Redoutistele fidele La Redoute France (156)
Raspunsuri - Pagina 21

lilina spune:
Sarbatori Fericite si sa aveti un An Nou mai bun, sa curga comenzile pe lr.fr si sa avem parte de discount-uri considerabile si de hainutze frumoase....Va pupez
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

danadc spune:
Va doresc sarbatori fericite si anul care vine sa aiba numai saci COLETI din Franta...

madau spune:
Sarbatori fericite si un An Nou plin de bucurii, carduri pline ochi si multe colete din FR!!!!
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

anda spune:
Saliu fetelor, sarbatori fericite si voua, ca dpdv redutist io-s groaznic de nervoasa. Azi am primit urmatorul raspuns.
Bonjour Mme ...,
I'm afraid your parcel is lost. So, print, fill in and sign the document herewith. On receipt, I'll reimburse you, I can't no more book order to Romania. So in order to do a bank transfer, I should need the following details :
-holder :
-bank :
-bank agency :
-account n° :
-IBAN :
-SWIFT :
Regards,
Catherine LAMONT
INTERNATIONAL CUSTOMERS DPT
541 812 334
...de mail nu-i atasat nici un document...asa ca ce sa fill in si sa semnez? sau care naiba-i procedura??
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

miki68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda Saliu fetelor, sarbatori fericite si voua, ca dpdv redutist io-s groaznic de nervoasa. Azi am primit urmatorul raspuns. Bonjour Mme ..., I'm afraid your parcel is lost. So, print, fill in and sign the document herewith. On receipt, I'll reimburse you, I can't no more book order to Romania. So in order to do a bank transfer, I should need the following details : -holder : -bank : -bank agency : -account n° : -IBAN : -SWIFT : Regards, Catherine LAMONT INTERNATIONAL CUSTOMERS DPT 541 812 334 ...de mail nu-i atasat nici un document...asa ca ce sa fill in si sa semnez? sau care naiba-i procedura?? Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13 |
O fi uitat sa ataseze formularul, asa ca trimite-i doar datele ce ti le cere in mail. Daca ai scanner, listeaza mailul ei, completeaza-l si semneaza-l, scaneaza-l si trimite-il reply ca atasament la mailul ei.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

miki68 spune:
Am facut CAPITOL NOU
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei