America (135)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Alintaroma, la multi ani pentru Bianca. Am vazut pozele de la petrecere (Bianca a cistigat la pusul nasului pe reindeer?), cea cu corul si parada. Ce frumusei sint copilasii din clasa/scoala ei.

OanaB, vrem si noi zapada de-aia!!! Aici parca ninge cu sare de dimineata; nici ploaie, nici zapada, nici lapovita care sa se topeasca; e gen bucatele mici de gheata, aiurea de tot. Si in 2 ore mergem la serbarea de Craciun a fiica-mii. Eva ma bate la cap mereu sa facem om de zapada, chiar la cea mai mica zapada, asa ca ne trebuie zapada voastra (hehe, nici strada nu se mai cunoaste).

Adriana, cuscra, si eu am tot fost la un dentist in Florida, care mi-a nenorocit aproape toate maselele; la cel mai mic punct de carie, imi facea ditamai gauroiul pentru plomba, ca am ajuns de 2 ori la root canal din cauza prostiei lui (nu a acoperit bine 2 plombe, le-a lasat cu gauri pt aer, s-au infectat ... nici nu vreau sa ma mai gindesc). O masea s-a spart (ca a taiat-o pe lung, sa puna plombe in 2 puncte mici, la cele 2 margini), a trebuit sa o scoata, apoi imi "recomanda" foarte bucuros (pt pravalia lui) sa imi pun bridge; da, sigur, ca sa imi nenoroceasca si celelalte 2 masele de linga Am zis no, thank you, si astept pina imi gasesc un dentist bun aici in PA, ca sa imi pun implant. Dentistii astia americani te fura mai ceva ca cei romani

Sinziana, iti trimit jucarii, daca trimiti niste sarmalute cu mamaliguta facute de mama ta Sau orice meniu romanesc, ca de-acasa.

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

LMA pt Bianca

Boox2 pt 70F de la Ramona. Aci incepu mai tare ninsoarea, am reusit sa dau juma de driveway si-acu se pune la loc.

Panteruto succes la dintar si lu' sota-miu i-a zis dr sa ii puna braces ca s-au deplasat de la o extractie neinlocuita. Si io tre' sa ajung sa imi inlocuiasca un pod rupt (pus de vechiul dr) si sa vad daca imi aproba asigurarea deep gum cleaning (lu' sota-miu nu i-a aprobat nush de ce).

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Vaaaaaaaai! Mi-au venit papucutii Luichiny!! Sunt superbi!! Coloare, forma, tot!!! Sunt extrem de confortabili chiar daca au tocuri de 4 inch.

Si cizmele de la Chadwicks au venit, sunt multumita de ele. Au fost reduse de la $140 la $37 cu cupoane asa ca eu zic ca merita.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Cuscra, Oana, dr mea e nemtoaica, nu exista dentist la baza asa ca mergem in oras. Exista o lista a dentistilor acceptati de Tricare - United Concordia si am ales una la intamplare.
Este un loc foarte fitzos si azi cand am fost la consultatie era plin de englezi si americani(banuiesc militari si contractori) acolo asa ca sper ca e un cabinet apreciat si bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Invidioaselor!
Lasa ca vine imediat Corinadana si ne anunta ca tocmai s-a intors de la plaja si palesc si eu de invidie.

Mergi la inceput

Baga niscai poze cu incaltarile cele noi!

Oana_B
I love pink!

Mergi la inceput

Oana, aici http://www.dropshots.com/adrianayampey#date/2008-12-19/21:04:26 pass aidany627

Mergi la inceput

wow secsiiiii

Oana_B
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

RAMONA,hai ca vin eu sa iti spun ca aici sunt 82F,e soare de facut plaja...bleeee...si eu dupa zapada fetelor,OANA si ALINTAROMA,superb!!!!...pai voi puteti astepta Craciunul...la noi iti vine sa..dar daca la voi vine iar frig,se poate ca si aici sa mai coboare temperaturile,Doamne ajuta!!!

Raportez si eu ca am terminat cu serbarea si petrecerea de Craciun de la gardii...am aici poze de la petrecere http://good-times.webshots.com/photo/2433550790066546584ZhfFKS si aici de la serbare,unde au fost asa de scumpi toti copilasii,au tinut de la 3 la 5 anisori http://good-times.webshots.com/photo/2684627490066546584lwScKm

Am vazut si pozele de la serbarea fetitei ALINTAROMA,foarte dragute...cum au fost cookiurile?

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Multu Oana, , sunt superbi intr-adevar, nu freaca piciorul deloc, ma simt super in ei. Am mers pe Amazon sa vad daca mai sunt $15 si nu mai sunt, doar la pret intreg, dar i-am pus in cos ca poate dupa Craciun se fac iar ieftini si imi iau si pe negru :) . Cred ca sunt cei mai faini si sexosi papucuti ce i-am avut pana acum.O sa ii port la revelion cu rochita de la VS(daca vine la timp), mi-am luat de la ei niste sweater dresses in culoarea camel, winter white si negru.Primele 2 ar merge minunat la papucutii astia.

Mergi la inceput