Aida are nevoie de rugaciunile noastre!!
Raspunsuri - Pagina 12
gabriella1 spune:
Un gand bun si sanatate !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
LoraG76 spune:
Kissy, ne gandim la tine mereu, speram ca gandurile noastra bune sa ajunga la tine, sa-ti aduca un zambet!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
monalac spune:
azi noapte n am putut dormi,gandindu ma la micuta care sufera si la mamica ei...ma gandeam cat de greu trebuie sa fie....
doamne,ajut o pe micuta kissy sa se faca bine!
aidaciolac spune:
Dragelor , va multumesc mult pentru rugaciuni si pentru gandurile bune , oare cum as putea sa va spun ce se intampla ... groaznic. Ieri am avut un SOC cand m-a chemat doctoritza inauntru la RMN sa imi arate si sa imi ceara ultimul RMN pt comparare... si asta doar pe 2 sectiuni , ar mai fi fost de facut inca 3 dar au zi sa vada aici cum sta treaba.
Abia luni o sa discutam cu chirurgul.
Dupa mine nu cred ca se baga si oare de ce ar face-o , nu ar rezolva nimic.
Pana atunci ...
Va dragelor si va doresc tot binele din lume!
Voi reveni luni cu raspunsul ...
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Lorenza spune:
Aida,sa va intareasca Dumnezeu sa treceti si peste incercarea aceasta!Cuvintele suna asa sterp.
Criss75 spune:
Cum sa nu se bage chirurgul? Datoria unui medic e sa salveze vieti. Sau sa incerce macar. Sa incerce tot posibilul, sa se agate de un fir daca e nevoie dar sa incerce. La o clinica de afara nu s-ar putea face mai mult?
Criss si Alex (11.05.2003)
kay spune:
Aida, sunt alaturi de tine cu tot sufletul ! Iti dau nr lui Cristi? ai nevoie de el? am facut rost de nr lui de acasa si de la cabinet... Daca il vrei sa imi zici !
si multi,multi pupici lui Kissy !
Doamne Ajuta !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
CristinaT spune:
Aida tin pumnii!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> o sa implinesc 9