Salajence la apel!!![71]
CONDICA SALAJENCELOR
MAMICI CU
1 BB Elutaf
- mami de 
for2nity
- mami de 
diplodocus

- mami de 
giulia_71
- mami de 
mihaela_specht
- mami de 
olim
- mami de 
felicity05
- mami de 
dianalaura
-mami de
nazdravanMAMICI
cu 2 BB-ici
silvana_salajan

- mami de
si
mic si scumpic
mihaela_s
- mami de 

anacezara
- mami de 

carmenardelean
- mami de
si 
bimilit

- mami de
si 
claudiasabou
- mami de
si 
In asteptarea lui

BlueEyes

piticutz

mikiriki

DarkBendis

Maria
Prietene

aileene

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Raspunsuri
Bimilit spune:
spor la scris
.
va astept cu idei de meniu ptr sarbatori.
io-s in plop si plopu-n aer
.
iar am uitat sa comand prajituri
.oi vedea io pe unde-mi scot camasa
.
silvana_salajan spune:
Bia, de sarbatori nu e bine sa comanzi prajituri, va ziu io din experienta. Mai am mancat de la un laborator in timpul verii comandate de nasa mea la botezul fiicei ei. Bune, da bune rau. Si zic eu: ce ar fi sa ma fac doamna de sarbatori? Si comand prajituri, da doamna nu am fost, ca mami si sor-mea m-o rugat sa le fac lor prajiturile... Deci ale mele au fost de tot rahatul, uscate, fara gust, si ale lor bune. Sa vezi cum radeau de mine!
Da le-am facut-o. Le-am dat juma de portie din toate asa ca am avut cu toate cate o juam de portie de parji si buna si rea!
Deci, nefiind adepta prajiturilor cumparate, anul asta mi-am luat foi de dobs gata facute. Este o firma in Oradea Rubin & King, care le face foarte bine. a mai mancat foi de astea sunt super. Claudia face mereu. Deci mi-am luat foile, o sa fac o crema ganache de ciocolata (ciocolata topita pe aburi cu frisca, lasat la frigi peste noapte si apoi batuta cu mixerul pana se umfla) cu care le voi umple si apoi o glazura de cioco.
Am o gramada de piscoturi Savioardi, ca am tot luat cate un pachet cand si cand si nu le-o dovedit barbatu-miu (ca ii place sa le haleasca la cafea) asa ca ma gandesc serios la un diplomat cu fructe, il fac in juma de ora. Poate mai bag 2 ture de fursecuri saptamana viitoare si gata. Plus tortul.La mancaruri chiar nu ma agit, o supa de pui, poate fac din piept si bag pieptul intr-o salata de boef, salata de vinete, sarmale imi face mami ca de obicei,
si daca vrea berbantul o friptana isi face singur. Si atat. Nu mai fac altceva ca se strica si ajung la Rexi. Noa, fug sa ma pregatesc, ca ma duc cu Alex la vaccinul de 2 luni. Saracutul ce a mai plange!
Da asta e. Va
mai viu, umpleti aci paginile sa am ce ceti.Peseu: nu v-am raspuns la toate, ca va cetesc si pe cand sa ma apuc de scris uit ce am vrut sa zic, asa cheauna is de nesomn. Nu va suparati prea tare.
Da va cetesc pe tate, si imi sunteti asa dragi.Hai bagati, bagati la scris. 
Bimilit spune:
oti,ai dreptate cu prajiturile io-s patita rau di tat.am comandat acu 2 ani la un laborator renumit, da renumit rau ,din oras si ajunsa casa cu tavile am avut o surpriza neplacuta: una din prajituri era stricata, avea crema acra rau , iar restul erau uscate.o cunosc bine pe proprietara laboratorului, da-mu fu jena sa-i spun ce am patit.
mno, da totusi is sarbatori si gurmanzii mei devoreaza dulcegarii la greu.vad eu cum ma descurc.de facut nu fac , asta-i clar.da am in plan un drum de cluj si poate gasesc ceva acolo, adica nu popate ci sigur
.langa clinica unde am nascut eu este un laborator de cofetarie cu p0roduse dementialoe.ma bag acolo sa vadce au pe stoc
.
bafta la vaccin.sai ai compresa pregatita, sau o felie de lamaie rece si sa-i dai panadol ,preventiv.pup micutul vaccinat
.
mihaelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
olim spune:
bafta multa la vaccin va doresc
blondooooooooooooooooooooooo.........
ce ma distrati voi cum va agitati cu mancarea, cu prajiturile,
aici e ca o zi de duminica si nimic mai mult, alex are liber pe 25, 25 si pe 1 si gata.Io la inceput eram stresata cu mancarea, amu fc normal si am proaspata ca nu imi place de la frigider
is pe zona mai viu
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Bimilit spune:
fatoooooooooooo, di se plangi?
mai,nu ma stresez cu gatit cantitati industriale, ma stresez ca nu stiu ce sa fac.
Bimilit spune:
ai dus odorul la gradi?
azi cat il lasi?
olim spune:
ca nu trimiti pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
mihaela_s spune:
Aci's prezenta! ![]()
adriana mersic de cafea. Acum am baut-o.
Nu ma mai duc azi la scoala, am renuntat pentu ca dupamasa nu stiu daca am timp de gatit, Ovi merge la cheful de Craciun si cred ca eu cu Silvia va trebui sa mergem cu Dia la antrenament. Asa ca ma duc imediat sa ma apuc de rulada. Am sa o pregatesc dupa a 2-a reteta de aranjat, e bine sa fie totul taiat felii. Masa va fi bufet si nu sta nimeni sa-si taie acolo.
si
pentru reteta Bia.
Prajituri eu voi face un fel(am cateva retete pe care le faceam in Ro, o sa arunc un ochi pe ele), si apoi voi face un tort, cred ca ma inspir dintr-o revista cu torturi ca demult imi fac cu ochiul. Mancare o salata de boeuf, sunca specialitate suedeza, sarmale si o friptura cu cartofi, poate o salata de cartofi. Si poate cozonac daca ma apuca dorul de framantat. ![]()
Oricum numai saptamana viitoare ma apuc de toate.
Va tzuk, ma duc sa fac rulada si mancarea de pranz si mai viu...pe seara
.
vorbe de copil...
Hobby
olim spune:
l-am dus saracu pe la 9.20 ca o dormit pana atunci si il las pana la 4 amu sa vedem cum a fii, am vorbit si cu educatoarea sa iid ea niste lapte saracu ca ieri o venit rupt de foame![]()
giulia71 spune:
m-am gandit la urmatorul meniu:
sarmalute-prestator mami
ciorbita acra de perisoare-idem
salata vinete-subsemnata
salata vazuta si mancata la adriana-prestator eu![]()
gratare-prestator colegu
dulcegarii-aici e baiu
, probabil de la K
mami vrea sa presteze si cozonari si daca-i musai cu placere;
oti pupam micu print pe locul vaccinat, uf mitelu mi-e asa mila de el, da-i trece
!
te rog sa bagi reteta de diplomat aici, eu si vreau si pot...da' nu stiu cum![]()
"...mama prostilor e mereu gravida!"