Cine ma ajuta-colectia de carti-ziarul Adevarul
Raspunsuri - Pagina 2
adita spune:
are cineva nevoie de marile sperante, vol 1? ca eu am facut o incurcatura si acum o am in dublu exemplar
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap
Anuska spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adita are cineva nevoie de marile sperante, vol 1? ca eu am facut o incurcatura si acum o am in dublu exemplar mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001) www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap |
Daca nu ai dat-o deja, o vreau eu!
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
Happiness_4_us spune:
MamaGiuliei, am comandat si eu si astept sa vad daca apar primele 5 volume. Sa ma tii si pe mine la curent daca tu le primesti si cum le primesti.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
madaluta spune:
voi ati primit comanda? k la mine n-a ajuns nicio carte....
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Crestem mari incet incet
Bazar pentru Mihaita
madaluta spune:
In sfarsit a ajuns si la mine prima comanda... ore mai vand si din urma?
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
alba_ca_zapada spune:
Intre 4 si 8 martie se desfasoara Salonul de Carte si Presa la Muzeul National de Istorie al Romaniei.
Eu l-am vizitat astazi si la standul ziarului Adevarul (aflat chiar langa intrare) se vindeau exemplarele colectiei care deja au aparut la chioscuri. Eu am intrebat daca au si exemplarele care urmeaza sa apara si mi-au spus ca nu vand in avans.
Deci, gasesti exemplarele lipsa la acest eveniment. Intrarea este gratuita.
Eu am vazut si la Targul Gaudeamus care a fost la sfarsitul anului 2008 ca erau prezenti cu exemplarele deja aparute. Cred ca este deja un obicei sa fie prezenti la astfel de manifestari cu aparitiile anterioare.