Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (243)
Raspunsuri - Pagina 14
diwana spune:
Noapte buna, predau stafeta, insa nu stiu cui, ca nu vad pe nimeni pe aici 
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
papanash spune:
heloo si o cafea mare, tare si neagra !
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
Roxana_G spune:
Neataaa. Azi nu mai e chiar liniste ca aseara, dar nici debandada inca nu e. Adun de peste tot painea imprastiata de Bubu si resturile de la ascutit creioanele Alexandrei. Ma gandeam sa facem bradutul azi cat doarme Andrei de pranz.
Am inceput dimineata citind mesajele emotionante ale ajutoarelor Mosului din Timisoara. Foarte frumos!
Diwana, nici gand sa ii schimb numele fetei.
Papanash, trebuie sa semene el atomicul tau cu cineva.
Danuta, ai mei au zis ca stau cu copiii daca trebuie, nu prea incantati. Insa nu am facut rezervarea, voiam sa ma mai sfatuiesc azi cu sotul meu.
Cecilia, pai voi aveti program de adormire cu dragaleli. Eu ii dau bibe in sufragerie, ne mai jucam putin, il mai schimb o data, si apoi la nani. Acolo il pun in patut cu urari de noapte buna si cam atat. El se joaca de regula inca vreo jumatate de ora singurel in patut si deodata se lasa linstea, sper ca doarme bustean.
Valentina, la noi pe 12 vin alocatiile de obicei, sa vedem acum ce fac. Dar asa e, pensiile se dadeau deja si la noi.
Nici eu nu am vrut pe card tocmai pentru ca era mare decalaj si am zis ca nu e mare lucru sa ma duc la posta sa o iau. Vazusem eu care e ora mai avantajoasa (de data asta am fost la pranz) si era ok.
Bernix, felicitari Degeticai pentru lapticul baut! Cred ca e bun la gust Humana acela, asa cum si Parmalat este dulce.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Nah ca am laudat-o prea mult pe atomica, cum nu am bagat-o in seama cum a inceput cu prostiile. Sper sa se mai linisteateasca copiii astia ca vreau sa ma apuc de ordine sa putem apoi decora de Craciun.
Bernix, da-le incolo de furculition, zi care a fost rezultatul interviului. Scuze pentru ieri, m-a sunat dentistul sa ma duc mai devreme, si la 11 juma deja aveam programare.
Alinus, tranzitul accelerat poate fi tocmai de la lapte baut la intervale asa scurte. Poate sa fie un fel de reactie la lactoza.
Urmy, nici nu mi-a dat vreodata prin cap sa curat ceea ce cumpar.
Papanash, multam de cafea. Ceva mai slab, dulce si cu lapte nu ai? ![]()
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Bernix, stii cum facem cu treaba aceea, pun eu si mi-i dai tu altadata. Ok asa?
Rox ,
Poze
cecilia L spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alinus_25
Cristi inca papa bibe seara, noaptea si dimineata? Sau sa inteleg ca l-ati eliminat pe cel de noapte din moment ce se trezeste spre 6? Teo papa 330 ml seara la 21,30-22 si noaptea la 3-4-5. Altul nu-i mai dau dimineata la trezire. Sau ar trebui? In rest ne chinuim ziua sa avem mese cat mai complete. Uneori ii mai dau completare, desi eu eram cu principiul 'NU lapte ziua!'. Tot sper sa mai taiem din laptele de noapte, ca asta ingrasa .Mamici, e mult 11,6-11,8 la 1 an si 2 luni? Aluat 1,4 in 2 luni, dar sa ne facem intelesi, el de la lapte cu cereale in bibe s-a ingrasat si mancat prost ziua. De cand alearga parca mananca mai bine ziua. Insa lapte la fel de mult. Alina, mama lui Teutzu - dragutzu La multi ani Teo! (10.10.2007) Bondarul bzz-bzzzz |
Da, papa seara 240ml, daca se trezeste noaptea 3sau 4 mai papa unul si urmatorul la 8 dimineata, daca se trezeste la 6 papa 210ml si gata, dimineata lapte cu cereale. Cristi avea la 1an si 2 luni 11.2kg si 83cm....mie nu mi se pare ca ar fi gras, este fffff bine..cra cra
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui valentina_22 Eu nu am vrut alocatia pe card, pentru ca vine mai repede cu posta, adica la data stabilita de ei,ar daca nu sunt acasa, merg cu avizul la posta a doua zi si se rezolva. Am o amica care ia banii pe card si uneori sta si 2 saptamani pana ii intra banii. Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007) |
eu iau banutii pe card si in fiecare luna pe 20 sunt intrati....sectorul 3
Cecilia si
asa crestem
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bernix Maimutica mea inca n-a adormit. E intr-o sesiune de inventariere a jucariilor cu taica-su.In seara asta insa am avut o premiera: prima data cand bea alt fel de lapte decat de la mama ei, Humana junior. A baut spre 100ml, ceea ce mie mi se pare super. Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi |
Humana junior????? cum este, am vazut si eu in Auchan dar nu am avut curaj sa cumpar, noi suntem inca pe humana 3
Cecilia si
asa crestem
cecilia L spune:
Roxana, Cristi nu adoarme fara mine..........deci nici o sansa sa adorma singur.
Eu acum lupt cu un tarzanel, care isi aduce CUBUL(care o sa fie daruit cat mai curand...dar din dar se face... sper sa nu se supere dar numai bataie de cap am cu el)si se urca peste mine pe scaunul de la birou....mai corect se urca peste tot, se urca mai nou si fara cub dar de ce sa nu-l folosasca![]()
Azi prevad o zi tare grea [pt mine, vreme urata, tati plecat la C-ta......

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
diwana spune:
'Neata s-a trezit si rata. Al meu pui e la nani, eu beau cafea nici prea neagra, nici prea fierbinte, potrivit de dulce si cu lapte ![]()
Roxana spor la decorat. Mi-ai adus aminte ca si noi trebuie sa facem in curand treaba asta, dar daca as lasa bradutul pe podea sigur n-ar prinde sfarsitul anului cu Rares prin preajma. Probabil il vom cocota pe birou. Va arata ca la nebuni, dar ce mai conteaza in amalgamul nostru de mobile? ![]()
Cecilia ce cub are Cristi? Si mie mi se pare ca avea foarte bine la 1 an si 2 luni. Este perfect d-le ce sa mai?
La noi de multa vreme e greu sa aflam masuratorile fiindca nu sta defel, asa ca sunt doar aproximative. Marja de eroare nu stiu care o fi. La 9 luni avea mai mult cu vreo 4 cm decat la 1 an si va zic sigur ca n-a intrat la apa
Ai vostri stau?
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares

.