Aspirante optimiste>20 ani (378)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amber_onyx spune:

eu maine ma duc la ginecolog, sa imi dea trimitere pentru o eco transvaginala, nu de alta dar ma doare toata burtica cand apas pe ea, si e cam tare...oare de ce?

http://tt.lilypie.com/rCfRp3.png

viitoare de ,deocamdata visand la statutul de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mai sti cum se combina lucrurile pe aici
Amber te poti duce si fara trimitere

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moni_28 spune:

Ancadragoman, mai bine spus ce nu proiectam?Pai de la case la blocuri, de la gradinite la camine culturale, mansarde etc.Dar hai ca va trebui sa facem un forum special "Ce construim?Si cat va merge?", caci cu criza asta...tot ce e posibil.Anne`mary, mulumesc pentru sprijinul tau, dar asa m-am saturat, ca imi vine sa infiez un copil si gata, doar ca sotul meu nici nu vrea sa auda de asa ceva.[u]Amber onyx[/u], amuzannta si dragalassa ca intotdeauna

Moni_28

Mergi la inceput

Si eu, care, ca intotdeauna, mai mananc cate o litera sau mai adaug cate una.....

Moni_28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

moni sotul meu ar fi de acord sa adopte un copil. Ma batea gandul in liceu sa infiez un copil chiar daca o sa am si eu. Am avut ocazia sa ajung prin orfelinatele din cta....e groaznic ce e acolo. Mi s-a rupt sufletul si m-am jurat ca daca pot o sa scap un copil de acele chinuri. Norocul meu ca am un barbat tolerant si a imbratisat ideea.
sotul meu are o firma de cadastru, topografie si mai nou face si proiecte. O sa-i spun ca in bucuresti poate apela la tine si poate colaborati vreodata. Mai ales ca participa la licitatii publice si mai castiga din cand in cand proiecte maricele.

http://tt.lilypie.com/EIqJp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Si eu tot dastea proiectez dar instalatii ,asa ca daca ai nevoie de echipa de instalatori aici sunt

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Mama cati ingineri constructori. Sotul a termina constructii civile si sora mea este la instalatii. Asa ca eu o sa fiu inconjurata de constructorii. Cumnatu este maistru in constructii iar socrul lucreaya pe macara pe santiere la aceeasi firma la care lucram eu, sotul, cumnatul si cumnata.

Poze nunta mea
http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Si daca lucrati in constructii poate stiti firma care a construit Polusu, Cora, Metro si multe alte centre comerciale mari.Aceea este firma la care lucram

Poze nunta mea
http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Iaca am aparut si eu pe aici!

De raportat mai nimic, sunt Z17 si astept...e bebe ... nu e bebe.... e bebe.... nu e bebe... nici nu mai siu..Pana ieri, parca speram un pic, azi m-am linistit, nici nu mai sper, nici nu mai vreu sa ma gandesc, desi e greu si nu pot sa ma abtin. As face un test inca de pe acum, sunt dusa... Azi noapte, am visat prima data ca eram graviduca, aveam o burtica asa rotunda, frumoasa, asa drag imi era de mine,Doamne... ce bine ma simteam...si in luna a 8-a am pierdut sarcina, m-am trezit speriata, asa incat n-am mai inchis un ochi pana de dimineata.Nu stiu cum sa-l interpretez...subconstientul bata-l vina....
Simptomeala nu am inca,nici inainte de CM nu aveam, doar gaseam compresa patata si imi dadeam seama ca s-au instalat, nu sani mariti, durerosi, nu dureri de burtica, nimic. Insa ma mira faptul ca, luna asta, secretia nu prea exista... daca in lunile trecute, patam tamponul zilnic, ei bine luna asta, nici inainte de ovuatie, nici dupa, nu am gasit mare lucru....doar o secretia albicioasa, cremoasa, foarte putina de acum 2 zile... asta inseamna ceva? E normal? Parca lunile trecute era in cantitate ceva mai mare, acum insa... nici nu stiu....

Amber, parca stiai tu un site cu ovulatia si tipul secretiei... sau confund eu? Daca il ai mai la indemana, pls spune-mi-l.

Si ca sa fiu in ton cu voi, tot la o firma de constructii, promotoare si dezvoltatoare de proiecte rezidentiale, lucrez si eu... si SE SIMTE CRIZAAAAAAAA...directorul meu imi spune de pe acum ca 2009 va fi punctul culminant... om trai si om vedea.

fetele mele dragi!

http://tt.lilypie.com/UaTNp2.png

Mergi la inceput

Aoleu fetele, la cate suntem, facem o echipa mare si tot scapam de criza asta oribila!!! Si ca sa ma vait si eu....ma doare burta de mooooor, de luni seara nu ma mai lasa, o durere oribilaMa gandeam ca,daca tot au venit rusii, gata, am scapat, dar de unde....ma doare de mooooorimi vine sa plang de durereOare ce mama....ma doare in halul asta?!Asa ceva nu mi s-a mai intamplat niciodataMa pune pe ganduri rau de tot.Din Z17 pana azi Z26 s inclusiv azi, ma omoaraCe ma faaaaac???

Aoleu mamaaaa cat m-am plans!!!

Moni_28

Mergi la inceput