Aspirante optimiste >20 (377)
Raspunsuri - Pagina 12
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anne`mary anca poate din cauza tensiunii ai lesinat de te-ai lovit de calorifer. http://tt.lilypie.com/EIqJp2.png |
Tot ce se poate

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Rallu Binisor...cam ametita din cauza tensiunii mentionate mai devreme dar in general bine. A inceput sa-mi creasca burtica si sunt foarte suparata pt. ca tocmai am descoperit ca toate hainutele de gravidute sunt facute in acelasi stil...stilul sac. Greu gasesti niste hainute dragute si nu inteleg de ce pt. ca se pot face haine frumoase si cu burtica...numa sa vrei. Tu de unde te-ai imbracat? "Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla." Atat e de mare burtica 11+Asa arat eu acum |
eu imi luam haine de oameni normali dar masuri mai mari si purtam bluze mulate cu pantaloni de trening de ti-era mai mare dragul
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
amber_onyx spune:
| citat din mesajul lui Rallu Neata si de la mine, Am renuntat aseara sa ma duc la al n-spelea concert pe motiv de....NU MAI POOOOOTTTT !!! Evident ca totusi n-am stat locului si am fost la noul Auchan. Mare dezamagire. Parca te duci sa-ti faci cumparaturile in mijlocul unui santier. S-a deschis doar o mica bucatica si restul...prapad. Deh...treaba hei-rupista. Aaaa...si-am mai facut ceva: mi-am luat al doilea bradut. Primul bradut mi s-a uscat la 4-5 zile de cand l-am luat. A se intelege nu ca s-a uscat si au ramas acele intepenite pe ramuri ci ca s-a uscat DE TOT si au picat TOATE acele de ramasese chel. Cand l-am aruncat a lasat efectiv in urma lui un covor de ace pana la ghena. Sa mai zica cineva ca daca iei de la un magazin cunoscut, mare, cu certificate si toate actele in regula, ai vreo siguranta ca va fi bine. Asa ca anul asta am avut 2 braduti: unul pt. 4 zile si asta sa vedem cat o tine (si costuri duble, evident). ![]() "Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla." Atat e de mare burtica 11+Asa arat eu acum |
Hehe, ai luat molid.Si eu am patit la fel.Cum ating o ramurica cum pica toate acele...Inca nu a chelit ca nu il mai ating....hehe...oricum eu vineri seara plec in orasul natal si acolo mai fac 2 braduti:unul acasa la mine si unul acasa la soacra

http://tt.lilypie.com/rCfRp3.png
viitoare
de
,deocamdata visand la statutul de
amber_onyx spune:
aaaa, si buna dimineata

http://tt.lilypie.com/rCfRp3.png
viitoare
de
,deocamdata visand la statutul de 
Rallu spune:
Amber...tocmai asta e ...N-AM LUAT MOLID...era brad veritabil, argintiu, arata ca un brad, nu ca un molid si mai avea si eticheta de dovedire ca e brad veritabil din nu stiu ce pepiniera.
Ma ro...acum nu mai conteaza, desi la momentul ala m-am suparat rau.
Sper sa n-o patesc asa si cu bradul numarul 2.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
11+
Asa arat eu acum
anidaz spune:
Fetelor buna dimineata.
Am facut si sure check ,nici urma de rusi.
Si acum sa va spun:o umbra,repet doar o umbra pe sure check ma trimite urgent la doctor si in functie de ce-mi spune merg la betahcg.Niciodata,dar niciodata nu am avut nici urma de urma pe sure check,iar colegele de la gradi mi-au luat copiii si m-au trimis azi la doctor.Am venit pe acasa sa ma aranjez si sa va spun.Nu am programare ,nu am nimic ,dar il rog sa-mi faca eco musai .
Va pup.Acum sa vad cu ce vesti vin de acolo.
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
ancadragoman spune:
Ale nu vede nimic la eco ca e mica sarcina ,eu zic s ate duci direct la sange si afli sigur.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
anidaz spune:
La cat se vede sarcina?Eu as avea 4 saptamani si 5 zile.
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
unboticutz spune:
neataa! 
anidaz, cand te intorci punem de-o petrecere ca-n zilele bune!
sa nu-i uitam!