LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (145)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

LA MULTI ANI ALEX , bb de ANCA A!!!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

LA MULTI ANISORI! MULTA SANATATE SI SA AIBA PARTE DE TOT CE-I MAI BUN IN VIATA!!!
de asemenea si pt sarbatoritii de ieri:

Alexandra Maria, - CrisVa
Vlad Gabriel,- RAM0NICA

noapte buna!!!

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Citat:

ramonica am vazut pozele (uitasem sa scriu), bb este grasunel si frumos. chiar nu mi se pare ca tu esti chiar asa de slaba.

ma bucur sa aud si pareri contra... ideii ca as fi "cea mai slaba/anorexica din Ro" cum s-au "vorbit" cateva cunostinte apropiate. Deja ma vedeam scheletica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Cami, le-am ochit si pe alea . Doar ca nu stiam daca le baga in gurita daca sunt periculoase...sunt pusa in tema cu personajele din desene ca am finuti/finuta si tooooti prietenii cu copii .
Stii ce mi se pare dragut pt copiii mai mari moonsand (in cora se gaseste mai ieftin decat pe site-uri), am luat eu cadou si a fost un succes!

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui ram0nica

'Neata!!
Multumim tuturor pt urarile de LA MULTI ANI!!

Avem aici poze cu mini-petrecerea si mai sunt si cateva poze mai recente .
Aaa, si la sfarsit am pus si o poza promisa de la inceputul saptamanii, cea in care puteti arunca cu rosii pt felul scheletic in care am ajuns.

ramona, LA MULTI ANISORI PENTRU PUIUL TAU GRASUNEL!!! SA FIE SANATOS SI NOROCOS!

se vede ca ati petrecut bine... ce smecheras eeeeeeeee...

Multumim de urari!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anacami

RamonicaCu licenta ce ai mai facut,ai reinceput serviciul? mai mergeti des la R. Valcea?
Ai grija cu biberonul cu laptic lasat la autoservire, nu stiu dupa cat timp il bea (sa nu "expire"), dar stiu ca poate provoca si carii de biberon..

Multam' de urari!
Aaaa, nu era licenta (o am din 2006); prin aug. cand ne-am vazut noi visam sa dau admitere la un masterat in Marketing-Ase. Dar intre timp nu am mai invatat/repetat nimic si, din pacate, am renuntat.
Serv. nu l-am reinceput pt ca nu am gasit pe nimeni sa stea cu Vlad. Din primavara, daca reusesc sa rezolv ceva cu cresa, il duc ... Nu-i dragut din partea mea, dar alta varianta nu am! Nu ma preseaza sefii sa ma introc la serviciu... din ian de cand cu legea lui 85% o sa castig mai mult, dar cu toate astea simt ca nu mai pot sta acasa. Si acum, rosiile va rog!
Da, la VL am tot fost cam la 2 luni si stateam cate o sapt.

Mergi la inceput

Alina la care din editiile Baby Expo? Cel din primavara? Din toamna, sau cel de acu', din nov?
Eu parca te-am vazut la cel din primavara... Am avut impresia ca te vad la editia din nov., dar nu eram sigura ca esti tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

noapte buna!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Cami i-am lasat de cateva ori in patut bibe cu lapte la discretie. Apoi mi-am amintit ca citisem prin Dr. Spook ca poate cauza carii si am renuntat sa-l mai las. I-am pus unul cu ceai in schimb. Cateodata il gaseste singur, cateodata nu. Dar am citit ca nici ceai nu e bine sa bea; din acelasi motiv. Ca doar apa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:

Citat:

ramonica am vazut pozele (uitasem sa scriu), bb este grasunel si frumos. chiar nu mi se pare ca tu esti chiar asa de slaba.

ma bucur sa aud si pareri contra... ideii ca as fi "cea mai slaba/anorexica din Ro" cum s-au "vorbit" cateva cunostinte apropiate. Deja ma vedeam scheletica

Mie mi s-a sugerat sa merg sa fac ceva analize,ca cica nu e normal sa mananc ca sparta,numai lucruri interzise si la ore interzise,si in loc sa ma ingras,eu slabesc.
Si ca si tine,am intrat la idei.
Nu mai stiu daca am apucat sa-l urez pe grasutul tau,ca am cam lipsit zilele astea...La multi ani,sa fie sanatos!

Cami,ma intrebai ce voi face de mancare pentru Craciun si Revelion.Inca n-am stabilit meniul. Dar cel mai probabil ca voi face mancare traditionala,caci Zmeurel nu gusta SF-urile. Iar la dulciuri... Cat mai multe,in limita timpului disponibil.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Citat:

Alina la care din editiile Baby Expo? Cel din primavara? Din toamna, sau cel de acu', din nov?
Eu parca te-am vazut la cel din primavara... Am avut impresia ca te vad la editia din nov., dar nu eram sigura ca esti tu

Parca toamna. Eram mai multe mamici, ne-am salutat, dar nu am apucat sa stam de vorba.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput