mai hotarata...asa ca am renuntat si eu la despicarea firului in 4 ,primand acum hazardul ,ratiunea
...