Aspirante optimiste>20 ani (378)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

nu speli draga niciun geam ca nu ai voie sa faci efort

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moni_28 spune:

Asa, anca, ia-o tu de urechiuse si jos de pe pervaz cu ea!!!!Hei , anidaaaaaaaaz, te faci ca nu ne auzi????Lasa ca vezi tu!!!!

Moni_28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Le-am gasit la Citypharma - 3 benzi la 11 ron;eu sunt in concediu si azi de-abia asteptam sa treaca timpul sa fac un test...La mine e si ceva secretie, de cateva zile imi iau si temperatura dimineata si e constanta, deci ma astept ca azi sau maine sa se intample ceva; imi e si un pic greata si am o durere surda de burtica, deci clar se intampla ceva...
Cred ca si testele Oview erau bunicele, daca ar fii trecut perioada fertila asta de la minut nu s-ar mai fii colorat. Testul minut e diferit in sensul ca apar doua liniute si nu benzi ca la Oview.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Asa,asa ca oricum am luat lavetele si solutia si le-am mutat dintr-o parte in alta ,atat.Nu pot sa fac nimic.Asa ca cred ca ma intind un pic,

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amber_onyx spune:

fetelor io presimt ca in seara asta anidaz da de baut...si facem iar petrecere pe aici....ca a trecut cam multicel de cand nu s-a mai dat din buric pe aici

http://tt.lilypie.com/rCfRp3.png

viitoare de ,deocamdata visand la statutul de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moni_28 spune:

Asa, fii fata cuminte si stai linistita!

Fetele, hai, care ma ajuta si pe mine in 3 probleme:
1.Cum se manifesta endometrioza
2.Cum se foloseste termometrul ptr depistarea temperaturii bazale (daca ma duc la farmacie cum il cer) si care e pretul
3.Cum e cu cervixul

multumesc anticipat si mai ales cu primul punct lamuriti-ma si pe mine!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moni_28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

1. Endometrioza se defineste prin prezenta unui tesut asemanator endometrului (mucoasei uterine) inafara localizarii sale normale, cel mai adesea in trompele uterine, ovare sau la nivelul tesuturilor pelvine.

2. il ceri pur si simplu. E un termometru normal nu unul special

3...ma documentez si revin

http://tt.lilypie.com/EIqJp2.png

Mergi la inceput

Semne si simptome
Endometrioza poate fi usoara, moderata sau severa si are tendinta de a se agrava in timp in lipsa unui tratament adecvat. Unele femei cu endometrioza nu prezinta semne si simptome, iar boala este descoperita in timpul unei interventii chirurgicale pentru o alta afectiune.

In timpul menstruatiei:

» flux menstrual abundent (menoragie)
» menstruatie care dureaza mai mult de 8 zile
» menstruatie precoce (inainte de 11 ani)
» dismenoree (menstruatie dureroasa) - durerea survine in general in a doua zi a menstruatiei, apoi se agraveaza in mod progresiv. Crampele menstruale pot incepe inainte de menstruatie, persista mai multe zile si pot fi asociate cu dureri de spate sau cu dureri abdominale.

Alte simptome survin mai rar si apar de obicei in preajma ovulatiei (uneori fara nicio legatura cu ciclul menstrual):
» sangerari in afara menstruatiei
» dureri declansate de schimbare pozitiei
» dureri alte membrelor inferioare sau la nivelul vezicii
» dureri in timpul actului sexual (dispareunie)
» probleme urinare
» (uneori) sange in urina sau scaun

Aparitia durerilor, repetabilitatea si caracterul lor progesiv sunt indicii ce pot duce spre diagnosticul de endometrioza.

Crampele menstruale sunt normale. Dar la femeile cu endometrioza acestea sunt mai dureroase decat in mod normal si in timp, au tendinta de a creste in intensitate.
Durerea este un simptom comun al endometriozei. Totusi, intensitatea ei nu este un indicator fidel al gradului de severitate al bolii. Unele femei cu endometrioza usoara au dureri intense, in timp ce altele cu un grad mai mare de cicatrizare nu prezinta simptome.

Mergi la inceput

3. • Cervixul: este deschiderea catre uter. Acesta variaza in diametru de la 1 mm la 3 mm depinzand in ce faza a ciclului menstrual se afla cand se face masurarea. Cervixul este uneori acoperit cu mucus cervical pentru a-l proteja de infectii; in timpul ovulatiei acest mucus devine un lichid subtire pentru a permite trecerea spermei.

n prima jumatate a ciclului menstrual, inainte ca ovulatia sa se produca, cervixul va avea o consistenta ferma, si va avea o pozitie joasa in vagin. Va fi inchis si uscat. In jurul ovulatiei, cervixul se inmoaie, se deschide, se ridica si devine foarte receptiv pentru sperma, favorizand deplasarea spermatozoizilor pana la nivelul ovulului. La cateva zile de la ovulatie, acesta capata din nou o consistenta ferma si se inchide.

Sfaturi utile pentru verificarea pozitiei cervixului:

- Spala-te pe maini inainte de a verifica pozitia cervixului;
- Verifica pozitia acestuia in acelasi moment al zilei in fiecare zi;
- Multor femei le este mai usor sa faca aceasta manevra atunci cand stau pe toaleta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amber_onyx spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moni_28

Asa, fii fata cuminte si stai linistita!

Fetele, hai, care ma ajuta si pe mine in 3 probleme:
1.Cum se manifesta endometrioza
2.Cum se foloseste termometrul ptr depistarea temperaturii bazale (daca ma duc la farmacie cum il cer) si care e pretul
3.Cum e cu cervixul

multumesc anticipat si mai ales cu primul punct lamuriti-ma si pe mine!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moni_28

Moni, in linkul pe care l-am dat zice si de cervix.termometrul e 50 mii sau ceva de genul , si se introduce in ...

http://tt.lilypie.com/rCfRp3.png

viitoare de ,deocamdata visand la statutul de

Mergi la inceput