Puiuti de randunici 2008!! (163)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Am facut capitol nou mai sus

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Salut din nou!
Foarte dragut domnul doctor, ne-a primit, am avut bafta si n-am stat la coada...Seb n-are nimic in plus, adik nici o complicatie ascunsa, nu are nici el o explicatie foarte clara de ce recidiveaza otita, decat existenta unui germene rezistent la antibioticele pe care i le-am dat!
Astept rezultatul la analiza din ureche, sunt toate sansele sa trebuiasca sa ii fac antibiotic injectabil...dar, ca sa vad partea plina a paharului, nu e vorba de nici o operatie sau altceva mai grav!
Ma rog, ca sa-mi linistesc eu creierii complet o sa ma duc sa-i fac si o hemograma!

va pup si ma duc sa citesc din urma!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Cuscra, razi tu, razi... rad si eu, dar nu e rasul meu. Parca mi-a mai trecut... am fost in oras, cum m-a sfatuit Delphin, am cheltuit toti banii, cum mi-a zis ea sa nu fac, si mi-am luat colanti si rochita-pulover si rau am facut ca m-am vazut acum ce grasa sunt si am cazut iar in butoi. Mai, si eram pe marginea lui, gata-gata sa scap. Sampania pt copii nu mi-a priit, desi am baut-o pe toata... Asta e! N-am ce face!

Am facut curat in casa, am spalat vasele de mana, am hranit Davidul si l-am pus in pat sa se culce, dar el nu vrea si pace. A invatat sa se ridice in picioare, se tine de margine si arunca suzeta jos, apoi plange sa i-o dau inapoi.

L-am programat pe David la un pediatru bun care a fost aici la noi in oras si si-a dat demisia din spital ca a fost un scandal cand ea a demascat neregulile din institutie. Vreau sa ii faca un control de rutina si sa-mi spuna daca e bine. Eu zic ca e, dar nu sunt medic...

Kya, si mie imi place mult Habarnam. O sa o caut si o sa-i citesc si lui David cand o fi mai marisor... Pana una alta am luat si noi telefonul vorbitor de la FP si o sa i-l dea Mos Craciun vineri, la serbare. L-am luat si pe Tigrila de plus si e f incantat de el... azi i-am luat si lui body-uri, strampi, pijama si randunoiului o caciula

Ursuleato, si eu vreau o fetita, mai, hai s-o punem de o odisee noua!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Tuchi, bine ca e bine Surubel si nu are ceva mai grav!

Mimo, tinem pumnii la teza!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

salut...noi am umblat toata ziua, pe la Metro, Carrefour..eu sunt obosita, azi noapte iar a avut o pauza de o ora de somn!
Fetelor,experimentez si eu o durere dubioasa de san drept..undeva de jur-imprejurul sanului, nu pot sa localizez exact, dar e enervant rau..si asa, din senin, chiar papase din el!..nu arde, nu am febra,nu gasesc nodul, dar imi da o stare de nervi maxima..ce sa fac??

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Lunisor, vezi ca avem capitol nou Sa va fie de bine cumparaturile, ce-ati luat frumos? Ia si tu un paracetamol sa nu mai doara si papa niste cioco sa te-nveselesti

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput