Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (244)
Raspunsuri - Pagina 6
moldoveanca spune:
Devylla, iti sta foarte bine
Copilasul meu a fost tare ocupat azi dimineata,cat vb eu la tel cu tati,a ridicat capacul la wc si mesteca de zor cu manutile
.Am o mare problema cu usile ,se deschid foarte usor si ajunge destul de des in baie

mami fericita de Vladut Dominic
valentina_22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonaiani Acum vreo juma' de ora vine fata la noi cu un fular de gat. Noi ne amuzam - vai, face parada modei! 30 de secunde mai tarziu, isi aduce si haina de la cuier. Noi incepem sa radem. Pana la urma incepe saraca sa dea din mana a "Pa -Pa". Ce s-o fi gandit .Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) (Povestea nasterii) 12+ |
Se vedea treaba, draga mea ca am inceput sa imbatranim...
Ce mai fac fetele?
burtica!Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
alehiam spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui valentina_22
Am vazut un ajutor al Mosului in actiune, la curatenie si la joaca. Nu am priceput ce juca el acolo la masuta . Ai un baiat frumos foc, sa-ti traiasca. Cat despre masinuta si noi ne gandeam sa-i luam lui Andrei tot ceva in genul asta de Craciun, dar sigur pretul este cel corect? Mi se pare prea mic in comparatie cu ce am vazut pe piata. Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007) |
Absolut corect
Si inca nu s-a rupt sau spart. Desi la pretul asta si-a scos banii deja
.Pai incerca mobilierul si se tot juca cu mingii
Multumim tuturor de aprecieri si ca ne-ati admirat.
Bernix multe multumiri lui Bobo pentru calendare. Au iesit minunate.

Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
alehiam spune:
Gabitz, as lasa eu munca, dar am tot lasat-o si apoi nu mai am cu ce sa ma laud cu ce am muncit in astea 2 luni ![]()
Am pus link si pentru Eliza pe prima pagina.
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
valentina_22 spune:
Am o gramada de treaba si nu am chef de nimic.
Am primit o veste neplacuta de dimineata care m-a dat peste cap!
O amica din copilarie s-a dus!
Si nu avea decat 28 de ani!
A lasat in urma un sot distrus si doi copilasi de doar 10 si 3 ani!
Multe flori pentru sufletul tau, draga mea Paula!

Odihneste-te in pace!
Nu stiu de ce viata este uneori asa de cruda, cu noi!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
moldoveanca spune:
Valentina imi pare nespus de rau pt amica ta.Dumnezeu sa o odihneasca in pace si sa aiba grija de bietii copilasi
mami fericita de Vladut Dominic
Andries spune:
si mie imi placea Jetix, dar nici asa, 8 ore non stop!! plus ca al meu nu asculta sa zici canu e voie, nu e decat un stimul sa isi doreasca acel lucru si mai si...e un balaur nu altceva ![]()
si treaba asta din casa care nu se mai termina niciodata
sa fiu sincera regret vremurile cand aveam menajera, ba chiar ma gandeam sa-mi fac firma de curatenie, sa demonstrez eu cum se face treaba cu adevarat!! ... doar ca ma tem ca nu voi gasi clienti.
Andries
gabitz78 spune:
valentina - condoleante!
si stef se uita la power rangers si alte tampenii(din punctul meu de vedere!)asa ca i-am spus ca nu mai exista posturile(jtix si cartoon).si m-a crezut!
el se uita la minimax si boomhop.
mad - ms pt link, dar am o singura obiectie...o cheama eliza, nu elisa.![]()
pupici dulci tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
papanash spune:
Andries, daca faci firma de curatenie ma bag si eu (client) ba chiar asociat daca e nevoie. Piata se gaseste, stai linistita, mai greu e cu mana de lucru serioasa.
Valentina, condoleante
!
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun

12+