Puiuti de randunici 2008!! (165)
Raspunsuri - Pagina 14
amira_roxana spune:
hello!
multumesc tuturor care si-au adus aminte ca ieri a fost ziua Amirei si ne-au urat LMA! 

LA MULTI ANI PENTRU TOTI PUII ANIVERSATI ZILELE ACESTEA, SA CREASCA MARI SI SANATOSI!
eu nu prea mai am timp sa intru f des pe aici ca stau destul de mult la serviciu iar seara sunt prea obosita sau ma solicita Amira...
sper ca sunteti toate bine, sanatoase si puiutii vostri la fel!
am si eu o rugaminte la voi...daca stiti vreo fata care vrea sa se angajeze secretara? postul este la firma unde lucrez si eu si ca locatie e in n. grigorescu, salariul in jur de 350 euro pt inceput, sefii sunt super de treaba, iar colegii la fel! daca gasiti pe cineva interesat de job, rugati-o sa ne contacteze la tel 0213486106 sau sa trimita cv pe vanzari@dispotrading.ro.
ma duc sa ma delectez un pic cu pozele Andreei de ccris
gbutucica spune:
Salut
haideti la cafea ! multa cada , cu sau fara miere ,cu sau fara lapte si pe linga cafea dau si ceva croasante.
tot in butoi

, m-am instalat comod.........

, da ies io...........
si sa aveti o zi usoara
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....
CristinaGoji spune:
Neatza!!!! saru'mana Tuchi si Liana de
!
Nico chiar daca ti se pare ca ai gresit putin cu copilul mai mare, poti oricand sa indrepti lucrurile pentru ca ei sunt mai buni decat noi si ne iarta, ca ne iubesc mai mult decat orice. 
Tuchi - si eu ii multumesc sotului pentru ajutor, ca singura nu cred ca m-as fi descurcat. (chiar dacaimi vine cateodata sa-l dau de toti peretii)
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
numeioana spune:
Neata!!!
Yupyyyyy, Iulia e bine!!!
Hiiii, ce costumas super are Rebe!!
Clau, dar ce ai slabit!! (Nu sunt verde
, ma bucur pt tine!)
Mimo, vad ca tu aveai DPN mai tarziu decat al meu. Eu trebuia sa nasc pe 24 febr. si tu pe 6 martie si s-au cam inversat rolurile
.
Olgutz, era sa mor de ras, mama lor de prosti!!
A la Romanica si asta!
Cristina, m-ai emotionat! Sper sa am si eu o fetita si sa fie David macar asa intelegator ca Vladut al tau! Sa iti traiasca copilasii si sa fie sanatosi! Esti o mamica implinita!
Nicoleta, tot raul spre bine
!
Anca, apropo de cele 4 iubiri, vroiam sa te intreb cum va intelegeti cu pisicile. Vad ca se urca peste tot, nu lasa par? Nu ti-e frica sa nu inghita Mufy? Eu sunt absolut disperata cand merg la soacra-mea sau la mama cu el, ca au catei si cand vad ca se lipeste parul lor pe haine, pe suzeta, pe jucarii mor!!
Offf, Liana, te-ai intors cu pasarica cu tot!
Sper sa scapi de ea mai repede
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Giani, ia mai uita-te, mama, o data, ca nu cred ca esti in butoi. Intrarea e ferecata bine si cheia aruncata sa nu mai poata fi gasita.
Nicoleta, tu ai incuiat??
Si Giani era inauntru??![]()
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Adica vreti sa spuneti ca daca sotul nu ajuta nu se pot creste doi copii?

tuchita spune:
Roxana, la banii astia cred ca vin io secretara la tine la firma!
Ioana, se pot creste copiii, dar poate fi mult prea greu ca sa mai vezi si partea frumoasa, sa te mai si poti bucura!
Ideea e ca ai nevoie de un ajutor, platit sau nepltit...
Ma duc sa fac curat in bucatarie, ca mi-am propus revolutie azi, poate punem si noi bradul sambata!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
mihutza11 spune:

iar ati ciripit ceva.. deh si eu azi nu am intrat deloc..
am fost si noi prin magazin si ne-am aprovizionat cu cate ceva de-ale gurii si mai ales cu chilotzeii domnisoarei.. vreau sa spun ca madamitza mea nu mai sta f mult in caruciorul de cumparaturi.. nici in brate... no frate! s-a smecherit vrea pe jos sa se duca ea la raft sa puna mana pe toate cele.. cred ca ar fi in stare sa mopuiasca tot magazinul... si daca cumva indrazneam sa o pun inapoi sau sa o iau in brate chiraia.. ca sa nu mai zic de scaunul de masina -5 minute si gata.. deci trebuie neaparat schimbat.. o sa vb cu MC sa il aduca ca altfel nu e chip..
la cerere houseritza pt Mimo
am vazut pozici cu nazdravani, Craciunei, spiridusi..
Cristina
asa frumos ai povestit! si sa stii ca si eu ma gandeam la o diferenta de 2 ani.. desi am momente cand parca as face si acum inca unul, dar imi trece cand o vad pe Andra ce se agata de mine si ma calareste.. ca daca as mai avea inca unul (acum ma refer) nu stiu cum as face fata.. oricum bb2 vrem si tare mi-ar placea un baietel sa avem pereche..
mai voiam sa mai spun ceva, dar efectiv m-a trosnit un somn.. aproape ca am atipit de cateva ori aici.. asa ca ma duc la 
si sa aveti o zi buna!
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
luny spune:
neatzaaaaaaaaaa!!!!![]()
am dormit iar!!!
aka, s-a trezit la 23 si ceva, apoi la 4,30 si la 8!!
mi-s fresh!!!
ccris iesim, cum nu, si noi suntem tot acasa!
azi dupa masa vrem in IOR ca e frumos si n-am ajuns inca, auzi clau?
voi cum ati dormit?
cuscra

multi ptr amandoua fetele si thnks..stii tu!![]()

liana si cand va mai duceti la analiza?...sper sa nu fie alergie, dar semne sunt, asa ca te inteleg..
ioana eu nu sunt disperata!...normal ca se urca pe canapea/fotolii, nu am cum sa le opresc...in rest sunt ff educate, in dormitor nu au voie.Iar cu parul, mai e, dar noi zilnic aspiram si spalam casa..nu prea ;le cade blana acum, la vara va fi mai greu, dar nu e nicio panica!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
olga, tuchi cat paracetamol pot sa iau/zi?..
am uitat sa va spun ca e mai bine sanul s-a mai tras putin galma,am dormit cu varza!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!