Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (245)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Salutare dragi mamici .
Azi l-am vazut pe bb - era la 9 dimineata la ora de gimnastica . E OK totul cu el, insa hematomul tot acolo este .
Testul ala pentru depistarea anomaliilor cromozomiale este ala statistic: combinatie dintre pliul nucal al copilului, analizele de sange ale mamei si varsta mamei. Pliul nucal a iesit 1,6 (si trebuia sa fie sub 2,5, deci e OK).

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) (Povestea nasterii)
12+

ma bucur ca ne dai vesti bune, sarcina usoara in continuare si bb sanatos.si dulcetica

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Andreea, n-ai de ce sa-mi multumesti, fara toate celelalte mamici nu faceam nimic. In fiecare bombonica, jucarie sau banut a fost pusa multa dragoste,iar rezultatul sper sa fie foarte bun, asta conteaza.

Ramona,ai avut emotii la prima 'vedere ' ? Sa-ti traiasca, sa fie sanatos, sa va bucurati de el .

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Pentru fetele care mai sunt interesate de acel aspirator de jucarie .Il puteti gasi in Auchan, la pretul de 80 si ceva de ron , din ce-am vazut eu are aprox 1 metru si mai are in plus si cateva ustensile, numai bune pentru ajutat mamicile in bucatarie!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sunt tare amarata, se pare ca lucrurile s-au pus in miscare mai repede decat credeam si imediat ce am plecat eu a venit seful de la Dept Juridic de care inca mai apartinem (in afara de Financiar) si i-a comunicat colegei decizia de reducere cu 20%. Daca strainezul vorbea de ceva voluntar, acesta se pare ca vorbea de o decizie definitiva, el doar aduna opinii. Si sustine ca au gasit si o varianta legala de fortare care ca nu incalce Codul Muncii. Inca nu sunt singura ca e la cacialma sau nu, dar nu mai conteaza. CIC scrie pe mine.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

valentina, nu am primit email, mai incearca o data

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Rox Imi pare tare rau.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Erina, sunt exceptionale pachetelele, multumim din suflet pentru ajutor si implicare. Ti-am vazut pozicile, taaare frumos si voi aratati asa bine impreuna. Si relaxati. Dar ce ai avut cu noi de ai expus bunatatile acelea cu calorii multe?

Valentina, dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Cecilia, te rog sa ma suni cand poti, voiam sa vorbesc cu tine ceva. Multumesc.

Mariana, sa fie sanatos BB si sa ai sarcina usoara. BB e un el?

Luy, pai sper sa nu fie asa rau sa stau acasa pe bani multi. Insa ma tem ca va fi greu sa imi gasesc un job pe criza, cel putin nu la banii pe care ii voiam eu.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Roxana, imi pare rau sa aud asta!
Nu iti pierde speranta, poate e doar un zvon.

E jale cu criza asta si cu piata muncii in Romania. Ma gindesc si eu cu groaza la anu.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Cecilia, Valentina

Roxana si eu sper sa placa copiilor. Am incercat si eu pasta de dinti si are un gust asa de bun!!! A fost un noroc sa gasesc special testat pentru copii.

Cit despre bunatati, nu am pus inca bufetul de la "pivnita".
Ca veni vorba eu nu stiu ce sa ma fac. Astazi am desfacut o cutie de specialitati Lindt si am mincat vreo 6. Daca nu imi revin repede inseamna ca sunt o persoana super slaba.

Mergi la inceput

Luy, tu te ocupi de albumul de la donatii? Este pe webshots imediat dupa poza cu ciocolata o poza numai cu produsele de igiena. Poti te rog inlocui poza aceea in care e si Daria de la Darurile lui Mos Craciun cu aceea? Sa nu fie discordanta.

Multumesc!

Mergi la inceput