Redoutistele fidele La Redoute France (156)
Raspunsuri - Pagina 7

Jasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claujro mada, sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea ! Pot sa ma alatur tie? Matei face azi 5 ani! ![]() ![]() ![]() ![]() |

Brigit spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei- Miruna si Matei!
Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!
Multumim mamicilor redoutiste pentru tratatia virtuala
April

ChrisDun spune:
Salutare !
Mada si Clau, sa va traiasca puisorii si sa va bucurati de ei !
Dierna3, April, am trimis mailul catre sindicatul francez. Doamne-ajuta ! E cazul sa il postez aici sau sa il forwardez pe contul comun ?
Mai aveti alte adrese de mail unde l-as putea trimite ? Haideti, ca azi sunt in forma

cepuchm spune:
Citat:
citat din mesajul lui cepuchm
Buna fetelor,
aveti idee din germania se poate comanda pe .fr?
Multumesc
da
Multumesc frumos Diotima.
Pe contul pe care il am ar trebui sa modific adresa si sa trec numele persoanei care va fi primi coletul in germania, nu?
Mihaela

ane2200 spune:
Miruna
Matei
Sa cresteti mari si voiosi si sa va bucurati parintii!
Mada si Clau, sa va traiasca.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

vl-ad spune:
La multi ani Matei , sa cresti mare ,sanatos si sa ai parte de mult noroc in viata!
Clau , sa iti traiasca feciorul!
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Dierna3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ChrisDun Salutare ! Mada si Clau, ![]() Dierna3, April, am trimis mailul catre sindicatul francez. Doamne-ajuta ! ![]() Mai aveti alte adrese de mail unde l-as putea trimite ? Haideti, ca azi sunt in forma ![]() Christina |

Daca tot esti in forma, da-le peste nas si celor de la ECC cu un reply din ultima postare a Kunevei, sa nu mai confunde pe viitor discriminarea cu o decizie comerciala oarecare: "Other barriers to a fully fledged online single market include differences in national copyright laws and levies, divergent billing and VAT requirements, or simply down-right discrimination by certain firms against customers on the basis of nationality. "