Aida are nevoie de rugaciunile noastre!!
Raspunsuri - Pagina 6
kay spune:
Am vorbit cu Aida acum, sunt in spital, i se facea un RMN lui Kissy... Si am inchis pentru ca venise o asistenta, ceva... oricum mergea sa vb cu dr... eu una nu pot sa mai respir de stres... astept sa sune tel iar, sa imi dea vesti bune Aida... Ca e bine, ca au disparut tumorile... Ajut-o Doamne pe Kissy !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
CristinaT spune:
Aida, ma gandesc la voi sa fie totul bine!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> o sa implinesc 9
anne-marry spune:
Te rugam Doamne, vindeca durerea acestui copil AIDA. Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu, care esti doctor al sufletelor si al trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale.
Vindeca-l pe el, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau si Dumnezeului nostru.
O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pntru copilul acesta aida, stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l din patul durerii, intru marirea Ta. Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam in vecii vecilor. Amin.
anne-marry mamica lui teodor alexandru si 11
ajutati-ne si pe noi VA RUGAM, votand puiul nostru teodor alexandru AICI
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
LoraG76 spune:
Sa dea Domnul sa fie bine!
Kay, te rugam din suflet sa ne spui si noua de afli ceva!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Miillyy spune:
Doamne, te rugam sa fie totul bine pentru micuta! Fa o minune pentru un sufletel nevinovat! Si da Doamne putere familiei sa treaca peste aceste momente grele! Suntem din suflet alaturi de voi ....
M. si Mihnea
http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1
Mariaa spune:
Kay, tu ai vazut-o pe kissy in ultima vreme?
aida e ok. e mult mai limpede la minte decat multe dintre noi. iar despre kissy nu mai zic...e un inger. atata liniste intr-un copil eu una nu am mai vazut.
kissy a refuzat amestezia la RMN spunand ca sta linistita, si chiar sta iubita de ea. prin RMN-ul se urmareste daca exista (si cat de mari) tumori abdonimale si functie de asta medicul impreuna cu aida si laci vor decide daca e cazul amputarii piciorului sau nu din cauza necrozarii tesuturilor.
anda s-a invoit ieri de la job si a fost cu ea la spital. eu le-am vazut duminica si am povestit despre catei si pisicute, atat de scumpa e kissy. cand am plecat de la ele am lasat amandoua in urma doua fete zambarete care ne faceau semne de salut cu mana chiar daca numai aida stie cum rezista la nopti si nopti nedormite, la urlete de durere si la multe altele. desi nu scriem despre asta o vizitam des si vorbim si mai des cu ea. la cererea ei preferam ca pe forum sa gaseasca un refugiu de liniste si zambete si optimism.
daca n-am fost prea coerenta imi cer scuze. cum avem vesti de la ele va scriem.
looking for my sunshine
+13
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie
kay spune:
Mariaa, sper ca nu am suparat ca am scris despre ele.. imi cer scuze daca da...
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
anangel_lexi spune:
Doamne ajuta ca micuta Ema sa se faca bine! Altceva nu stiu ce as putea scrie...
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Brigit spune:
Maria, multumim mult pentru vestile de la fetele noastre dragi.
Ma rog la bunul Dumnezeu sa faca in asa fel incat sa fie bine pentru Emma.
Aida,
April