LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (159)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna fetele

Am reusit sa citesc si eu din urma .
la multe lunite clopoteilor sarbatoriti azi

La multi ani !! pentru Alexandra Maria sa fi sanatoasa , sa cresti mare si sa fi fericita

Am vazut toate pozele noi : ale Mariucai de Creata , ale Gratie.elei , Ancasoare , LalaD , Ioanact .
Laura , Ellenuta m-ati doborat cu torturile alea , sunt foarte frumoase si cred ca sunt si bune rau
Ploscariu foarte frumoase pozele si protagonistii petrecere frumoasa azi
LalaD foarte frumoase cuburile , la inceput nu se vedea linkul dar pe urma ai pus adresa buna si se vad acum ,
ancab spor la scris si multa bafta
theli imi pare tare rau pentru problemele pe care le-ati avut , va doresc multa sanatate si sa fie bine de acum incolo , aveti grija de voi

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Buna fetelor!
Va rog sa ma iertati, azi nu am timp de calculator, petrecem , am sa va dau detalii maine.

POZE RECENTE , poze de la serbare ,
poze de la intalnirea cu Mosu' ,party la gradinita
poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna!CREATA.Multumesc mult pt ideile pe care mi le-ai dat pt meniul pt ziua lui Albert.La sarmale si mamaliguta ma gandisem si eu dar pt restul eram in pana de inspiratie.Ma intrebai daca Albert e petit dar din nefericire NU.Mai asteptam sa creasca si poate se va face mai interesant.Am facut noi o tentativa pe langa printesa Irlandezei si se pare ca suntem in tratative.Am vazut poze superbe cu puiuti superbi:CONRAD,IOANA,STEFAN si cu "fetita" LALEI.Pupici tuturor!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 23+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

La multi ani Alexandra si gemenasii!
si
La multe lunitze Bitzilina, Ionut, Isabela, Alexandru si Mihnea!!!!

Theli imi pare rau sa aud prin ce ati trecut. Sa dea DoamneDoamne sa nu mai fie nevoie niciodata sa trageti asa ceva.

AncutzaS pana astazi dupa-amiaza o las. Uneori o duc vineri seara si o iau duminica. Dar we asta am lasat`o numai o noapte. Cand o sa te simti pregatita sa faci pasul o sa vezi ce bine prinde minivacanta si pt unii si pt altzii.
Am vazut pozicile cu baietzii in actiune, sunt frumosi tare. Ce bine ca are cu cine sa se joace.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Grigoriu si Mihai de Ginger la multi ani! Sa fiti sanatosi puiuti si sa cresteti mari sa va bucurati parintii!

Alexandra Maria la multi ani!

Crista bine ati revenit imi era dor de voi poate reusim sa ne vedem cand esti mai libera.

Theli prin cate ati trecutsanatate multa micutei!

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Buna zuzilici!
Intru si eu repede sa va scriu doua randuri, ca de citit am citit tot, dar nu am avut timp sa si scriu.

Am vazut si o gramada de poze: cu Alina, cu "fetita'' Andrei (nu zici ca nu e fetita cu codita aia), cu Dudu si Ozi (superbe), cu Mariuca creata, si cu Stefan si Tudor care socializeaza frumos.A si poze de la petrecere si serbare a lui Ploscariu.

Theli imi pare rau pt probleme multe pe care le-ati avut.Sper ca s-au terminat si nu veti mai avea altele niciodata.

Eu ieri pe langa multe ameteli pe care le-am avut dimineata, am mai si dat la rate.Asta dimineata, in rest m-m simtit bine toata ziua cu exceptia unor mici ameteli care nu erau foarte mari.
Azi ma simt mult mai bine, ametesc mai rar si doar cand las capul pe spate.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print

Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 61.Ma bazez pe voi

Mergi la inceput

Astazi si maine e ultima i cand se mai voteaza pe piciulici,daca mai doriti.Multumesc inca o data celor care ne-au votat pana acum.

RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print

Mergi la inceput

Alexandra Maria si gemenii lui Ginger, La multi ani la implinirea anisorului, sa cresteti mari si sanatosi!!!!

Eva Maria (ellenuta), Ionut (ploscariu), Isabela Andreea (madanic), Alexandru Luca (tinnaS), Mihnea Adrian (teo2rina) SA FITI SANATOSI, NOROCOSI SI VOIOSI !!!!!

RAZVANICI LA 10 LUNI
Micul print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna.

LA MULTI ANI ALEXANDRA!
SA FII SANATOASA, CUMINTE SI FERICITA ALTAURI DE CEI DRAGI!

baiatul lui GINGER00, IONUT, ISABELLA, LUCA, MIHNEA
LA MULTE LUNITE SI ANISORI! SA FITI SANATOSI, CUMINTI SI FERICITI!

ancasoare am vazut pozele si flimuletele, sunt frumoase.
grati.ela da, Ioana va avea parul cret, deja s-a incretit in fata, spate si in parti.
rlc sandor super bancul ..
anca.b spor la scris..
Theli imi pare rau de cele intamplate, dar ma bucur ca acum e bine Maia. Multa sanatate.
Ploscariu petrecere frumoasa.
danonique
ramonab iti doresc sa te simti mult mai bine de acum incolo..sanatate multa.

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 28 ZILE
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Eva
Ionut
Luca
Mihnea

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput