problema dentara ...help!

problema dentara ...help! | Autor: voicu_bebi

Link direct la acest mesaj

salut! sunt gravida in 17 sapt. saptamana trecuta incepuse sa mi se umfle o masea, vineri am fost la dentist mi-a curatat la masea care e gaurita si mi-a zis k atunci cand mananc sa pun niste vata inauntru la maseaua gaurita sa nu fac abces si sa ma clatesc cu ceai de musetel si sa imi pun o batista uda pe obraz k era umflat.dentistul mi-a zis sa iau niste ketorol dar de frica ca nu as avea voie in sarcina sa nu pateasca ceva bebele nu am luat. ieri am fost din nou la dentist si mi-a zis ca din cauza ca nu am luat ketorol am facut abces k se adunase acolo puroi,si mi-a facut o incizie sa iasa puroiul si mi-a dat sa iau amoxicilina ,am intrebat dr ginecolog si mi-a dat voie sa iau antibioticul. eu ieri am uitat sa intreb daca sa mai pun vata inauntru la maseaua aia gaurita sau sa o las descoperita ,as vrea sa stiu mai pun vata aia acolo cand mananc sau nu. va pup si astept un raspuns.

Anca..
17+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Nu sunt medic ... n-ai putea sa suni la cabinet sa intrebi pur si simplu ???
(Eu as suna imediat la cabinet si nu as pune vata sa iasa puroiul)

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

faza e ca a intrat in concediu dentista de azi pana pe 15 ian ...si abcesul a aparut pe gingie k se umflase acolo ,si nu stiu ce sa fac acu sunt in dilema...dar ma gandesc ca daca nu mi-a zis nimic de faptul sa pun ceva inauntru la maseaua aia poate tre sa o las libera hmmm nici nu stiu

Anca..
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

daca iti intra mancare in dinte, nu mai are cum sa iasa puroiul, asa ca nu te costa nimic sa pui vata acolo cand mananci. oricum, facandu-ti incizie inseamna ca mare parte din puroi s-a evacuat, dar daca te-a lasat cu dintele deschis e important sa nu se "infunde".

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput