Puiuti de randunici 2008!! (165)
Raspunsuri - Pagina 19
bitza037 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo27 Irina ,mersi de link!sa o ajute Bunul Dumnezeu pe AlexandraSimo,mami de DAVID- 3 iulie 2002, si de SAMUEL -1 martie 2008 |
Cu placere

IRINA

Mami fericita si implinita de
Antonia sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
clauclau spune:
O mica pauza…
Naty, de mult sufletica nu mai suporta salteluta de activitati, am si dat-o déjà…Cum mai, si nu-l accepta ca este supracalificat???
Zozela, imi pare rau de Bunelul tau, sa fie de Craciun cu voi sa impartiti cadourile sufletelului blond. Am vazut poze mumoase foc de sufletel!

Geckoooo, ce dor mi-a fost de tine!!! Sa va traiasca puiul crestinat si ovcors pozeeeee!

Cami si Raluca , mult suuces azi puilor la serbare, sa iasa bine si frumos si aduceti poze multe!!!

Cami, ce ma bucur ca e bine fetita prietenei, asta chiar este o veste bun ape ziua de azi.
Bitza, off Doamne, stim link-ul, ni l-a pus si Ursuleata, sa o ajute Dumnezeu pe biata fetita.

Am vazut pe Sanzi haioasa foc! Kya, imi pare rau de durerea de spate si eu o experimentez cand stau noaptea prea mult pe o parte din cauza Rebeccai.
Luny, ma bucur ca e mai bine sanul, ai grija in continaure. Azi noi n-o sa venim in parc ca avem serbare dupa-amiaza.
Liana, Simo, pupici multi.

Gata, capul la fund...
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica
Olgutzika spune:
O poveste frumoasa de la Gazella:
http://www.claudesteiner.com/fuzzyrom.htm
Mie tare mult mi-a placut!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika O poveste frumoasa de la Gazella: http://www.claudesteiner.com/fuzzyrom.htm Mie tare mult mi-a placut! Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE |

Liana, mami de Teo
luny spune:
mestereste cineva capitol?..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Olgutzika spune:
Liana
, uite o CaldiceaMolicea pentru tine si scumpicica!
Fetelor, e deschis la caldicelemolicele
!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
luny spune:
na, ca s-a trezit Meme cu foame, nu mai pot face capitol vreo ora cred..poate se gaseste altcineva..![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lianam spune:
olgutz
si de la noi o CaldiceaMolicea pentru tine si iubitica ta
!
luny, eu nu stiu sa mesteresc capitol nou, asa ca poate apare careva care stie
...pofta mare lui mufarel 
Liana, mami de Teo

si de SAMUEL -1 martie 2008