Puiuti de randunici 2008!! (163)
Raspunsuri - Pagina 15
lianam spune:
ziua buna si de la noi
.....intai pentru pucca raspus si apoi revin cu scrisorica mica ![]()
pucca nici eu nu ma prea pricep, dar mi-a dat nicol un programel si le-am transformat....cred ca se putea si mai mult micsorate, dar ti-am zis, eu nu ma pricep si atat am reusit sa mesteresc...nu am reusit sa postez pe webshots, tot era prea mare, dar cu chiu cu vai
am pus pe inetruemedia; daca nimeresc ce trebuie sa iti dau sa descarci, da-mi adresa ta de messenger, si iti dau programelul....
Liana, mami de Teo
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ccris_ccris Aa, mi-am adus aminte ca v-am mai intrebat, e normal sa mai regurgiteze la 7-8 luni? Ma tem sa nu aiba reflux, ca-i tot vine papita inapoi. |
Si S mai regurgiteaza. Acum imi imaginez ca Andreea nu vomita chiar tot. Stiu ca pana inspre un anisor tot mai regurgiteaza cate putin.
Raluca mamica de
Sanziana - o
mititicaGod didn't bring me this far, to leave me here!
clauclau spune:
Pucca, este un programel pe care-l are Nicol..., nu stiu daca mai este si alta varianta, parca si Kya stia cum se face...Si mie mi l-a dat Nicol, dar il am pe celalalt laptop care are ceva problemute acum. Sper sa ti-l dea o alta randunica repejor sa ne pui si noua filmuletele cu Biencuta.
Cami, imi pare rau ca sunteti cu muci, e nasol. Pup sa treaca repede si spor la treaba. 
Eu parca nu ma mobilizez, cred ca o sa incep de maine...
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica
bubu05 spune:
Am uitat sa pup si eu o urechiusa mica de Surubel 
Pucca, nici eu nu stiu...Nicol are programelul, dar incearca pe onetruemedia, cum a zis Liana.
Liana, ce faci??
Cris, Stef nu regurgiteaza. Si cand a fost mic-mic regurgita f.f.rar si putin.
Astept sa-l culc si eu pe Stefu si sa-i fac piureul pt. pranz...si sa ma schimb si eu de pijama, eventual
si sa poate mananc si eu ceva 
Nu pot sa plec de-aici, ca stam cu usa inchisa la sufragerie sa nu umblacesca Stef pe gresie
Si Vlad se joaca frumos cu el si eu ii privesc cu drag ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
clauclau spune:
Cris, nici Rebecca nu mai regurgiteaza de mult, dar ma gandesc si eu ca daca Andreea scoate putin afara, nu o fi bai mare. E vorba de putin, nu? 
Bubu, spor si voua la cumparaturi!
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica
natynic spune:
Cris, pana la 1 an pot regurgita copiii, mai ales cei lacomi.
Cuscra
in loc sa incerci sa iesi cu disperare din butoi, mai bine incearca cu disperare sa iesi din butoi! 
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
lianam spune:
repejor cu scrisorica scurta scurtuta ca m-am apucat si eu de curatenie, si fac incet incetisor printre mese, plansete de dintisori si diverse altele, joaca etc
... bubu sa stii ca sunt la zi cu calcatul, am epuizat aseara tot
dar cum musafirii fusera multi, mai am lenjerii la uscat si care asteapta la spalat
(acu' sunt in proces de spalat din plin) deci urmeaza iar calcat....dar macar sunt la zi ![]()
am vazut ginerutu meu frumusel
cum cotrobaie fericit
(nici nu s eputea altfel, ca doar cine seamana se aduna
) si bradutu frumoooooos, tare frumos
; cuscra trebuia sa vii la bucuresti, sau sa iti trimit pachet, ca aici erau ornamente mov gramada; noi am luat de impodobit bradul din Obi (nu multe, ca facem un bradut micut; globulete, fundite etc...rosii si aurii
) si erau ornamente diverse culori, printre care si mov (aviz amatoarelor
)
luny
pentru initierea ta in mestesugirea de capitol nou ![]()
olgutzu 
pentru cei 4 dintisori si sa se refaca sofi cat mai de graba!
LA MULTE LUNISOARE cu intarziere
pentru sanzi frumusica! sa fii sanatoasa, vesela si sa iti bucuri mamica mereu!

...
ce tort mai Kya...
nico
mateiu mic sa ii treaca odata mucozaurii aia! ma bucur ca esti multumita de aspirator, si sper sa iti reduca din probleme 
am vazut-o si pe steluta vesela, fericita si "aerisita" la munte! ![]()

am vazut si iulia frumusica, cu caciulia
si am vazut si balerinii tare draguri ai mamicii ei ![]()
tuchi
sper ca ai reusit programarea la dr cu pricina sa rezolvi urechiuta lui sebica 
si am vazut si jucaria preferata a lui sabin
, care la mine, asa cum spunea si cami a fost cuier, iar acum e doar "strangator" de praf
...dar spre disperarea randunoiului nu ma indur s-o "marit"
cam asta pe scurt........ inapoi la "munca silnica" ![]()
Liana, mami de Teo
Kya spune:
Tuchi asteptam vestile bune de la doctor.
Surubelul
Nu mai stiu daca ai povestit de unde ii vine porecla Surubelului, dar imi aduc aminte ca fratelui meu ii ziceam cand era mic "Surubita" Aveam o carte cu "Habarnam si prietenii lui"
si erau doua personaje acolo - Surubel si Piulita. Iar el a facut o combinatie din numele astea si i-a iesit "Surubita"
Raluca mamica de
Sanziana - o
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
raluca2107 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Tuchi asteptam vestile bune de la doctor. SurubelulNu mai stiu daca ai povestit de unde ii vine porecla Surubelului, dar imi aduc aminte ca fratelui meu ii ziceam cand era mic "Surubita" Aveam o carte cu "Habarnam si prietenii lui" Tfont=Century Gothic]Raluca mamica de Sanziana - o mititicaGod didn't bring me this far, to leave me here![/font=Century Gothic] |
Tare mi-a mai placut cartea asta, a fost cadoul din cls intai la premiere. Acum a mostenit-o si Briana.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze