Aspirante optimiste >20 (376)
Raspunsuri - Pagina 16
anidaz spune:
Buna fetelor.Miha nu pot sa cred ca nu e bebe,de ce-o fi aparut atunci liniuta aceea???
Dragele mele azi sunt trista,dar si mai trista sunt din cauza ca am ajuns sa gandesc ceea ce gandesc.
Pe vecina mea de vis-a-vis a dus-o salvarea...dar nu fiindca ar fi bolnava ci pentru ca naste...Dumnezeu sa ma ierte ca nu pot reactiona altfel,dar in momentul in care am aflat parca mi s-a infipt un fier incins in inima si simteam nevoia sa plang,dar sa plang rau de tot.De ce?
Fiindca atunci cand pleca ea ,eu imi citeam rezultatul unei ultime sperante pe aceasta luna,o liniuta pe un test nenorocit ,in z28.Nici uratii nu vin inca ,insa au timp destul pana diseara,
Si din aceasta cauza nu ma pot bucura ca o sa am vecinut nou.Doamne iarta-ma,

Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
lalala13 spune:

adina..din pacate asa incep eu sa agandesc despre lumea din jurul meu care ma tot anunta ca e gravida...
pararea mea este ca trebuie sa facem tot ce putem pentru a avea si noi asta!
my somebody.... 
anidaz spune:
Ca sa nu ma condamnati prea tare pentru cele de mai sus trebuie sa mai adaug ceva.Modul in care mi-a fost spusa vestea de o alta vecina.Mi-a batut la usa sa ma anunte ca naste vecinuta si completarea a fost : si tu ai putea in loc de catel sa-ti faci un copil ca ar cam fi vremea ,si stii tu mai tarziu nu mai ai atata rabdare ,

si eu doar ce iesisem din baie cu testul in mana.Mi-a venit sa-i inchid usa in nas sau sa-i zic vreo doua,in schimb i-am spus doar ca bebe vine cand e pregatit sa intre in viata noastra nu cand vrem noi.

Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
anidaz spune:
Oooof lala,stii ce-mi pare bine ,ca am puterea sa ma bucur sincer,dar sincer ,pentru fiecare dintre noi ,cele de aici ,atunci cand apar doua liniute sau un nou bebelas.Poate fiindca suntem atat de apropiate sufleteste,sau pentru ca luptam toate pentru aceeasi dorinta?Nu stiu,cert este ca mi se umple sufletul de bucurie cand una dintre noi da o veste buna,

Dar atunci de ce nu pot fi asa si cu persoanele cunoscute?Cu atat mai mult ca am contact zilnic cu ele.
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
anidaz spune:
Daca tot sunt singura ma duc sa citesc pe la mamici 

Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
gargarita_25 spune:
da lipsesc fetele astea chiar toate sa fie in perioada fertila?
ele nu stiu ca doar asa nu primesc nemotivata?
sper sa auzim repede de II ca le si iertam
Miha poti sa vii totusi cu bota lui mos Nicolae ca noi am vazut II
Acum poate ca mos Craciun e mai darnic nu?
Vineri a fost ziua baietelului nostru 8 ani si an avut casa plina de musafiri cei mai multi sub opt
Azi am fost moarta de oboseala dar am fost totusi in oras si am mai cumparat ceva cadouri, iar acum copilul e la bunicuta si noi o sa ne rasfatam singurei numai de placere

noname spune:
Buna fetelor!!!
Anidaz
si eu simt acelasi lucru pe care il simti si tu cu lumea din jur, dar la fetele de pe forum e altfel. Si stii de ce cred ca e altfel? Pentru ca noi aici stim cat ne chinuim fiecare si cate deziluzii avem tinand teste de sarcina negative in mana. Asa de mult urasc testele alea cu o singura liniuta. Offff , numai Dumnezeu stie cat le urasc. Va pup pe toate si va iubesc din suflet. Imi pare tare bine ca suntem aici , sa ne sprijinim una pe cealalta. Chiar daca nu suntem aproape sa plangem una pe umarul alteia, chiar daca nu ne cunoastem(fizic) cred ca suntem cele mai bune prietene . Eu aici simt ca am toata sustinerea pe care cateodata nu o gasesc nici la familia mea, si voi stiti toate durerile pe care unii din membrii familiei mele nu le stiu. Ce rost mai are sa ii amarasc si pe ei?
Aoleu , ce m-am intins.......SCUZE
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
anidaz spune:
La multi ani baietelului tau ,gargarita!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
anidaz spune:
Asa e Dana,
.Acum mi-a mai trecut tristetea .Rusii inca n-au ajuns la mine ,inseamna ca iar nu mai imi vine la 28 de zile,vor veni la 30 mai mult ca sigur.
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!