Aida are nevoie de rugaciunile noastre!!
Raspunsuri - Pagina 10
Giova spune:
Toate gandurile bune catre micuta Kissy.
La fel ca multe dintre noi, am citit povestea, dar efectiv nu stiam ce sa scriu.
Doamne fa o minune pt. matza Ema si pt. familia ei!!!
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Carmenbr spune:
Fetelor, ce ziceti de o scrisoare de la Mos Craciun? In linkul de mai jos puteti personaliza o scrisoare de la Mos Craciun pentru Kissy. E gratuit, o printati si o trimite-ti prin posta la Kissy.
http://www.ecopii.ro/moscraciun/
Dumnezeu sa te apere, pisicuta mica!
4 anisori...uraaa!
Mariaa spune:
o intreb maine pe aida, ii cer permisiunea pentru chestia aia cu scrisorile sa dau adresa ei! mie mi se pare buna ideea insa sa vedem daca ea mai are nervi sa le si citeasca.
mai sus scriam de camere de filmat - de jucarie evident, in viteza nu am scris si asta.
looking for my sunshine
+13
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie
kay spune:
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Deianira spune:
Aida, ma gandesc la tine si la Kissy .
Mariaa, daca pot ajuta cu ceva, sa imi spui.
lai spune:
Aida si Kissy, ma rog si eu pentru voi, din tot sufletul.
Multe multe ganduri bune si dragoste pentru voi!
Lai
Doris-Alina spune:
Sunt foarte obosita, si fizic si psihic.
Ziua de azi, pentru noi, cele apropiate Aidei, a fost una foarte grea...
Asa cum v-a scris si Maria, avem nevoie de idei, cu cat mai multe, cu-atat mai bine...pentru petrecerea timpului liber.
Insa, deloc de neglijat, un aspect important.
Din cauza bolii, Kissy nu are multa rabdare pentru o jucarie/joc, se plictiseste repede.
Ideea cu desene trimise de copiii vostri, mi-a trecut prin cap si am discutat-o cu fetele noastre, ar fi buna, daca Aida ne da permisiunea, vom afla si va tinem la curent.
Buna ideea si cu cartile postale, poate cu pisicutze, ca-s preferatele ei?
Eu mi-am propus, sa ma imbrac in clovn si sa-i stau la dispozitie, o zi intreaga, sa-mi lungeasca nasul, sa-mi traga pantalonii, sa-mi faca ce vrea ea, doar sa-i fur un zambet...
Zambetul ei ma face cea mai fericita...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories