Pepenasi de iulie - august 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 16
M&M spune:
Neata!!!
Chiar aveam nevoie de o cafea...
NU am apucat sa citesc din urma....am niste nervi im mine!!!
Ieri, juma din zi , am batut in lung si lat multe farmacii si hipermarketuri in cautare de HUMANA 1, noua formula panma la 6 luni!! Ei bine, nu am gasit de loc...Chiar mi-a sarit tandara la un moment dat intr-o farmacie, caci tanti de acolo mi-a zis ca pana nu se epuizeaza vechile stocuri de Humana 1 pana la 4 luni nu le aduc pe cele noi... Ei bine, si bebe al meu care are 4 luni juma cu ce sa trebuie hranit?? Cica, e treaba dvs...Asta da raspuns,,,noroc cu sotul, caci o strangeam de gat pe tanti..
Sa va spun ca eram intr-io farmacie dintr-un binecunoscut lant farmaceutic...
ma duc sa citesc din urma...
Flo, nu mai merge votat..imi spune ca deja am votat
Misha, la tine a mers votat..
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
flo1980 spune:
Vazut
Radu de Serenity moammmmaa ce seamana cu tine! Sa facut un dulcic si jumatate!
Andreea de irolf frumusica crestinata! Sa va fie de bine!
Alexander de Ingry ce papa el acolo? Frumos foc langa bradutz!
Eevi de yael o dulcica
cum sta ea in piciorushe!
Frumoasele lui clabur! 
Vonicelul Antony de Biri alaturi de scumpica lui surioara!
Sara de Ankuta1982 superba craciunitza! 
Papusica Clara de Dana81 
Victor de truli-luli sa te ajute Dumnezeu sa depasesti varsta strabunicii!
dolofanul!
Mircea de Marimar un cuceritor!
Scumpa de Miruna de Dia Filipas cum papa ea !
Voinicutza Sara de Dr. Anca 
Vazut Filip cu zuza de mumasa si inca o prietena prin Piata Sfatului, am
la gogoshiiii! 
Frumoasa gargaritza (care seamana cu mami) cu prietenul ei Tiger!
Ursuletzul David de Rontzy tizul nostru
De unde ati luat costumasul?
un vot, va roaga un moshuletz
noi
un fulguletz
un pepenash
marimar spune:
Buna fetelor mamicilor ,
Scuze ca n-am mai dat pe aici dar e nebunie la noi
cu organizatul, cumparaturile, cadourile, pregatirile de Craciun si 1001 de chestii imprevizibile ![]()
Va multumim de urarile de 4 lunite Sun, Cristina, Turu si tuturor celor care si-au adus aminte, 
. De atunci n-am mai apucat nici sa citesc 

Vicky, Capri, felicitari pentru dintisor !!! Si noua ne-a aparut, chiar ieri a observat tati ca a spart gingia dar el e ok, vesel ca de obicei!
Ana , tu ai doi baieti minunati, stiu cum e insa sa ai o zi de-ti vine sa te dai cu capul de pereti 
asa ca multi 
de la noi sa treci usor peste. Asa e cum zici, acum iti vine sa rizi, secretul cred ca e sa ne pastram simtul umorului si in acele clipe !!!!
Noi am fost ieri la shopping, la un mall unde am parcat copiii la loc de joaca si unul din noi statea cu rindul cu ei in timp ce celalalt se plimba prin magazine
si a fost o zi destul de productiva, macar nu am carat copiii dupa noi, ei s-au distrat si noi la fel 
-------
eu si cele 3 minuni ale mele
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
flo1980 spune:
Multumesc fetelor ( Tecky, Vio29, Dana81, Gabriela82 si restul fetelor...) pentru voturi!
Cristina26 Parca trebuie sa treaca 24 de ore de la ultimul vot
, nu's ce are ca nici la mine nu a mers, mai incercam...

noi
un fulguletz
un pepenash
bujo spune:
Flo eram cu Gini in piata sfatului bre, acu te-am prins ca n-ai citit din urma
bujo mami de Filip
bujo spune:
Care se baga la o intalneala sapt viitoare la capitala??? Ziceti repede pana nu ma razgandesc.
bujo mami de Filip
flo1980 spune:
Bujo am citit ca de acolo stiam ca ai poze noi in afara de cele de la "petrecerea" cu Mosh unde a primit cadou, dar imi era ca fac o gafa in legatura cu numele lui Gini, si imi e lene sa caut in urma
noi
un fulguletz
un pepenash
flo1980 spune:
As veni cu mare drag, dar mai aproape undeva...gen Unirea.....unde ai vrea mai precis, sau unde poti, pe unde ai drum? Da-mi si mie adresa de mess prin Pm sau aici please 
noi
un fulguletz
un pepenash
Tecky spune:
Bujo eu ma bag la intalnire.Poate vin impreuna cu Flo ca noi stam aproape una de cealalta.
Multumesc fetelor pt voturi,sunt 15 locuri castigatoare si noi suntem pe locul 14.![]()
http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=165
dana81 spune:
Vazut poze cu Filip cel Frumos, cu Irina ochioasa, cu Eevi(YAEL) ce copii minunati ai, cu SARA de Anka cu rochita ca a noastra, cu RADUCU de Denisa, ce mare s-a facut...minuni! Nu mai zic nimik de gogosile alea, da? Poate ajung si eu sapt viitoare sau peste 2 sapt acolo sa vad daca nu cumva pozele erau trucate, auzisi BUJO?