Revelion la viena
Dragele mele,
Anul asta ne-am hotarat sa facem revelionul la Viena.
Am dat cautare pe net si am gasit de inchiriat un apartament cu 3 camere la 140 EUR/noapte.
Din ce am citit eu pe net, sper sa fie un revelion reusit mai ales ca nu tin mortis sa umblu toata noaptea pe strazi, sper doar sa am parte de atmosfera de sarbatoare specifica acestui eveniment. Am ales viena mai ales pentru faptul ca este foarte frumoasa si sunt multe de vizitat.
Rugaminte pentru fetele din viena cat si pentru cele care au fost in vizita acolo: ce atractii turistice deosebite sunt? de palat stiu si sigur nu-l voi rata dar mai sunt atatea .....daca m-ati putea ajuta cu o lista in functie de importanta lor cat si traseele, mijloacele de transport pana acolo. mentionez ca apartamentul este foarte aproape de centru, asta e adresa Wien 6., Linke Wienzeile.
alte nelamuriri, si aici sper sa ma ajute fetele din viena: ce preturi sunt la produse alimentare in supermarketuri. noi am vrea micul dejun sa-l servim in apartament iar asta implica cumparaturi din supermarket. este adevarat, vrem sa mai salvam si niste bani pe care prefer sa-i dau pe la muzee decat la restaurante. Normal ca vom merge si la restaurant dar e pacat daca tot stam in apartament utilat cu de toate sa nu profitam.
Eu auzisem ca preturile lor sunt cam pe la noi sau chiar mai mici. E adevarat?
Vrem sa facem neaparat un drum si la outlet-ul renumit Parndorf, aveti idee ce program are de sarbatori? Noi vom fi la viena pe 29 decembrie si plecam pe 3 ianuarie.
Pupici la toate fetele pentru ajutor
Raspunsuri
crisbar spune:
salutare,
sunt un pic dezamagita: chiar nu ma poate ajuta nimeni cu informatii? fetele de la viena, va rog, dati-mi o mana de ajutor!!
Kea spune:
cris, uite aici programul (in josul paginii): http://www.mcarthurglen.at/start.php?lang=de
de luni pana vineri: 09.30 - 19.00
sambata: 09.00 - 18.00
de Craciun e inchis, pe 1.01 si pe 6.01 e iarasi inchis.
crisbar spune:
kea, multumesc frumos pentru informatii. am inteles ca mai exista un outlet si la budapesta. ne-ar fi la indemana in drumul spre viena?
buburuzica_2005 spune:
Mai bine mergi la SCS Viena.E in sudul orasului.Vei gasi la orice iesire din Viena centre comerciale.
Sa nu ratezi Turnul Dunarii(Donauturm) si sa manaci neaparat o supa de cartofi cu ciuperci si sunca si un snitel vienez la cafeneaua din turn de unde se vede superb tot orasul
Distractie placuta