Aspirante optimiste >20 (377)
Raspunsuri - Pagina 2
anidaz spune:
Fetelor ,daca nici maine nu vin uratii ,mai fac un test,nu de alta ,dar parca apar simptome,acum ca or fi adevarate sau fabricate nu stiu ,dar sunt prezente.Ma mananca sanii si burta,sunt mai mari ,dar moi ,mi-e greata zilnic,tot zilnic ma doare capul vreo ora-doua.Azi am mers de multe ori la toaleta,nu am senzatia ca vin,am in schimb senzatia de caldura.Si colul e tot sus si umed ,abia ajung la el ,azi l-am verificat ca nu o fac des fiindca stiu ca nu e bine.
Nu au aparut durerile de cm ,nici sanii nu dor si ei ma dureau incepand cu o saptamana inainte de a veni.
Acum daca rusii vin in liniste si eu voi lua o teapa foarte mare ,fiindca unele simptome sunt total noi pentru mine.
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
anidaz spune:
Noapte buna,pe maine ,eu sper sa fiu tot fara rosu.Acum cum o vrea Dumnezeu.
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
monna3 spune:
Adina Doamne ajuta sa fie bebe la tine in burtica 
Monica, sper in curand 
mami si tati te asteapta
mihaelacg spune:
lalala, mai impartim niste 

sa se ia bb si la voi.
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
poze "calde" cu mine si fata mea
mitzica
26+
sau 
mihaelacg spune:
ruxandra, daca vrei iti dau toate gogosile, ca deja am mancat cel putin 10, si am sa ma fac.....mare.
oricum in seara asta avand stomacul f plin, i-am limitat fii-mii spatiul de joaca.![]()
va tin pumnii, sa fiti cat mai productive in perioada asta.
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
poze "calde" cu mine si fata mea
mitzica
26+
sau 
lalala13 spune:
impartiti fetelor sa se ia pentru ca avem nevoie
adina sa dea Domnu' sa fie bb si la mine prin ianuarie
, dar sa stii ca luna asta ca niciodata mi-am verificat si temperatura si colul...si inainte sa imi vina inca era sus..un pic deschis..si umed, iar mucus era din ala opac si lipicios...
concluzia mea este ca nu este o regula in ceea ce priveste colul dupa ovulatie...ci numai inainte si imediat dupa...pe urma el isi mai schimba pozitia...
te asteptam cu o veste buna draga noastra..
moona ce mai faci?
bea felicitari surorii tale si sa aiba mai multa grija de ea!
my somebody.... 
www.tickercentral.com/view/a367/a.png" target="_blank">
luna asta..
Rallu spune:
Fetelor...
SUPER CONCERT !!!!
N-am mai fost de mult la un concert unde sa cant 3 ore non-stop de acum mai ca ma doare in gat.
Mi-a placut la nebunie.
M-am dus cam cu inima indoita pt. ca, sincer, habar n-aveam despre ce e vorba. Au primit ai mei niste invitatii si am zis sa mergem pt. ca suna bine distrubutia.
Ei bine...a fost Gala Radio...numai slagare de prin '60 pana in prezent. Numai nume sonore. Si fiind toate cantecele cunoscute am cantat cat m-au tinut plamanii.
Faceam misto cu familia ca...la cate concerte merg si la cat cant si eu, ala mic iese fluierand din burtica sau canatand de-a binelea daca-i dam un microfon.
Nu stiu...am asa o stare de buna dispozitie...cum n-am mai avut de mult.
As canta intr-una, as pupa pe toata lumea....sper sa ma tina cat mai mult. 
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
11+
Asa arat eu acum
lalala13 spune:
neaaaaaaaaaattttttzzzzzaaaa
aaaa..rallu si eu am vazut la TV . si mie mi-a placut super mult..numai melodii frumoase..armonioase
my somebody.... 
www.tickercentral.com/view/a367/a.png" target="_blank">
luna asta..
gargarita_25 spune:
hai fetele ca eu dau cafeaua astazi, astept preferintele
Ralu pupici la burtica cantareata
Anidaz te asteptam cu vesti