Fetele din Austria (27)
Raspunsuri - Pagina 11
Adriana_78 spune:
Flavia, suna super programul pt copii si sunt convinsa ca pt. ei e superb cu atatea activitati. De fapt si pt. parinti, ca au un pic de liniste fara copil.
Gina, ce scump e Thomas! cu toate jucariile alea imprastiate, parca-i la noi acasa - la noi de fapt pe unde te uiti, in orice cam. incepand cu buc. si pana la dorm. vezi cate o jucarie.
Si ce bine sta in picioare. copacel mare deja 
Sa stii ca chiar sunt multumita de batista bebelusului (si eu sunt tare critica) - singura problema ar fi ca at. cand o bagi la aspirator, e mai usor cand tine cineva copilul - ca altfel intoarce capul, da din maini, vrea sa smulga furtunasul.
Pe mine ma ajuta mama si merge super.
Eu cu Lara n-am avut nevoie de asa ceva, pt. ca Lara n-a fost des racita - Annika insa tot intr-o raceala o tine, testeaza toti virusii adusi de lara de la gradi.
Nu este insa grav - n-a avut febra, ci doar nas curgator si tuse, insa in limite normale/acceptabile.
Dana, voi cat mai planuiti sa stati in Viena? sau v-ati mutat definitiv?
De apart de inchiriat vorbeam in Buc. - preturile apart. sunt la fel de mari ca la Viena, chiar mai mari - deci ar trebui credit, si nu am mai putea apoi cumpara/investi un apart. la Viena, daca cumparam aici.
Adriana
danat spune:
Gina m-am uitat la poze, mai, mai, dar ai "barbat" in toata regula care face "ordine" prin casa
Mi-a placut tare mult in pozele in care e imbracat intr-un dres si i se vad formele 
Eu sunt ceva mai bine, multumesc de intrebare, iar Raducu e deja ok, nu a mai avut febra (de fapt doar o zi a avut). Pupicei 
Adriana apropos de batista bebelusului, mi-amintesc ca Raducu, dupa ce a protestat o data- de 2 ori la inceput, s-a prins el ca ii face bine si apoi coopera si el cu aspiratorul, adica atunci cand tragea, el sufla nasucul si chiar aveam randament mai bun. Cat despre Viena, noi intentionam sa raminem aici, de-aia ne si agitam si pt scoala, altfel ce rost ar avea? Pina la urma vom vedea ce si cum. Dar de ce zici ca sunt apartamentele mai scumpe in Buc? Totusi Viena e un oras destul de scump in imobiliare, e adevarat insa ca, calitatea e mult superioara celor construite in Buc.
Mamira ca spu ica nu au scazut preturile acolo, ti-am zis ca eu am vazut pe net ca au scazut destul de mult, ceea ce era si normal, ca crescusera aberant, fara nici o justificare logica.
Pupici si o zi buna!
Dana
mama lu'
Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hai la plimbare
silar spune:
Flavia frumoase locuri ne mai arati
. Asteptam si poze cu Biencuta. La cate activitati are micuta si eu as fi in urma cu somnul, dar cu siguranta merita.
Gina sar'mana de poze, mi-am mai clatit si eu ochi putin. 
Adriana multa sanatate la fetitze
. Imi amintesc si acum frumoasele poze de dinainte de Craciun cu Anika la intalnirea copilasilor imbracata in costumas rosu
.
Violeta ce frumos ai petrecut de Craciun
.
Dana noi suntem bine, speram sa ajungem si noi in week-end la un pationar, ca nu mai putem sta in casa.Mult succes cu scoala pentru Raducu.
Babee voi sunteti bine???

Marimar mai scrie-ne ceva
.....
Noi sambata viitoare am vrea sa mergem aici. A fost cineva??
Week-end placut 
danat spune:
Silvia daaaaa, am fost la Melk, e superba!!! Ideal ar fi sa prindeti o vreme insorita cand mergeti, pt ca e frumos si prin jurul manastirii sa va plimbati.
Cred ca toate fetele au fost, ca e un obiectiv turistic super cunoscut pt Austria.
Pup si plimbareala placuta! 
Dana
mama lu'
Hai la plimbare
Adriana_78 spune:
Dana, nu stiu pe ce site-uri de imobiliare te uiti tu, insa pe cele pe care ma uit eu, preturile apart. au ramas acelasi. Poate au scazut cu 200-300 euro, da sincer nu mi-a sarit in ochi nici o scadere spectaculoasa
De ex. in zona Primaverii, care e cea mai buna din Buc. un apart normal, cu 3-4 cam. cu bucat. mobilata si poate si ceva mobila costa de la 2000 euro in sus!!!
Pai 2000 euro trebuie mai intai sa-i castigi, sa nu mai pun la socoteala cheltuielile de intretinere etc.
Un apart cum ne dorim noi, la etaj superior, cu priveliste, adica sa nu aiba blocuri chiar in fata, sa dai mana cu vecinul de vis-a-vis, cu lift, intr-un bloc relativ nou macar, cu bucatarie moderna costa de la 3000, 3500 in sus. Pe str. Nordului, langa Herastrau se construieste acum in prostie - apart. noi, spatioase, da nu te poti apropia de ele, preturile sunt cele spuse mai sus, chiar si mai mult (4000, 4500) daca e si mobilat modern.
Pentru RO. preturile mi se par extraordinar de mari.
La Viena se gasesc destule apart. bune si frumoase la preturi mai mici ca aici.
Adriana
danat spune:
Adriana ma refeream la Bucurestiul in ansamblu, nu ma gandisem doar la zona de nord, recunosc! Acolo, intr-adevar, preturile sunt sarite mult de pe fix, de parca apartamentele respective s-ar afla in cine stie ce loc de pe Coasta de Azur. Aici nu pot da exact adresa de site, ca nu e voie, dar e site-ul de la anuntul.ro
Iti spun sigur ca, chiriile in restul Bucurestiului au scazut, de asemenea si preturile de vanzare, chiar si la blocurile mai recent construite. Si vorbesc despre zone civilizate si relativ centrale, pe o raza de maxim 3 km fata de piata universitatii de ex, dar care, evident nu se afla "in nord"...
Stiu cazuri clare care abia au reusit anul asta, sau inca nu au reusit, sa-si inchirieze apartamente cochete, dotate si renovate, aflate in zone bune de Bucuresti (nu la 10 m de blocul alaturat
) si cu o chirie de cam 70% din cat au inchiriat pina la sfarsitul lui 2008.
AM o amica din Bucuresti, care lucreaza la o mare companie imobiliara (care sunt si constructori si vanzatori) si ea spune ca lucrurile merg f f f prost din toamna trecuta, salariile lor aau scazut cu mult si nu prea misca nimic in piata.
Eu sper ca voi sa va gasiti ceva pe masura gusturilor voastre! 
Dana
mama lu'
Hai la plimbare
Adriana_78 spune:
Dana, te cred, eu m-am uitat numai la anunturile din Primaverii, Dorobanti, Floreasca, Nordului - si mi se par preturile exagerate.
Ultimul agent imob. cu care am vizionat vreo 5 apart. in zona Sos. Nordului - parea f. contrariat de pretentiile mele raportate la pret.
Mi-a aratat niste apart. intunecoase, ca din toate partile erau inconjurate de alte blocuri - se construieste f. apropiat, m2 de teren scump probabil - zicea, ce ne trebuie soare in toate camerele
- nu stiu, mie una imi place sa ne straluceasca soarele in casa.
In fine, s-a ajuns la preturile astea si pt. ca probabil au avut destui doritori, care au platit sumele astea astronomice.
Adriana
danat spune:
Adriana mie una, sincer, zona de nord a inceput sa mi se para din ce in ce mai urita incepand de vreo 2 ani incoace. Singurele avantaje pe care le-am gasit, ar fi ca ai parcul mai aproape si centrele comerciale din nord. In rest, zau ca nici un alt avantaj nu gasesc. De cand se tot construieste pe-acolo, si cred ca va mai dura cativa ani dupa cum merge de lent treaba, drumurile au devenit proaste, zona plina de praf de la santiere, arhitectura lasa de dorit, caci se construieste fara nici un plan, alandala, in toate stilurile...singurele parti care au ramas dragute in proportie de 90% ar fi vechile strazi dinspre Primaverii si Domenii, cu vile cu stil si strazi cat de cat linistite.
Asa ca preturile astronomice se datoreaza, asa cum spui si tu, numai celor care au dat banii ceruti pe astfel de locuinte nu mai ca sa dea bine ca locuiesc in nord. Chit ca faci o ora ca sa ajungi in centru.
Cat despre privirile mirate ale agentului imobiliar cu care te-ai vazut, le recunosc si imi dau seama ca sunt obisnuiti cu pretentii scazute chiar si pt bani multi (dati usor) pe principul "lasa ba, ca merge..." 
Din pacate, va veni unul care va fi foarte multumit de ce i se va oferi (chiar daca are soare doar intr-o camera, ce nu exista spoturi? neoane?
) si uite-asa nu va evolua calitativ piata in Ro, ci doar cantitativ.
Dana
mama lu'
Hai la plimbare
Adriana_78 spune:
O zi buna spre Austria!
Vad la stiri ca ninge de zor in Austria.
Si pe la Buc. a fulguit, da sper sa nu se mai repete.
Dana, aici in nord frumos este cartierul Primaverii (Domenii nu-l cunosc, ca am fost mereu in trecere pe acolo).
Baneasa, Aviatiei, Pipera - nu. In Pipera se construiesc cartiere intregi de vile - da sincer nu-mi place asa, casa langa casa, zona izolata.
In rest voi ce mai faceti?
Adriana
silar spune:
Adriana ce mai fac fetitzele??
de la noi.
Fetele, ce mai faceti??
Noi mergem lunea si miercurea dimineata la Mama Lernt Deutch, in rest pe acasa cu programul obisnuit.
toate fetele.