Femeia-barbat, Nikita e insarcinata in 4 luni

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Inca o dovada ca faptul ca poti face copii nu ar trebui sa iti dea si dreptul. Tipa asta e o rusine, ce scarbos e filmuletul ala!!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Indiferent cit de fascista le suna unora ideea, si eu sint de parere ca unii nu ar trebui sa aiba dreptul sa faca un copil. La citi copii sint nenorociti de adulti inconstienti, betivi, violenti etc ar fi tare bine daca asemnea specimene nu ar avea dreptul sa chinuiasca niste sufletele fara vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

Indiferent cit de fascista le suna unora ideea, si eu sint de parere ca unii nu ar trebui sa aiba dreptul sa faca un copil. La citi copii sint nenorociti de adulti inconstienti, betivi, violenti etc ar fi tare bine daca asemnea specimene nu ar avea dreptul sa chinuiasca niste sufletele fara vina.

Off topic:
Nu-i fascista deloc parerea.
Fascist ar fi sa spui ´´negrii,albii sau galbenii nu au voie sa´´
Aici, nefiind vorba despre RASA, mi se pare o opinie´´ profilactica´´

Consider si eu ca unii chair nu merita sa devina parinti.Nu pentru ca sunt ei rai, ci pentru ca din cauza felului lor de-a fi isi chinuie copiii.Ceea ce este nedrept!!!(batai, abuzuri sexuale, psihice,etc)

Evident ca e dreptul tuturor de a aduce copii pe lume...astfel incat, pentru a nu-l incalca propun initierea controlului psihologic al parintilor si actiunea promta a statului atunci cand se constata abuz asupra copiilor.

Oricum copilasii proveniti din medii agresive sau abuzatoare sunt victime pentru totdeauna in ochii statului..este atat de nedrept!
Trebuie sa fie dureros sa ai ghinionul sa te nasti intr-o familie care nu te respecta si te ditruge constient sau inconstient...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mondor spune:

Dar poate o sa-i se schimbe viata....nu poti sa stii niciodata, chiar nu i se poat lua nimanui dreptul de a fi mama.....
Nici eu nu o vad prea bine, chiar nu inteleg de ce e " vedeta" si de obicei schimb postul ...next, acum sper sa nu fi ramas din motivul de a deveni si"mai vedeta" ca ar fi pacat, atunci as spune si eu ca, pentru unele femei e mai bine sa nu treaca la categoria.... mama

Numai bine !

mondor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie_Me spune:

Macar in ceasul al 12-lea sa se trezeasca si sa isi dea seama ca statutul de mama este unul deosebit si sa faca un efort sa ii ofere copilului educatia si dragostea pe care o merita. Sa lase aparitiile jenante de la TV ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Stiu ca nu e bine sa judeci pe nimeni, nu stiu de ce e atat de mediatizata aceasta fata, insa cand se intampla sa apare pe un post, schimb canalul ca nu rezist sa ii ascult injuriile, toanele si tot ce da din ea....a afisat numai un astfel de comportament...nu inteleg cum s-ar schimba dupa ce ar deveni mama....da, si-ar iubi copilul, dar ea nu se va schimba si copilului probabil ca ii va dauna....treaba ei pana la urma!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
Sa vomit e prea putin spus..am citit si comentariile, mi-a placut unul: orca ucigasa...
Daca ar exista un clasament al penalelor si nulitatilor, ar fi pe primul loc, cu steluta in frunte. Fata asta e cea mai mare proasta a lumii...cred ca de aia o invita prin studiouri, ca nu mai exista alta ca ea.

Ingrid S,

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Poate apare si aici Nikita in persoana - cum a aparut la celalalt subiect Madalina Manole.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Fetele,cine-i Nikita asta?
Ce-i,prezentatoare de vip-uri,actrita,cintareata hip-hop sau la computer,boxera...ce naiba e?Eu nu am auzit de ea.Bine eu nu am auzit de multi .
Am vazut-o prin linkurile puse de voi si e un mascul putin feminizat .

_
Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Proxeneta.

"sky is the limit!"

Mergi la inceput