Ajutor - Remedii pt metastaze (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Da eu cred ca sucurile sunt ok si daca nu mananca totul crud,nu???Ar putea sa le bea.Si care storcator e mai bun,cel manual sau cel automat???Si din ce legume ii faci???Asta e nasol acuma,ca nu se prea gasesc legume de calitate...Sfecla si morcovi avem noi din gradina,sau putem cumpara de la magazinul bio.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Da eu cred ca sucurile sunt ok si daca nu mananca totul crud,nu???Ar putea sa le bea.Si care storcator e mai bun,cel manual sau cel automat???Si din ce legume ii faci???Asta e nasol acuma,ca nu se prea gasesc legume de calitate...Sfecla si morcovi avem noi din gradina,sau putem cumpara de la magazinul bio.

Da, depinde cat suc bea. Ideal ar fi sa fie sucul verde (iarba grau/patrunjel/salata/spanac) alternativ. Sa puna si putin morcov, sfecla.
Da, si noi cumparam din piata, nu sunt bio dar vad ca pe moment functioneaza si asa. Astept sa apara urzicile, papadia...etc
Ma duc la sedinta, mai vb

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

cat suc ar trebui sa bea pe zi???

Mergi la inceput

Gata,m-ai convins cu sucul de iarba de grau!!!Numai cum o cresc???Sa-mi dai mai multe detalii te rog.Si cat suc se bea pe zi.Inainte de mese,stiu ca bea Noni.Oare poate sa-l combine???Sau sa-l bea intre mese???Am gasit tot felul de storcatoare,oare sa-mi aiu unul manual sau mecanic???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Gata,m-ai convins cu sucul de iarba de grau!!!Numai cum o cresc???Sa-mi dai mai multe detalii te rog.Si cat suc se bea pe zi.Inainte de mese,stiu ca bea Noni.Oare poate sa-l combine???Sau sa-l bea intre mese???Am gasit tot felul de storcatoare,oare sa-mi aiu unul manual sau mecanic???

Ramona, diferenta intre mecanic si o automat o face pretul.
Singurul avantaj la cel mecanic, o reprezinta greutatea, e mai usor de transportat in cazul unei persoane dependenta de sucuri si care trebuie sa plece intr-o calatorie.
Sucul de grau se bea dimineata pe stomacul gol si se incepe gradat. E destul de puternic si nu se bea mai mult de 60 ml.

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput