Ce stiti despre noua lege???

Ce stiti despre noua lege??? | Autor: oanamada

Link direct la acest mesaj

Buna, aveti idee daca si cand trebuie sa refacem dosarele pentru a intra pe noua lege cu 85%??? Daca se poate de acum...le-as face de acum ca pe urma iar astept 3 luni sa vina banii!!! Stiti ce acte trebuie...ca decat sa ma duc la proastele alea...ca la telefon nu raspund...mai bine va intreb pe voi! Pupici

Oana si Cati mica (23.08.2007)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

in iasi nu se stie nimic, inca, a fost sotul si a intrebat. Nu le-au venit normele metodologice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

O sa aflu zilele urmatoare care este procedura si ce acte trebuie se depunem. o sa le intreb pe prostele alea, care, intamplator imi sunt colege.apoi, o sa scriu pe dc. cred ca respect meritam cu totii.
O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Cristeo, corect, cu totii meritam respect! Inclusiv mamele care stau cate o ora in frig, ca proastele, la usa, cu bebelusii in brate ca sa manance doamnele de pranz (dupa ce programul este pana la 15 mai avem si pauza de masa????), inclusiv mamele care suna de nebune la un telefon la care nu raspunde niciodata nimeni, inclusiv femeile care desi au un bebelus de o luna sau cateva luni trebuie sa umble de nebune pe la institutiile unde lucreaza ca sa mai ia niste hartii despre care, cu respect spun, doamnele au uitat sa le zica!!! Asa ca sincer, hai sa nu mai vorbim despre respect, pentru ca noi suntem cele care suntem trate ca naiba! Daca ne poti ajuta cu informatii si ai acces la un telefon la care ti se si raspunde, iti multumim!!!
O zi buna!

Oana si Cati mica (23.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

De acord cu tine, lucrurile pot fi facute si mai bine. Imi pare rau pentru experienta ta. Hai sa nu generalizam. O sa va tin la curent. O seara frumoasa.

Mergi la inceput