Cine are piosi, sa-mi dea telefonul si alte date de contact, ca sa putem rezolva urgent.Altfel, mesajul de tipul " si eu am o pisica, are 2 luni" nu va/ma ajuta cu nimic. Trimiteti-mi contactele pe pm sau mai bine pe ruxmax@yahoo.com
podmenatrafficatesteva? Eu am dat contactele voastre la f multe persoane, dar unele vroiau anumit gen de pisica, rasa, virsta talie...asa ca...
Buna RUXMAX!Am si eu niste pisoiasi si daca mai cunosti pe cineva care vrea sunt interesata .Spune-mi ,te rog ,daca mai este valabil.Astept raspuns, Maria.
Ruxmax, am dat pisicutele fetite, le-am si jelit un pic dup-aia... Dar acum avem vesti bune de la noii lor stapani. S-au acomodat, sunt cuminti si curate, deci nu ne fac de rusine!!!
Pene colorate... cate putin din toate!
Buna, mai aveti pisoi de dat?
As vrea si eu un pisoi ptr. nepotica mea, careia azi i-a murit pisicutza!!
Olympia, mai ai baieteii?
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
Victoria...birmaneza din Brasov..nu a mai scos puiuti noi???
Vrem si noi o misica/misic mica-mica birmaneza (sub 3 luni)....are cineva?..stie cineva???
| Citat: |
| citat din mesajul lui mama_lui_alex Victoria...birmaneza din Brasov..nu a mai scos puiuti noi??? Vrem si noi o misica/misic mica-mica birmaneza (sub 3 luni)....are cineva?..stie cineva??? ![]() |