Puiuti de Randunici 2008!! (161)
Raspunsuri - Pagina 20
sovietica spune:
Luny, demential Matei! si ma mai amuza ca in mai toate clipurile tre sa se bage si o matza in seama, sa se faca ea ca traverseaza nonsalanta ![]()
Sa stii ca si la noi, (desi nu se compara sash cu Matei la treziri) dupa ce a intrat taxo pe fir noaptea, s-a reglat de tot somnul lui sash. Mai intai i-a dat lapte la bibe, fara sa il ridice din patut, apoi doar apa, acum nu mai are nevoie nici de apa noastra! doarme cam de la 22 la 8 fara sa vrea nik. daca maraie ceva, imi povesteste Omu dimineata
.
Am mai vazut-o pe printesa de Clau in rochie alba
si am mai vazut multe poze, dar nu scriu, ca macar sa am impresia ca nu am calarit mult netul :))
am tot cautat pe net cadou de Mos pt mine
si, desi mosul inca nu e de acord, watch me cum voi avea eu masina de spalat vase pana la finele anului
. pe www.domo.ro/Electrocasnice/Masini_de_spalat_vase/Masini_de_spalat_vase/Electrolux/Masina_de_spalat_vase_Electrolux_ESF_2440" target="_blank">asta -incape sub chiuveta!
Multumesc inca odata pentru sfaturile despre bani pt bb!
pup la Zoze si pup you all!
edit:
Monix, auzi la Om, cica forumul poate avea si influente nefaste asupra mea
(apropos de masina)
(\/) pozici
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii /căci eu iubesc
si flori, si ochi, si buze, si morminte.
danadc spune:
Luny,pitica mea e de aceiasi varsta cu Mufarina ta si am pierdut sieumulte nopti cu ea pana la 4 luni fiindca papa noaptea din 2 in 2 ore, uneori si mai devreme. Ideea e ca a inceput sa respinga tzitzi de cand am trecut-o si pe Humana (4 luni) si de la 6 nu a mai vrut deloc si nici eu n-am avut. Ideea e ca acum se trezeste de 2 ori pe noapte pt bibe. Am incercat sa i le scot ni nimic, plange si mangaiata si daca ii dai doar apa. Stiu ca daca se trezeste mai devreme de 4 ore dupa ce a adormit ii au doar apa in timp ce ea doarme. Bibe sta pe calorifer, e cald in cateva secunde laptele e gata si il papa tot dormind. Nu pot sa i le scot si pace.
Pe cel de dimineata, de la 5 sau 6 sau 7 fiindca nu are ora fixa il consider chiar masa de dimineata fiindca e de 170 ml si e la ora matinala rezonabila.
Cu masa asta de noapte n-am ce-i face. Mama spunea ca eu am papat un bibe, doua pe noapte pana la un an jumate. Sunt bebei care de la 2-3 luni nu se mai trezesc, dar asta e noroc curat.
Eu ii au Amirei si ciorbitza de perisoare: toc marunt ardei gras, rad morcov, radacina de patrunjel, cartof, dovlecel si le pun la fiert vreo 20 minute, foc potrivit, cu putin ulei (de masline, sau de germeni de porumb. Mi-a recomandat pedoatra sa-i pun in papa ori unt ori 30 picaturi de ulei de germeni de porumb.) Separat firb putin carnitza la aburi, apoi o pun la blender cu un galbenus si ulterior o amestec c o lingurita de orez, f. putina ceapa, mult patrunjel ( care ii place), putin miez de paine inmuiat in apa. Fac perisoarele si le pun la fiert cu legumele pt inca 20 minute. Cu 15 min inainte o iau de pe focadaug fidea, fara ou, de la Barilla (vermicelli) o lingutitza, cel mult 2.
Cand e gata sfaram perisoarele, zeama nu prea mai ramane (ceea ce e bine) si eun fel de ciorbo-mancare de perisoare, pe care ea o adora. Singura ciorba, caci supa nu ne place de niciun fel.
Si ii mai place lanebunie mamaligutza c branzica.
De o saptamana ii dau dovleac (placintar) facut la aburi, bagat la blender cu un mar crud (necopt) si cu scortisoara cat sa-i dea aroma. Ne-a dat voie pediatra. E innebunita dupa el.
Ma striga, fug...