Aspirante optimiste >20 (377)
Raspunsuri - Pagina 16
buburuza1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia_30 Bubu se vede ca ai in burtica un mic artist.Si pe mine tot seara ma apuca starea de rau.incearca sa papi putin (dar putin)pe la ora 17(lapte cu cereale)si vezi cum e.Greturile mi-au trecut pe la 4 luni si ceva.Mult succes si ai grija de zmeurica. iulia 21+ Alex sau Maria |
pai da ca pe la ora 6 in general incepeau spectacolele cand munceam ... si deh ... acuma imi tine zmeurica spectacol ... offf dar e cam naspa... si pana la 4 luni mai e asa cale lunga... sper ca macar de craciun sa imi dea o pauza de la spectacole ca sa ma pot bucura si eu de atmosfera pe care am asteptat-o un an intreg ... ca sa nu mai zic ca sunt moarta dupa sarmalute si piftie si sper sa pot sa ma infrupt din ele

ieri sa stii ca am papat niste lapte cu cereale pe la 7 seara dar mi s-a facut mai rau ...
azi numai cand ma gandesc la ele si imi vine stomacul in gura...
deocamdata dau cu iaurt de baut ca vad ca e singurul care intra ...
8+zmeurica mea
www.flickr.com/photos/thea_g/" target="_blank">poze
anne`mary spune:
bubu
iulia 
eu am facut o boroboanta. Am spart un termometru. Acum sa nu intelegeti ca am dat cu el de pereti
ci l-am scapat. Cred ca sotul a reusit sa-l stranga pe tot dar mi-e teama sa nu fi ramas ceva. Nu scrie nimic nimic pe le sau pe cutie referitor la cantitatea de mercur. Dar am citit efectele intoxicatiei cu mercur si stau cu ochii pe simptome
http://tt.lilypie.com/EIqJp2.png
monna3 spune:
buna fetelor 

Adina sunt cu ochii pe tine
Doamne ajuta!
Monica, sper in curand 
mami si tati te asteapta
anne`mary spune:
adina sa stii ca sotul meu a rugat-o pe dna de la clinica unde mi-am faut eu analiza la urina, sa nu il amane pana a 2-a zi, a dat usor din gene si a convins-o pe dna de acolo. Cred ca s-a citit pe fata lui ca vrem copilul si ca o sa stam ca pe ace pana a 2-a zi asa ca am sunat dupa vreo 4 ore si mi-a dat rezultatul. Poate vorbesti cu dna de la clinica sa iti dea rezultatul in aceasi zi.
http://tt.lilypie.com/EIqJp2.png
CarmenAlbu spune:
Buna fetele, eu am muncit pana acum si acu ma pregatesc sa merg la petrecerea de craciun organizata de comp pt noi!
Bea am facut si prolatina toate sunt perfecte, numai ca eram ingrijorata de diferenta lh fsh desi conform graficului si astea sunt in valori normale!
Numai ca daca lh este mai mare auzisem ca raportul nu este prea bun!
Eu ziceam sa nu faci polidin in acelasi timp cu antibioticele!
Mai bine asteapta si fa polidin luna viitoare, pentru ca nu e mult!
Adina
sa fie cu ochisori! Se pare ca e o luna destul de ciudata pentru multe dintre noi, dar sper ca la tine sa fie cu ochisori!!!! Asteptam cu nerabdare vesti bune!
http://tt.lilypie.com/Kkxdp1.png
CarmenAlbu spune:
Fetele Nico 23 e gravi, nu? stiam ca a pierdut si pe urma a avut un test pozitiv! Voi mai stiti ceva?
http://tt.lilypie.com/Kkxdp1.png
floricik spune:
Am vazut ca vorbeati de testele Oview. La mine aparea liniuta a 2a bine conturata in ziua 14 si 15. In zilele 12,13 si 16, 17 era a 2 a linie slab conturata.
Ce alte teste de ovulatie mai sunt ? Mie de la farmacie numai din astea imi dadeau...
buburuza1979 spune:
Carmen , nico s-a inscris la odiseea de iulie - august unde sunt eu cu Rallu ... dar nu a scris nimic ... nu stim nimic de ea .
sa speram ca intra sa ne mai tina la curent cu vestile si sper din suflet sa fie bine !!!
8+
zmeurica mea
www.flickr.com/photos/thea_g/" target="_blank">poze
uve_got_mail spune:
Deci, referitor la testele Oview - asta am gasit in farmacie, desi vroiam altceva. E prima data cand le folosesc si in prospect scrie in ce zi sa incepi testarea in functie de durata CM, dar mai scrie si ca cele doua linii, daca apar doua trebuie sa fie identice ca grosime si culoare, eventual linia de test sa fie mai intensa. Eu am inceput sa ma testez mai tarziu decat scria acolo pt ca nu aveam mucus deloc. Ieri insa a aparut si mucusul si am prestat neprotejat. Azi a doua linie de test era formata dintr-o fasie ft subtire de aceeasi culoare cu cea de control si restul mai slaba ca si intensitate...D'apoi cine mai stie...eu o sa ma testez si maine, ma bate gandul sa continui tot cu Oview...

Alex sau
Maria