Redoutistele fidele La Redoute France (156)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alisap spune:

Buna Anda,

Tu ai primit cumva comanda din 11? Am facut si eu una in 17 nov si desi credeam ca mie nu mie se poate intampla uite ca nu am primit-o nici pana in ziua de azi.

Ce am putea face cei de la redoute nu furnizeaza numarul coletului pentru ca efectiv nu il au si mai mult pentru ca nu mai livreaza in Ro nici alt colet nu vom primi.

Citat:
citat din mesajul lui anda

salutare la fete.

intru pentru prima oara aici desi m-am redoutat de fo 2 ori pina acum. am incercat sa citesc topicul din urma...insa m-ar prinde craciunul. poate ma ajutati si pe mine cu o informatie.

concret. am facut comanda pe 11 noiembrie, banii i-au tras de pe card pe 14 noiembrieparca...ei bine suntem in 16 decembrie si inca nimic. am scris un mail la service si am primit urmatorul raspuns:

Bonjour Mme,
Dear client,
We sent your parcel at the middle of November and you should receive it in a few times.
Please be patient.
Regards,
Ca therine LAMONT
INTERNATIONAL CUSTOMRES DPT
541812334

asaaa, azi le-am mai scris un mail, nu de alta dar erau fo 150 de eur si mi-ar fi trebuit pina la craciun.

intrebarea este, credeti ca mai vine vreodata pachetul? e vina lor? e a postei? ati patit asta? ce se poate face?
va rog io mult luminati-ma si pe mine caci e noapte. multu'

cit despre lr.ro, mi-e scarba...

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alisap

Buna Anda,

Tu ai primit cumva comanda din 11? Am facut si eu una in 17 nov si desi credeam ca mie nu mie se poate intampla uite ca nu am primit-o nici pana in ziua de azi.

Ce am putea face cei de la redoute nu furnizeaza numarul coletului pentru ca efectiv nu il au si mai mult pentru ca nu mai livreaza in Ro nici alt colet nu vom primi.

Citat:
citat din mesajul lui anda

salutare la fete.

intru pentru prima oara aici desi m-am redoutat de fo 2 ori pina acum. am incercat sa citesc topicul din urma...insa m-ar prinde craciunul. poate ma ajutati si pe mine cu o informatie.

concret. am facut comanda pe 11 noiembrie, banii i-au tras de pe card pe 14 noiembrieparca...ei bine suntem in 16 decembrie si inca nimic. am scris un mail la service si am primit urmatorul raspuns:

Bonjour Mme,
Dear client,
We sent your parcel at the middle of November and you should receive it in a few times.
Please be patient.
Regards,
Ca therine LAMONT
INTERNATIONAL CUSTOMRES DPT
541812334

asaaa, azi le-am mai scris un mail, nu de alta dar erau fo 150 de eur si mi-ar fi trebuit pina la craciun.

intrebarea este, credeti ca mai vine vreodata pachetul? e vina lor? e a postei? ati patit asta? ce se poate face?
va rog io mult luminati-ma si pe mine caci e noapte. multu'

cit despre lr.ro, mi-e scarba...

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Fetelor, scrieti repede 10 mesaje.........daca vreti sa va vedem si noi. Sunte-ti moderate si nu se vad. Asa am patit toate la inceput cand ne-am inscris pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Eu inca nu v-a urez sarbatori fericite, inca

Sunt "aici", chiar daca nu prea am scris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Dragelor, Craciun fericit si un An Nou cu sanatate si multe bucurii. La multi ani!

Andrei
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meddana spune:

Va urez Craciun Fericit,pace in suflet si multa sanatate!

La Multi Ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Si de la mine multa sanatate si sper ca Mosul sa fie darnic cu voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Citat:
citat din mesajul lui cepuchm

Buna fetelor,

Aveti idee, H&M fac livrari in RO?
M-am uitat la ei pe site si am vazut ca au preturi bune. Nu la fel de bune ca pe .fr, dar...
Eu nu inteleg germana, dar daca e cazul, invatam :)

Mihaela

Poti sa-ti traduci pagina cu google translater specialpt situri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

dragele mele va doresc Sarbatori Fericite, multa sanatate si la anu cumparaturi multe pe laredoute.fr. sa va aduca tot ce va doriti.

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

In murmurul tainic al colindelor de Craciun sarbatorile de iarna sa va aduca lumina in ganduri, caldura in suflet, sanatate si fericire.
Craciun fericit!

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catimati spune:

Sarbatori fericite si La multi ani!

Mergi la inceput