Aspirante optimiste >20 (376)
Raspunsuri - Pagina 14
Vrancioaia spune:
hello fetelor,
ce faceti in weekendul asta?
..cica eu sunt in perioada de varf..aseara am avut o intepatura in partea dreapta si chiar ma gandeam....oare o fi sau n-o fi ce cred eu ?
...nasa mea de cununie, care-i de-o varsta cu mine e si ea graviduta in primele saptamani...sper ca macar ea sa nu aiba vreo problema.
va pupic...si spor la

http://tt.lilypie.com/j40vp2.png
lalala13 spune:
vrancioaia eu simt ca parca toata lumea egravida in jurul meu..
dana...zic si eu..nu dau cu parul :) maine sunt in ziua 4 dupa duphaston..ma rog sa imi vina din tot sufletul
nu mai e nimeni pe aici?
my somebody.... 
noname spune:
Stai mai linistita ca nu m-am suparat.
Offff, poate iti vine si tie sa iti poti face analizele alea.
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
anne`mary spune:
neatza fetelor...eu savurez o cafea cu frisca (voi mi-ati facut pofta cu frisca). Voi cu ce vreti?
lala ce era cu tine treaza la ora aia? sa inteleg ca acum o sa te trezesti la 12?![]()
vrancioaia felicitari nasei tale. Sa iabe o sarcina usoara si un bebe frumos si sanator.
dana, esti sigura ca nu vrei sa faci un test? Asa de curiozitate.
Eu am lasat aseara farfuriile nespalate si am visat-o pe mama care ma certa ca nu spal farfuriile si ca nu fac patul (patul nu-l fac mai deloc pt ca nu-mi place
). Eu astept sa vina domnul meu de la birou si dam o fuguta la ghighiu iar apoi la bucuresti sa cumparam cadouri pt socrii
http://tt.lilypie.com/EIqJp2.png
mihapet spune:
buna dimineata fetelor
anne mary, multumesc de
. si mie imi place cu frisca![]()
si apropo de vise: eu am avut doua vise azi noapte in care ma tot testam, iar testele erau suuuuuuuuuuuuper si foaaaaaaaaaaaaaarte pozitive. si ma bucuram tare si ma laudam la toata lumea. iar aseara m-am culcat cu gandul ca dimineata pusc un test de sarcina (pe care mi le-am si cumparat aseara). dar mie tot timpul mi s-au indeplinit visele exact invers. adica, daca visam ca plang, ma bucuram in realitate, daca visam cand eram la scoala ca iau nota mare, luam tot 3 si 4
, si tot asa.
iar acum mi-e frica sa fac testul, ca s-ar putea sa iasa negativ

ce ma sfatuiti? sunt in z27, iar cm este de 28-29-30 zile (depinde
)
Moni_28 spune:
Neatza fetelor! Cine mai vreo o cafeluta?

De care vreti voi. Eu una nu am mai intrat aseara, am ajuns tarziu acasa. Anne` mary
, sa dea DD sa fie cu ochisori!Am observat ca, cu cat ne analizam mai mult, cu atat intram mai mult in ceata!Ba parca ma doare altfel, ba parca asa ma durea asa si luna trecuta...ce mai, o intreaga serie de nedumeriri!
Moni_28
Moni_28 spune:
Mihapet, daca iti spun ca asa am visat si eu luni seara spre marti nu ma crezi! Am visat ca aveam un test de sarcina sure check (pe atunci nu stiam cum arata, am aflat joi seara cand mi l-am cumparat)care iesise suuuuupeeeer pozitiv, cum spui si tu, si eram asa de fericita, dupa care nu stiu cum,(ei, aici nu mai seamana cu visul tau) testul ala parca s-a despartit in doua si au iesit 2 teste negative(?!)si eram atat de trista....Oricum, am facut testul in Z20 si logic ca nu a iesit nimic (spun logic ptr ca parerea mea e ca l-am facut mult prea devreme , ptr ca eu am un CM de 26-27 zile).Eu spun ca iti faci testul.Decat sa stai cu inima in gat daca iti vine sau nu, parerea mea e sa il faci. Chiar daca (sa speram ca nu) iti iese o singura liniuta, parerea mea ca tot atat de dureros e si daca iti vin rusii. Hai, fa-l!
Hai galeria ptr mihapet!!!!

Moni_28
anne`mary spune:
miha eu cred ca visul asta e autosugestiv, nu este un vis de la DD care iti arata in viitor. Anca dragoman mi-a spus ca ei i-a iesti un test pozitiv la 12 zile de la ovulatie, deci inainte sa-i vina ciclu. Si eu sunt de acord sa iti faci un test dar pana la urma faci cum crezi si cum te simti tu bine. Dar mai ai prima urina?
http://tt.lilypie.com/EIqJp2.png
Moni_28 spune:
Unde mai pui ca aseara iar mi-a fost rau de am crezut ca mor!
S-a speriat si sotiorul saracul...Deci, in concluzie, eu, care spuneam ca e ok si nu mai am nimic, joi avusesem o stare de greata, dar usoara, aseara poc m-a pocnit iar! Am baut 3 cani de lapte reeeeceee sa imi revin si tot nimic!
Si apoi, sanii ba ma dor, ba ma mananca, ba ma dor in interior, ba in exterior,de marit nu sunt mariti, burtica ma deranjeaza mai mult seara, dar o durere placuta chiar...Asa ca ma declar batuta in cap
!!!!!!!!!!!Astept sa vina odata Z1, ca inca putin si fac infarct de atatea nedumeriri

Nu mai inteleg nimic nici daca imi da cineva 2 peste ochi! Am zis: ma duc la dr sa vad ce am! Dar la ce doctori sunt pe aici, care nu diferentiaza o criza de apendicita de un infarct, mai bine mor acasa! Sa ma duc sa le spun ce? Ca am stari de greata?S-ar uita la mine ca la urs!!!
Moni_28