cosmetice organice

cosmetice organice | Autor: pisu_bun

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor. Fiind foarte tentata de folosirea produselor organice m-am gandit ca ar fi foarte util un astfel de subiect. Ce spuneti? Initiem?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Eu folosesc deja creme de fata organice de zi si de noapte de la Weleda. Din pacate sunt singurele cosmetice organice pe care le am. Ma tenteaza sa cumpar si sapun si sampon dar inca mai caut.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_bun spune:

Eu inca nu am testat nici unele...insa ma documentez. Ceea ce as putea spune este ca ma tenteaza insa...incercarile mele de a folosi produse cu extracte naturale in mare parte au esuat. Exemplu Lush...Herbagen...Clinique mi-a mers si ceva Aveda. :)
Ma intre daca cele organice or sa faca o treaba mai buna. Eu am ten usor sensibil si o piele foarte sensibila. Se inroseste repede chiar si de la fulare...ma mananca foarte tare la anumite produse de igiena....reactioneaza la soare...
La tine cum merg Puisor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Chiar, cu Lush-ul cum sta treaba? Eu ma uit (pe putinele produse pe care sunt scrie ingredientele ca sunt pline de parabeni).
Pisu, aprofundeaza problema intai. Ai fost la dermato sa vezi de ce ai tenul sensibil? E genetic? Ai accente de cuperoza? Pentru ten sensibil ti-as recomanda mai degraba sa incerci gamele de dermatocosmetice din farmacii. La Avene, parca, dar nu garantez, au scos o gama fara parabeni, sunt o gramada de produse speciale pentru ten sensibil (pe categorii de sensibilitati, du-te si testeaza). Demachiaza-te orice-ar fi cu ape micelare, (Ivapur, Bioderma) spala-te cu produse fara sapun, uita-te dupa sticlutele alea perfect clare,fara colorant sau parfum si e imposibil sa nu gasesti ceva care sa-ti priasca. Nu tot ce e natural e si eficient.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_bun spune:

Tot incerc d cativa ani buni sa scap de neplacerile pielii insa fara rezultate in mare parte. Dermatologul nu m-a ajutat cu nimic. Incercasem deja tot ce-mi spusese el si degeaba....mai gasesc uneori produse care-mi priesc...dermatocosmeticele le folosesc de mult dupa ce am facut si testul de sensibilitate si intr-addevar sunt cele mai bune pt mine (Vichy; Avene nu mi s-a parut asa grozav pt mine). Apa termala face minuni dar nici macar ea nu calmeaza mancarimile d multe ori. Cuperoza nu am doar un ten care s ingrasa d la orice fel d machiaj sau produs pt ten mixt/gras mai putin dermocosmeticele. Si solutia micelaire uneori mi s pare prea....aspra in sensul ca am impresia ca usuca usor.
Si intr-adevar ce am testat eu natural nu mi s-a parut grozav.
Lush pt persoanele fara probleme de piele poate fi placut dar nu intotdeauna eficient. Trebuie sa vezi ce iti merge.
M-am intins destul acum! Pup si astept vesti!

Mergi la inceput