Fetele din Austria (27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Salutari de primavara la toate fetele,

ma bag si eu in seama: sunt si eu pentru duminica ora 13 - Mango pare tare ok, dar eu merg si in alta parte, daca nu-i la capatul lumii ;)

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

buna seara,
suntem si noi in cautare de prieteni in Viena, am nimerit aici intamplator dar ma bucur foarte tare, poate ne imprietenim... noi locuim in districtul 9 (suntem tot timpul pe drumuri intre bucuresti si viena, jumatate din timp aici si jumatate acolo, desi resedinta principala sau cum sa-i zic, "acasa" de baza e la bucuresti). Sotul meu e austriac (dar e de vreo 10 ani in romania) iar baietelul nostru are un an si 4 luni. eu nu lucrez, deci ma cam plictisesc aici, zilele astea tocmai cautam o piscina, ceva, sa duc copilul sa se balaceasca (m-a innebunit, toata ziua numai "bai" si apa zice), poate puteti sa ma ajutati cu vreo informatie. eu nu vorbesc germana (shame on me) motiv pentru care ma descurc destul de greu aici, dar tot timpul imi spun ca o sa invat, "de maine" o sa ma duc la un curs... la un moment dat m-am si inscris la un curs, dar cam atat.
va pupam si speram ca ne primiti si pe noi

_
FIV 1 dec 2006 - Austria kinderwunschzentrum (Goldenes Kreuz privatklinik) - nereusit
FIV 2 feb 2007 - aceeasi clinica - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - in desfasurare (aceeasi clinica, trat cu menopur 225 IU si decapeptyl), pick-up miercuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta Nicolae spune:

Buna fetele,
maine am sa sun la Mango sa fac o rezervare cu o masa de 7 pana la 10 pers.pt duminica la ora 13.Eu zic ca-i ok asa.

Adriana,lasa ca o sa ne mai intalnim noi,cand o sa fi si tu aici,nu-i bai!

va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Li_am bine ai venit la noi, multa sanatate si pentru micutz.

Nu stiu ce se intampla dar nu vad ultimul mesaj scris de li_am aseara la ora 00:24 (asha cum apare in dreptul topicului nostru); si nu este prima data cand se intampla.

Adriana voi cat stati de Paste cand veniti la Viena? Noi ne intoarcem pe 25 aprilie din Ro, si ma gandeam ca poate ne intersectam.

la toate fetele si ne vedem duminica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta Nicolae spune:

Am facut rezervarea pt duminica la ora 13, nefumatori.
Parca nu fumati nici una!? Oricum altfel nu puteam pt ca Gina vine cu Thomas!

Li-am bine ai venit printre noi! Sa-ti traiasca bebelusul!
hai si tu cu noi duminica de 8 martie la o intalnire aici http://www.mango-restaurant.at/

va urez o ti buna
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Li_am, bine ai venit in mijlocul nostru!

Violeta, restaurantul este ala de la parterul blocului turn de apartamente vis-a-vis de Franz Josef Spital?
Eu voi incerca sa vin, dar nu promit....

Adriana, ai dreptate....imobiliarele, subiect fara sfirsit! Noi am dat casa in vinzare, vrem alta mai mare si mai aproape de ai mei (13, 23, Brunn am Geb., Mödling,...). Sa vedem ce va iesi ca momentan nu prea se misca nimic pe piata imobiliara....
Voi cind veniti la Viena?

Adinag, bine ai revenit pe la noi. Sper sa reusesc sa vin dumineca, nu te-am mai vazut de un secol!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

buna fetelor,

va multumesc de invitatie, m-as bucura sa va cunosc, numai ca weekendul asta am planificat o iesire scurta cu piticul la un spa, nu stiu ce o sa iasa, sper ca vom supravietui...

scuze pt off-topic da' nu pot sa ma abtin sa nu intreb? - Violeta, cum e cu 4??? Eu ma chinui sa-l fac pe-al doilea dar mi-e frica de mor, al meu e unul singur si ne-a pus capac de tot, ma gandesc, cu doi m-oi descurca oare? In avion spre bucuresti ultima oara era o tipa (singura) cu trei, cel mai mic de vreo 8 luni si cel mai mare de vreo 3 anisori dar n-a plans nici unul - ei, al meu a urlat 20 de minute in continuu, s-a zvarcolit, s-a aruncat pe sub scaune, le-a aruncat la stewardese tava pe jos, ce mai, tot avionul se uita urat la mine, ca nu pot sa-mi controlez odrasla...

da, putin alintat...

va pup

_
FIV 1 dec 2006 - Austria kinderwunschzentrum (Goldenes Kreuz privatklinik) - nereusit
FIV 2 feb 2007 - aceeasi clinica - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - in desfasurare (aceeasi clinica, trat cu menopur 225 IU si decapeptyl), pick-up miercuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Buna fetelor!
Domnul Radu e ragusit. Atit Au un obicei, la venire si plecare, sa tipe de incantare unul la altul de parca ar fi in filmele alea cu Stan si Bran cand isi tot luau la revedere. Se dragalesc, se imbratiseaza si tipaaaa. Asa ca am inceput sa-i dau Homeovox poate vor avea efect si la el ca la mine astea merg.

Violeta multumim de rezervare!

Flavia poate reusesti totusi sa vii....

Li_am bine ai venit! Sa iti traiasca nazdravanul si sa iti reuseasca si cea de-a doua incercare (am vazut la semnatura )

Fetelor, care stiti, un punct de reper, ceva pt restaurantul de duminica? Adresa am vazut-o pe site, dar asa, orientativ...

Va pupam!

Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hany spune:

buna fetele va multumesc din suflet pentru urari.
noi am avut bronsiolita si am fost o saptamana in spital maine avem control.eu n u stiu ce sa ma mai fac cu copilasul asta toata iarna atinuto intr-o tuse.trece 2-4 zile si apare iar.vineri am fost la medicul de familie si i-a dat ambroxol pt tuse si sambata spre duminica a facut febra 39,3 masurata dupa ce iam pus o ora sosetute cu otet ca dormea si nu am vrut sa-l trezesc sa-i bag termometrul.duminica spre seara am mers la leoben la spital si ne-au oprit acolo.aici in zona e un singur pediatru si in weekend nu al pot gasi.leobenul e la circa 90 km de noi.ssi maine tot acolo mergem ca nu vrea sotul meu sa mai mergem la doctorul de aici ca de fiecqare data cand am fost cu copilul la el a zis ca nu are nimic.
multumesc din nou pt urari si sper ca nu v-am plictisit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Buna dimineata fetelor,

Bine ai venit li-am. Eu stau chiar in 9 asa ca ne putem intilni uneori...

Incerc si eu sa vin la Mango dar inca nu sint singura....( se anunta musafiri...)

Ieri am fost la mama learnt deutch, i-am lasat pe cei mari cu o studenta-baby-sitter si l-am dus pe cel mic cu mine. Data trecuta erau numai copiii mei acolo, ei bine de data asta a venit o mama cu 2 copii din care unul era bocna de bolnav, tusea, ochii rosii, febra..... A stat 1 ora pina a convins-o ingrijitoarea si profesoara sa ia copilul acasa si sa-l duca la dr . M-am ingrozit, sper sa nu ia ceva cel mic al meu!!!!

Cursul e fain, grupa e mica si am 2 fete din Korea, foarte motivate si foarte silitoare asa ca se avanseaza repede, profa e buna, ieri s-a discutat si despre sistemul de scoala austriac si m-au trecut toate caldurile !!!! Concluzia: scolile private sint mai bune , mai ales gimnaziul...
De ce oare sint mai bune scolile particulare, avind in vedere ca nu costa oricum foarte mult?? Cu exceptia unora , Theresianum care e 400 pe luna numai scoala si Vienna Internationa Schoola care e 16000 pe an si inca citeva probabil, restul costa cam 100-160 pe luna doar scoala .
Sint foaret confuza

-------
mamica fericita de M(2000), M-R( 2004) si MV (2008)
si iremediabil indragostita de Noua Zeelanda

..........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput