America (135)
Raspunsuri - Pagina 17
josefine spune:
Scrie mai multe (ce fel de jucarii sunt?), ca daca ma duc la toysrus, iar ma duc la raionul de papusi si pierd vremea:-) Din ce stiu, intr-o vreme erau pasionati de High School Musical, dar nu mai sunt, dupa aia de Spiderman, etc. Ala micu' de 4 ani e foarte usor de multumit- ce ii place lui fratele lui ii place si lui. Dupa aia, erau pasionati de maimutoii aia, Webkinz, parca. Le-a trecut si asta.
CamiM spune:
Josefine prea multe nu stiu dar stiu ca de pilda la Toysrus au deja un colt intreg dedicat jucariilor care tin de Star Wars - si Clone Wars mai nou..
Si Bionicles sunt asa ca niste lego din care se fac transformers - roboti si alte cele - se vede ca nu am baieti.. daca ma intrebai pentru fetite..eram as..![]()
baietii de care spun unul are 5 ani si e pasionat(obsedat
) de Star Wars celalalt are 7 ani aproape si nu vede decat Bionicles din aia.![]()
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
Ramona J spune:
Josefine, alea sint Lego. Lui Alexandru ii plac Lego Technics si mai sint unele, poate City?!
Acum chiar l-a lovit rau cu Legos astea si am cumparat pentru Craciun. M-am uitat la Struxx, dar am cedat in favoarea a ceea ce-si dorea el, mai ales ca deja cumparasem un set de ce am vrut eu.
Eu n-am rezolvat-o pe Ana inca. Am cite ceva, dar imi lipseste o piesa "tare". Era sa-i iau trompeta, am ezitat si apoi n-au mai avut-o in stoc. Parca nu-i idee buna cu trompeta aia.![]()
Mai sint niste aparate foto digitale pentru copii, are cineva? Ce-i cu ele? Ca sint de la $50 in sus, macar sa stiu daca fac vreo poza.
Trebuie sa dau o tura la Target sau Walmart, nici nu stiu ce or mai avea in stoc.
Functiona si la mine treaba cu transpiratul sub patura. Nu stiu care e explicatia. La copiii mei n-am incercat, sigur n-ar sta ei asa. Ii pun in apa cit mai calda cind sint raciti, macar li se desfunda nasul si dorm mai bine dupa aia. Musai pun humidifier. Aveam intr-o vreme un fel de sirop de eucalipt pentru baie, ceva nemtesc. Era tare bun, nu aiureala ca Vicks. S-a terminat si nu mai stiu nici cum se numea firma producatoare.
Frectie le fac si eu, folosesc alcool sau otet - depinde ce am in casa.
Intr-o noapte cind era Ana mai rau am tot calcat prosopele sa fie calde bine, mama i le tinea pe piept. A fost situatie de urgenta, nici n-am stiut ce sa incalzesc mai repede, n-aveam nimic pregatit.
Ana nu bea ceaiuri, nu e nici o sansa s-o lamuresc. Dar ii dau lui Alexandru, cu miere, cu lamii. Lui Ana ii pot da miere simpla, macar asta ma lasa.
Cam atit imi vine in minte, nu am retete miracol. Desi am cumparat recent o carte americana cu leacuri babesti, dar n-am apucat s-o prea rasfoiesc.
Edit sa adaug ca si eu fac supa de pui in situatii din astea. E drept ca n-o fierb chiar toata ziua.
adrianaloy spune:
Apropo de shopping, ca tot ne petrecem juma de zi in mall ptr. cadouri:
http://health.yahoo.com/experts/eatthis/21396/americas-worst-mall-foods/ ...nu-mi vine sa cred. Sandvish de 1000 de calorii? Cinnabon 1500?
http://www.menshealth.com/eatthis/Restaurant-Report-Kids/?cm_mmc=Yahoo_Blog-_-ETNT-_-Americas%20Best%20and%20Worst%20Mall%20Food-_-Best_Mall_food
si eu care ziceam ca McDonalds e the worst- de fapt e chiar in topul mancarurilor "mai sanatoase" alaturi de Subway, Jamba Juice si Wendy's
alintaroma spune:
Oana_B
cum stati cu omatul ?
ca noi suntem consemnati la birlog ... nici scoala nu avem astazi, bine ca avura serbarea ieri . Oricum e spooky afara, ninge viscolit si nu vezi la citiva metri ...
Cit despre tratamente naturiste ... fiecare dupa cum simte ... eu i-am mai dat Biancai ceai de ceapa cu miere si lamiie cind tusea tare dar asat era anii trecuti ca acum nu a mai racit deloc cam de un an . A avut citeva episoade de muci dar atit si nu i-am dat nimic inafara de servetele ![]()
Iar cu doctorul parerea mea e ca trebuie doar sa-l gasesti pe the right one, cu care sa poti comunica deschis. Eu cel putin cu asta de-l avem acum (are ceva radacini rusesti ca vorbeste cu accent dar a facut scoala in us)comunic foarte bine si am incredere in el. Incredere care mi-a crescut cu timpul . Am mers odata cu fata ca tusea de rupea locul fara febra dar era racita cobza dealtfel, si ma asteptam sa sara cu antibioticul ca mie mi se parea tare grav dar cind colo mi-a spus "e o simpla raceala virala care isi va mai face de cap citeva zile, that's all" si nu mi-a dat nici macar o aspirina , vorba babelor
. Si intradevar i-a trecut fara nimic in urmatoarele doua zile. Si antibiotic i-a dat doar cind a avut strep.
Stiu ca mama ne facea suc de sfecla rosie ... o spala ii facea un capac, o scobea putin punea zahar inauntru si o cocea in cuptor si apoi cind era gata o scotea si o lasa pe marginea sobei sa fie calda si ne dadea citeva lingurite de suc de ala pe zi , era delicioas. Sau galbenus de ou crud frecat cu miere (pe atunci nu se temeau asa de salmonela
) sau mamaliga calda pe piept ...supa de pui etc
Fosta mea vecina e rusoaica si husbandu american si e la fel
ea sare cu tot felul de leacuri babesti la orice (de care nici eu nu auzisem pina la ea) si el ride si ii spune "iar vii cu witch stuff?"![]()
si nu prea vrea sa colaboreze cind ii sunt oferite lui ![]()
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
josefine spune:
Ramona, Cami, va multumesc mult!
Cred ca le voi lua Lego - Bionicles/Star Wars sa vad ce e mai interesant. 
alintaroma spune:
Am revenit cu poze de la furtuna de zapada:
http://good-times.webshots.com/photo/2046309000100242644QBYiMx
si de la serbarea Biancai ... chiar daca nu am facut prea multe poze ![]()
http://good-times.webshots.com/photo/2520602040100242644jskWvE
Noi tot suntem consemnati la domiciliu asa ca haideti la povesti ![]()
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
Ramona J spune:
La noi e cald astazi, dar nu pentru mult timp. Vine o serie noua de "arctic air" din Canada.
Alintaroma, faine pozele.
Am si eu o intrebare: to refinance or not to refinance
? Are cineva idee?