botosei
Buna
Stie cineva cum se fac botosei tricotati pentru bebelusi/copii ?
Recunosc ca nu ma pricep decat foarte putin la tricotat insa tare mi-ar placea sa incerc sa-i fac bebelinei mele niste botosei
Multumesc frumos.
22+ cu Maria
Vine barza!
Raspunsuri
Eseea spune:
alina, tu nu nasti la sf lui aprilie? la ce-ti mai tb botosei?? ca da caldura.
eu as zice ca mai bine ii faci o paturica dragutza, daca te pricepi.
Mami de fetita si de baietel 25+
olim spune:
" Incepi cu talpa si montezi 50 ochiuri. Lucrezi 8 randuri cu punct lenes (adica numai randuri pe fata), iar la fiecare capat de rand mai pui cate un ochi, astfel incat dupa ce termini cele 8 randuri sa ai 58 ochiuri pe andrea (sa ai cate 4 ochiuri crescuti la fiecare capat.
Lucrezi apoi 8 randuri cu model jerse( un rand pe fata, un rand pe dos).
Imparti apoi cele 58 ochiuri pe 3 andrele astfel: 24 ochiuri pe prima, 10 ochiuri pe a doua si 24 ochiuri pe a treia. Tricotezi numai ochiurile de pe a doua andrea. La fiecare sfarsit de rand, al zecelea ochi il vei lua impreuna cu un ochi de pe prima, respectiv a treia andrea. Lucrezi asa pana faci cate 12 scazaturi pe fiecare parte, apoi lucrezi randul intreg.
Incepi apoi cu model elastic (un ochi pe fata, un ochi pe dos)si continui 15 randuri asa. Inchei apoi toate ochiurile si cosi botoselul. "
sa imi zici daca ti-au iesit...spor la treaba...:)
l-am gasit la fetele din baia mare postat de malinka.Sper sa nu se supere prea tare.Poate iti este de folos ce ti-am scris.Spor la treaba
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eseea alina, tu nu nasti la sf lui aprilie? la ce-ti mai tb botosei?? ca da caldura. eu as zice ca mai bine ii faci o paturica dragutza, daca te pricepi. Mami de fetita si de baietel 25+ |
Paturica e aproape gata , deci tre sa am alta ocupatie
22+ cu Maria
Vine barza!
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olim " Incepi cu talpa si montezi 50 ochiuri. Lucrezi 8 randuri cu punct lenes (adica numai randuri pe fata), iar la fiecare capat de rand mai pui cate un ochi, astfel incat dupa ce termini cele 8 randuri sa ai 58 ochiuri pe andrea (sa ai cate 4 ochiuri crescuti la fiecare capat. Lucrezi apoi 8 randuri cu model jerse( un rand pe fata, un rand pe dos). Imparti apoi cele 58 ochiuri pe 3 andrele astfel: 24 ochiuri pe prima, 10 ochiuri pe a doua si 24 ochiuri pe a treia. Tricotezi numai ochiurile de pe a doua andrea. La fiecare sfarsit de rand, al zecelea ochi il vei lua impreuna cu un ochi de pe prima, respectiv a treia andrea. Lucrezi asa pana faci cate 12 scazaturi pe fiecare parte, apoi lucrezi randul intreg. Incepi apoi cu model elastic (un ochi pe fata, un ochi pe dos)si continui 15 randuri asa. Inchei apoi toate ochiurile si cosi botoselul. " sa imi zici daca ti-au iesit...spor la treaba...:) l-am gasit la fetele din baia mare postat de malinka.Sper sa nu se supere prea tare.Poate iti este de folos ce ti-am scris.Spor la treaba Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex |
multumesc mult olim, voi incerca sa vedem ce iese
22+ cu Maria
Vine barza!
olim spune:
cu multa placere
o sarcina usoara iti doresc in continuare
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
ipearina spune:
Olim, mi-ai adus aminte de scoala generala. In clasa a VIII-a am invatat la ora de lucru manual cum se fac botoseii.