Puiuti de randunici 2008!! (165)
Raspunsuri - Pagina 11
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Nico, fetita Lianei Stanciu e bine! De acolo si implicarea ei in toate cazurile astea. Eu sunt foarte obosita si de doua saptamani aud numai de nenorociri, cred ca de la asta mi se trage sensibilitatea exacerbata. Ma duc sa ma culc, sa uit cumva ![]() Luny, ia paraceta, serios! Si ca sa va inveselesc, ce vorbesc eu cu sotul meu aflat la Rm.Valcea pe messenger: Barbac'tu :-)): canta un cocos, ma... daca poti sa crezi Io: la tzaranoaia acolo Barbac'tu :-)): da Barbac'tu :-)): dar nu asta e ciudat Barbac'tu :-)): ci ora Io: oleu Io: ce inseamna? Barbac'tu :-)): ca de obicei canta la 12 Barbac'tu :-)): si la 5 Barbac'tu :-)): nu stiu Io: e pe ora veche Barbac'tu :-)): exact Barbac'tu :-)): o fi cocos din Rusia Barbac'tu :-)): sau israelit Barbac'tu :-)): ca aia-s pe ora noastra veche Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE |

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Rebe s-a trezit, am alaptat-o putin si s-a culcat la loc. Sa vedem acum...
Luny, cap. 31, pag 17.
Nicoleta, felicitari pentru stralucire!![]()
Tuchi, noapte buna, imediat ma retrag si eu...
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica
clauclau spune:
Olgutz, imi plac foarte mult discutiile voastre de pe mess!
Sunteti foarte tari!
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica
tuchita spune:
Olga, eu zic sa pui bine toate convorbuirile voastre, ca o pui de un roman in viitor!
Eu pe-aia cu Nila care a mancat vrabia nu o pot uita ever!
O vorba mai zic de al doilea copil...eu am simtit ca am facut un real efort ca sa fiu aproape de Ilinca si n-as fi putut face asta fara ajutorul sotului meu!
Si eu cred ca macar 2 ani tre' sa fie diferenta( intre ai mei is doi jumate!)! E greu si daca is 14 ani diferenta si cred ca Teo de Mimo ar putea sa ne confirme la toate astea, niciodata pentru nimeni nu e usor sa imparta ceva, si mai ales afectiunea!
Dar...cand ii vezi impreuna e si foarte frumos!
Sa o vedeti pe Ilinca cum il tine pe Sebi de axile si il invata sa mearga, cum vrea sa il hraneasca, cum il spala la cuculet, cum li se lumineaza chipul la amandoi cand se vad unul pe celalalt, cum rad impreuna....si, cel mai important, cand ei vor fi mari si noi nu vom mai fi, se vor avea unul pe altul!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
mimonix spune:
Olgutz, eu zic ca poate verifica usor daca e israelit cocosul 

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
tuchita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Olgutz, eu zic ca poate verifica usor daca e israelit cocosul ![]() ![]() ![]() ![]() Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |

Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
Simo27 spune:
Ce m-ati mai emotionat

!m-a luat plansu citindu-o pe Cristina

,pe Clau fericita ca are fetita
,pe Simo-Mimo!
ma bucur mult pt: Naty,ca e f bine Iulia
,Nicoleta ca nu mai e solita,ca e verde-albastra si stalucitoare
,pt Ursulica -care are deja nume la fetita
! am vazut si copilasi frumosi
ai lui Clau!
Miha,multa sanatate
Olga ma bucur ca Sofia
e de la f bine in sus
Cata
,nu scapi:ia zi si tu cum e cu 2 copii
!
Luny,sanatate si tie
CUSCRA?????
Hai ca ma duc la nani![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
luny spune:
daca m-ati vedea in ce hal arat
..zici ca-s pui de tigan, am ras un castron de semnite romanesti, negre, prajite de mine, si-s neagra pe maini si pe la gura...
ma duc la
, si sa caut paracetamolu'
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo27 spune:
Am vazut ca intre timp a scris si Cata

!m-ai emotionat si tu
!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008

Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu