Buna ziua !
Stiu ca mesajul meu nu ar trebui sa fie postat aici ;
Insa va rog deschideti link-ul de mai jos :
http://www.kanald.ro/dstiri/social/decembrie/2008-12-15-Boala-necunoscuta-medicilor.html
Poate un prieten , vecin are boala si nu stie despre ce este vorba
Cu sanatate
Cris
Citeste aici: www.desprecopii.com/info.asp?id=1306" target="_blank">Boala Lyme (Borelioza)
A significant amount of inaccurate information on Lyme disease exists on the Internet. A 2004 study found that 9 of 19 websites surveyed contained major inaccuracies. Sites found to be good sources of accurate information in this study included those of the American College of Physicians, the Centers for Disease Control, the Food and Drug Administration, and Johns Hopkins University (www.hopkins-arthritis.org/arthritis-info/lyme-disease/index.html)
Nu cred ca stii capcaunule ca societatile de asigurari fac tot posibilul sa nege existenta bolii lyme.
Pe Wikipedia ,la fel boala este un subiect de dicutii contradictorii permanente care sunt intretinute de medicii "afiliati" acestor societati de asigurare .
Boala este greu de depistat si apoi foarte , foarte greu de tratat ; Tratamentul este de lunga durata si foarte costisitor ;dar cred ca stii deja lucrul asta ... anual un tratament ajunge la valori de ordinul a 25000-30000 € .
Si ca sa elimine cheltuielile , se neaga existenta bolii .
In orice caz incerca sa te documentezi pe formurile unde bolnavii isi descriu suferinta si nu pe Wikipedia .
Cu stima
O sa inchid acest topic pentru ca exista deja unul mult mai complet, in care se discuta despre Lyme.
In al doilea rand, desi intentia e buna, spamul este interzis de regulament. Pentru a preveni acest lucru vei fi pusa sub moderare o perioada.
In al treilea rand, borelioza este perfect tratabila daca este diagnosticata in prima faza (adica la scurt timp de la inoculare). Tratamentul in aceasta faza, desi de mai lunga durata, nu este unul scump. Dimpotriva.