Aspirante optimiste>20 ani (378)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricik

Adina
Mai fetele acum nici eu nu mai inteleg testele Oview... pana sa raman insarcina prima data ...aveam 2 linii clar conturate in ziua 14-15 si stiam si eu ca ovulez ca omu'...Azi sunt ziua 14 ...si ...nimic abia se vede linia 2 . Credeti ca chiuretajul ala urat de acum 3 luni poate modifica cu ceva perioada de ovulatie ?

Nu e musai sa ai ovulatie in fiecare luna in aceiasi zi si mai mult... se poate sa nu ovulezi in fiecare luna, dr. mea mi-a zis ca e normal cam ca 1 din 12 CM sa fie anovulator.

http://t2.lilypie.com/pveEp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pimpi75 spune:

Sunt nouta pe aici ....

Dar deja cred ca va cam plac pe toate
Cu voi parca e mai usor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pimpi75 spune:

Va rog sa-mi mai impartasiti din experienta voastra.
Eu am cam facut cateva chesti:
- foliculometrie 2 luni - rezultat zero
- teste de ovulatie pozitive si - tot nimic
e adevarat temperatura nu am incercat...

Ce sfat imi dati, ce sa mai fac, exceptand bineinteles

mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Anidaz ...poate iti aduce totusi Mosul cadoul mult visat.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica11+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

In alta ordine de idei sunt cam suparata asta deoarece tocmai ne-a "parasit" o colega de odisee...sau mai degraba zmeurica ei.
Am vazut ca multe dintre voi sunteti in butoi sau pe cale sa ajungeti in el.
Nu zic ca nu aveti motive dar incercati sa vedeti si cealalta fata a lucrurilor.
Eu zic ca e mult mai usor sa vezi un test negativ decat sa auzi verdictul "sarcina oprita in evolutie".
Fata care tocmai a pierdut sarcina a avut probleme, a incercat ani la randul, era o luptatoare si in final a obtinut-o cu greu prin FIV.
Va dati seama prin cate a trecut ca sa isi atinga visul.
Si cand tocmai era pe cale sa se indeplineasca...visul s-a spulberat.

Ma gandeam cum as reactiona eu la asa ceva...cred ca as inebuni....si totusi n-am facut decat 2 luni de tratament...dar atunci cand faci tratamente atatia ani, te chinui atat, investesti atat (nu numai financiar ci si sufleteste)...

Offf Doamne ....

Poate ii era mai bine numai cu testul negativ decat cu durerea de acum.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica11+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Anidaz, iubita... incredibil... nu-mi revin, si eu vazusem liniuta firava pe sure check...fii puternica in continuare, si bebelacul va veni, cand vrea el, nu cand vrem noi, din pacate. Te pup!

http://tt.lilypie.com/UaTNp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Si ca sa ridicam putin moralul si sa inveselim atmosfera, va servesc pe toate cu tortulet de ziua mea... avem cu nuci pentru cele care tineti cu post , si cu visine si frisca pentru restul... sambata implinesc 26 de ani, dar cum maine nu voi mai fi la birou si acasa nu am inca net, va servesc inca de azi.. avem si Cola, suc natural, socata... si tot ce vreti.. va pupic pe toate!

http://tt.lilypie.com/UaTNp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

neataaa

anidaz, sa stii ca si eu sunt blocata de vestile tale.

eu nu inteleg, daca cineva nu vrea bebe si se intampla sa nu se protejeze o singura data, nu conteaza cand a fost ca pac se trezeste cu sarcina. in schimb, daca vrei sa ramai, eheee, tot universul trebuie sa se sincronizeze .

o singura explicatie am: ca Dumnezeu le aranjeaza pe toate atunci cand trebuie .

anne, imi pare rau ca te-ai trezit cu atatea belele. sper ca tratamentul sa fie de scurta durata si sa scapi repede. aveti grija cu toaletele si cu lenjeria de la hotel. mie mi-e cam sila sa dorm in cearceafuri straine si sa ma sterg cu prosoape straine, recunosc ca am strangeri de inima cand dorm la hotel. de obicei imi iau prosoapele mele + unul mic de pus pe perna sa nu pun obrazul direct.

fetelor, ziceti-mi si mie un doctor bun ginecolog care sa fie f priceput si pe parte de endocrinologie. nu ma puneti sa caut in forum ca am ametit.

va cu drag pe toate!

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amber_onyx spune:

Neata fetelor
Anidaz, imi pare atat de rau...si eu eram sigura ca esti....Lasa ca DD o sa ne ajute pe toate...stii tu It can't rain all the time

Bun venit fetelor noi

Noi2 La multi ani pt sambata, si fie ca dorinta ta cea mai arzatoare sa se implineasca

Eu o sa mai intru azi si maine....si dupaaa... vacantaaaa...prin urmare o sa fiu mai tot timpul pe drumuri si nu o sa mai am timp sa intru foarte des.

P.S azi am fost la dentist, si cum in ultima luna de fiecare data cand mergeam ii spuneam ca poate sunt sau nu , azi cand i-am zis ca nu sunt m-a bagat la 3 radiografii si o anestezie...si bine a facut

http://tt.lilypie.com/rCfRp3.png

viitoare de ,deocamdata visand la statutul de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

noi2 LA MULTI ANI. Sa fi sanatoasa si fericita si sa dai nastere (la propriu) dorintei tale, cat mai curand.

boticut eu nu pot sa te ajut caci nu cunosc medici din bucuresti

http://tt.lilypie.com/EIqJp2.png

Mergi la inceput